Canon KS-1220TSG

KS-1220TSG

A KS-1220TSG speciális funkciókat kínál professzionális irodai dolgozók számára. Az elegáns kivitel és az ésszerű elrendezés az üzleti használathoz ideális funkciók széles választékával párosul.

Előnyök

  • 12 helyiértékes asztali számológép
  • Különösen nagy, állítható kijelző
  • Ergonomikus kialakítású billentyűk
  • Karcsú, hordozható méret
  • Végösszeg és memória funkciók
  • Üzleti és adószámítási funkciók

Termékjellemzők

A(z) Canon KS-1220TSG részletesebb megtekintése

Prémium kivitel


A KS-1220TSG metálfényű borítása igazán szemet gyönyörködtető. Az innovatív Canon kivitel akril kijelzőpanellel egészül ki.
Ráadásul a különösen nagy, állítható kijelző, valamint a karcsú váz tovább növeli a KS-1220TSG vonzerejét kategóriájának egyéb készülékeihez képest.

Praktikus funkciók


A nagyméretű, 12 helyiértékes LCD kijelzőnek és az intuitív funkcióknak köszönhetően a KS-1220TSG napi szinten is egyszerűen használható irodai munkához. "Business" (Üzlet) gomb a költség, eladási ár, nyereség funkciókhoz, hozzárendelt "Tax" (Adó) billentyűk az adó hozzáadásához és levonásához, végösszeg-memória funkció és ergonomikus kialakítás 3 db gyorsbillentyűzéssel a gyors és pontos bevitelhez - mindez egy olyan készülékben, amely minden hivatásos irodai dolgozó számára ideális.

Környezetbarát kivitel


A KS-1220TSG újrahasznosított Canon anyagokból készült a fenntarthatóság és az értékes természeti erőforrások megóvása érdekében.

Energiatakarékos


A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az Automatikus kikapcsolás funkció az energiamegtakarítás érdekében kikapcsolja a számológépet, ha nem végeznek rajta műveletet. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb - nem kell eldobni, amint az elem kimerül.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon KS-1220TSG készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

KS-1220TSG Értékelések