Canon MP121-MG

MP121-MG

Az újrahasznosított anyagból készült, 12 helyértékes, 2 színű nyomtatásra képes számológép professzionális funkciók sorával, pl. időkímélő üzleti, adószámító, és valutaváltó funkcióval rendelkezik.

Előnyök

  • Újrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmaz
  • 2 színű nyomtatás 2,3 sor/mp sebességgel
  • Nagy méretű LCD képernyő és méretes billentyűzet
  • Üzleti, adószámítási és pénznemváltási funkciók
  • Óra- és naptár funkció
  • Hálózati tápellátás

Termékjellemzők

A(z) Canon MP121-MG részletesebb megtekintése

Környezetbarát kivitel


Az MP121-MG egy elegáns, újrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmazó szalagos számológép, amely a véges természeti erőforrások fenntartható használatát segíti elő.

Hatékony kétszínű nyomtatás


A kétszínű festékhengeres nyomtatás jóvoltából a pozitív számok tiszta fekete színnel, míg a negatív értékek vörössel láthatók. A nyomtatási sebesség 2,3 sor másodpercenként.

Nagy méretű LCD kijelző, méretes billentyűzet


A nagy méretű, függőlegesen döntött LCD kijelző méretes számai azonnal leolvashatók. A nagy méretű, tartós, színkódolt gombokból álló, stabil és masszív billentyűzettel egyszerűen és szinte hibátlanul végezhető az adatbevitel.

Professzionális üzleti számítások


Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A haszonrés automatikusan kiszámítható a külön költség-eladás-árrés billentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A két praktikus adószámítási billentyű segítségével könnyedén meghatározhatók a különböző adókulcsokkal módosított összegek. A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznemet is bármikor gyorsan és könnyedén átszámíthatja más pénznemre (és viszont).

Teljes körűen használható funkciók


A praktikus óra és naptár funkcióval a kijelzőn és a nyomtatott anyagokon is minden nyomon követhető. Külön csúsztatható választókapcsolók szolgálják a tizedesek, illetve a kerekítés, a végösszeg vagy az elemenkénti számítások egyszerű kiválasztását és működtetését. A további extrák közé tartozik a nem hozzáadó, a százalék, felár/árengedmény és a shift gomb.

Hálózati tápellátás


Az MP121-MG számológép a szabványos hálózati tápellátáshoz csatlakoztatható. Újrahasznosított alapanyaga a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelel - így biztosítja a megbízható és tartós használatot.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon MP121-MG készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

MP121-MG Értékelések