Szalagos számológépek

Ezek a számológépek gyors és tartós nyomtatóegységgel rendelkeznek, és akár két színben is képesek áttekinthető nyomatokat készíteni. Ergonomikus billentyűzetük és nagyméretű kijelzőjük még kényelmesebbé teszi használatukat, így tökéletesek a leterhelt irodákra jellemző nagy igénybevételhez is. A gyors nyomtatás a produktivitás garanciája.

MP1211-LTSC

MP1211-LTSC

Használja ki a 12 helyiértékes számológép adó-, üzleti és valutaszámítási funkcióját. A készülékhez kétszínű tintaszalagos nyomtatási lehetőség, nagy méretű, kétszínű kijelző és mutatós, ezüstmetál bevonat társul.

P1-DTSC

P1-DTSC

A 12 helyiértékes kézi számológép mobil nyomtatási, valamint adó-, üzleti és valutaszámítási lehetőséget is kínál a professzionális felhasználók számára. Az egyszerre hatékony és elegáns készülék ezüstmetál bevonattal van ellátva.

P23-DTSC

P23-DTSC

Élvezze a mobil produktivitást a 12 helyiértékes, kétszínű nyomtatásra alkalmas számológéppel. Az elegáns, ezüstmetál bevonattal ellátott készülék adó-, üzleti és valutaszámítási funkcióval felszerelt.

MP1411-LTSC

MP1411-LTSC

A 14 helyiértékes készülék kétszínű, tintaszalagos nyomtatással, és komplex adó-, üzleti és valutaszámítási funkcióval rendelkezik. A nagy méretű, kétszínű kijelző és mutatós ezüstmetál bevonat társul.

MP121-MG

MP121-MG

Az újrahasznosított anyagból készült, 12 helyértékes, 2 színű nyomtatásra képes számológép professzionális funkciók sorával, pl. időkímélő üzleti, adószámító, és valutaváltó funkcióval rendelkezik.