Canon LS-10TEG

LS-10TEG

A Canon 10 helyértékes, adószámítás és euroátváltás funkcióval ellátott kézi számológépe részben újrahasznosított Canon alapanyagokból készült.

Előnyök

  • Újrahasznosított Canon alapanyagokból készült részeket tartalmaz
  • Kettős áramforrás: napelem és normál cserélhető elem
  • Adószámítási és euróátváltási funkciók
  • Nagy LCD-kijelző
  • 360 fokban elforgatható kemény védőburkolat
  • Automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság jegyében

Termékjellemzők

A(z) Canon LS-10TEG részletesebb megtekintése

Környezetbarát kivitel


Az LS-10TEG egy elegáns, részben újrahasznosított Canon alapanyagokból készült kézi számológép, amely a véges természeti erőforrások fenntartható használatát segíti elő.

Energiahatékonyság és hosszabb élettartam


Az energiahatékonyság záloga, hogy kettős áramforrással rendelkezik. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb - nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem kimerül bennük. Napenergiával is üzemel, ami maximális energiatakarékosságot biztosít Az automatikus kikapcsolás funkció 7 perc elteleltével kikapcsolja a számológépet, ha a gép nincs használatban - ez további energia megtakarítását jelenti.

Praktikus adószámítási és pénznemváltási funkciók


Kényelmes adószámítási és pénznemváltási funkciókkal rendelkezik, ezért tökéletes választás ez a kézi számológép otthoni és irodai használatra, sőt utazásokhoz is. Egyetlen gombnyomásra hozzáférhetőek az adókulcsok, a devizaárfolyamok számolása is gyerekjáték. Ez a 10 számjegyes számológép az összes, a számolás hatékonyságát biztosító standard funkcióval is rendelkezik, ami el is várható a Canontól.

Nagy LCD-kijelző


Kompakt mérete ellenére az LS-10TEG nagyméretű LCD-kijelzővel biztosítja a megjelenített karakterek könnyű leolvashatóságát. Tágas elrendezésű billentyűzete és nagy, kényelmes billentyűi teszik gyorssá és könnyűvé a számok bevitelét.

Ergonomikus kialakítás, praktikus kemény fedél


Ez az ergonomikus kialakítású, karcsú és könnyű számológép ideális társ munkahelyen, otthon, és utazások alkalmával is. Hordja akár táskában, pénztárcában vagy zsebben, a praktikus, 360 fokban elforgatható kemény fedél védelmet biztosít a kijelző és a billentyűzet számára.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon LS-10TEG készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

LS-10TEG Értékelések