Canon P1-DTSC

P1-DTSC

A 12 helyiértékes kézi számológép mobil nyomtatási, valamint adó-, üzleti és valutaszámítási lehetőséget is kínál a professzionális felhasználók számára. Az egyszerre hatékony és elegáns készülék ezüstmetál bevonattal van ellátva.

Előnyök

  • 12 helyiértékes, nyomtatásra képes kézi számológép
  • Időtakarékos adó-, üzleti és valutaszámítási funkciók
  • Áttekinthető LCD-képernyő és billentyűzet
  • A papírtekercs belső és külső tárolása
  • Tápellátás elemekről és hálózatról (opcionális adapterrel)
  • Alacsony töltöttségi szint jelzése

Termékjellemzők

A(z) Canon P1-DTSC részletesebb megtekintése

Hatékony kézi nyomtató


Itt a megoldás az elfoglalt üzletemberek számára, akiknek mindenütt szükségük lehet a hatékony számításokra. A minden lehetőségre kész, 12 helyiértékes tintagörgős nyomtatóval felszerelt számológép 2,0 sor/mp-es nyomtatásra képes, és még a kezében is elfér.

Adó-, üzleti és valutaszámítási funkciók


Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A két adószámítási billentyű segítségével meghatározhatók a különböző adónemek. A profitrés automatikusan kiszámítható a költség-eladás-árrésbillentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznemet is bármikor gyorsan és könnyedén átszámíthatja más pénznemre (és viszont).

Teljes körű, sokoldalú működés


A Számítási parancs jelzése lehetőség a számítógép állapotának ellenőrzésére nyújt lehetőséget. További előnyeihez tartozik a konstansszámítás és a 3 helyiértékes vesszős tagolás, továbbá az előjelváltó, tizedesjegy-beállító, kerekítő és százalékszámító gombok.

Áttekinthető LCD-képernyő és billentyűzet


A P1-DTSC kézi számológép létére meglepően nagy, függőlegesen dönthető LCD-kijelzővel van ellátva, melyről azonnal leolvashatók a számjegyek. Az áttekinthető billentyűzet és a nagy méretű, tartós, színkódolt billentyűk jóvoltából gyorsan és kényelmesen végezhető az adatbevitel.

A papírtekercs belső és külső tárolása


A belső és külső papírtekercsrendszer által biztosított valódi mobilitás lehetővé teszi az elegáns kialakítású számítógép üzleti út közbeni használatát.

Praktikusan működtethető elemekkel és hálózati tápellátásról


A P1-DTSC készülék elemekről nyeri a tápellátást; az automatikus kikapcsolás funkció pedig takarékoskodik az energiával. Az alacsony töltöttségi szint jelzése garantálja a megszakítás nélküli megbízható használatot. A számológép AD-11 adapter segítségével közvetlenül a hálózati tápellátásra is csatlakoztatható.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon P1-DTSC készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

P1-DTSC Értékelések