Energiatakarékos számológépek

Az átgondolt és fenntartható kialakítás termékválasztéka. A háztartások és irodák számára kidolgozott modellek könnyűek, ívelt kialakításúak, és nagyméretű, döntött LCD kijelzővel rendelkeznek a számok könnyebb olvashatósága érdekében.

AS-8

AS-8

Az AS-8 kisméretű, stílusos, 8 számjegyes kézi számológép intelligens, ívelt kialakítású, 360 fokban felhajtható, strapabíró fedelével ideális az irodai és út közbeni használatra egyaránt.

AS-120

AS-120

Ez a 12 helyértékes mini asztali számológép ívelt formájával minden professzionális irodában jól mutat. További jellemzője a kettős áramellátás, döntött kijelző és a stílusos, sötétszürke felület.

AS-1200

AS-1200

Ez a 12 helyértékes, félig asztali számológép intelligens, ívelt kialakítással és sok hasznos billentyűfunkcióval rendelkezik. További jellemzője a kettős áramellátás, döntött kijelző és a stílusos, sötétszürke felület.

AS-2200

AS-2200

A 12 helyértékes asztali számológép elegáns ívelt kivitele jelentős környezetvédelmi előnyökkel jár együtt: így ideális választás szervezetek és egyéni felhasználók számára is.

AS-2400

AS-2400

A 14 helyértékes asztali számológép elegáns ívelt kivitele jelentős környezetvédelmi előnyökkel jár együtt: így ideális választás szervezetek és egyéni felhasználók számára is.