Általános számológépek

A hagyományos Canon szakértelemmel megalkotott általános sorozat az egyszerűség, a fenntarthatóság és a felhasználóbarát kialakítás ötvözete. A zsebben is elférő hordozható modellektől a nagyobbakig – ezek az okos, stílusos és könnyű számológépek egyszerűen leolvashatók és használhatók. Az üzletemberek ideális segítőtársa.

KS-1220TSG

KS-1220TSG

A KS-1220TSG speciális funkciókat kínál professzionális irodai dolgozók számára. Az elegáns kivitel és az ésszerű elrendezés az üzleti használathoz ideális funkciók széles választékával párosul.

LS-39E

LS-39E

Az LS-39E egy 8 számjegyű, nagyméretű kijelzővel rendelkező kézi számológép, melynek strapabíró fedele 360 fokban felfelé elforgatható.

LS-270H

LS-270H

8 számjegyű, kettős áramellátású (napelem és elem) kézi számológép

LS-10TEG

LS-10TEG

A Canon 10 helyértékes, adószámítás és euroátváltás funkcióval ellátott kézi számológépe részben újrahasznosított Canon alapanyagokból készült.

LS-80TEG

LS-80TEG

Ez a 8 számjegyű mini asztali számológép újrahasznosított Canon alapanyagból készül, környezetvédelmi megfontolásból. Nagyméretű LCD-kijelzővel, valamint a kényelmes üzleti és adókalkulációs funkciókkal.

LS-120TSG

LS-120TSG

A 12 helyértékes kompakt asztali számológép nagyméretű LCD kijelzővel, illetve kényelmes üzleti és adószámítási funkciókkal rendelkezik. Részben Canon termékek újrahasznosításából készült az erőforrások maximálisan hatékony felhasználása érdekében.

HS-1200TCG

HS-1200TCG

A 12 számjegyű, nagyméretű LCD-kijelzővel felszerelt asztali számológép ergonomikus kialakítása mellett igen egyszerűen használható. A kurzor léptetés funkció gyors és pontos számbevitelt tesz lehetővé, az adó- és valutaszámítások esetén is.

TS-1200TCG

TS-1200TCG

A nagy, 12 számjegyű asztali számológép dönthető LCD-kijelzőjéről bármilyen fényviszonyok mellett jól leolvashatók a számok. Az adó- és valutaszámítási funkciók növelik a készülék rugalmasságát.

TX-1210E

TX-1210E

A TX-1210E nagyméretű, függőlegesen döntött kijelzővel rendelkező, 12 számjegyű asztali számológép. Stabil és masszív billentyűzettel, valamint Euróátváltás és Adószámítás funkcióval van ellátva.

WS-1210T

WS-1210T

Ez a 12 számjegyű asztali számológép hasznos adószámítási funkciókkal és állítható LCD-kijelzőpanellel rendelkezik. Ezen kívül „IT-touch” billentyűzet, kettős áramforrás, valamint professzionális, fekete külső jellemzi.

WS-1610T

WS-1610T

Ez a 16 számjegyű asztali számológép adószámítási funkciókkal és állítható LCD-kijelzőpanellel rendelkezik. Ezen kívül „IT-touch” billentyűzet, kettős áramforrás, valamint professzionális, fekete külső jellemzi.