Canon P23-DTSC

P23-DTSC

Élvezze a mobil produktivitást a 12 helyiértékes, kétszínű nyomtatásra alkalmas számológéppel. Az elegáns, ezüstmetál bevonattal ellátott készülék adó-, üzleti és valutaszámítási funkcióval felszerelt.

Előnyök

  • Kétszínű nyomtatásra alkalmas mobil számológép
  • Időtakarékos adó-, üzleti és valutaszámítási funkciók
  • Óra- és naptárfunkció
  • Nagy méretű LCD-képernyő és méretes billentyűzet
  • Tápellátás elemekről és hálózatról (opcionális adapterrel)
  • Alacsony töltöttségi szint jelzése

Termékjellemzők

A(z) Canon P23-DTSC részletesebb megtekintése

Mobil számítások


A 12 helyiértékes, kétszínű, tintagörgős nyomtatásra alkalmas számológép mindenhol képes biztosítani a számítások lehetőségét. A 2,3 sor/mp-es nyomtatási sebesség és a kétszínű nyomtatás jóvoltából a pozitív számok sötétlila, a negatívak pedig vörös színben láthatók.

Adó-, üzleti és valutaszámítási funkciókEgyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A két adószámítási billentyű segítségével meghatározhatók a különböző adónemek. A profitrés automatikusan kiszámítható a költség-eladás-árrésbillentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznemet is bármikor gyorsan és könnyedén átszámíthatja más pénznemre (és viszont).

Teljes körű, sokoldalú működésA Számítási parancs jelzése lehetőség a számítógép állapotának ellenőrzésére nyújt lehetőséget. A készülékhez kényelmes óra- és naptárfunkció is társul, továbbá konstansszámítási és előjelváltó billentyű található rajta. Külön csúsztatható választókapcsolók szolgálják a tizedesek, a kerekítés, és az elemenkénti számítások egyszerű kiválasztását és működtetését.

Nagy méretű LCD-képernyő és billentyűzetA P23-DTSC mobil számológép létére meglepően nagy, függőlegesen dönthető LCD-kijelzővel van ellátva, melyről azonnal leolvashatók a számjegyek. A méretes billentyűzet és a nagy méretű, tartós, színkódolt billentyűk jóvoltából gyorsan és kényelmesen végezhető az adatbevitel.

Elegáns ezüstmetál bevonatAz elegáns kialakítású számológép ezüstmetál bevonattal van ellátva. A hatékony és elegáns készülék jól használható irodában és otthon, vagy akár út közben is.

Praktikusan működtethető elemekkel és hálózati tápellátásrólA P23-DTSC készülék elemkről nyeri a tápellátást; az automatikus kikapcsolás funkció pedig takarékoskodik az energiával. Az alacsony töltöttségi szint jelzése garantálja a megszakítás nélküli megbízható használatot. A számológép AD-11 adapter segítségével közvetlenül a hálózati tápellátásra is csatlakoztatható.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon P23-DTSC készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

P23-DTSC Értékelések