Canon X MARK II

X MARK II

Hihetetlenül vékony, napelemes, 12 helyértékes üzleti számológép praktikus funkciókkal, vékony alumínium dizájnnal és környezettudatos kialakítással. Kényelmes irodai eszköz, amely egyszerre stílusos és környezetbarát.

Előnyök

  • Stílus, vékony és strapabíró kialakítás
  • Újrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmaz
  • Napelemes - nem tartalmaz elemeket
  • 12 helyértékes asztali számológép
  • Kényelmes üzleti funkciók (költség, eladás, haszon)
  • Gyorsbillentyűzés a gyors adatbevitel érdekében

Termékjellemzők

A(z) Canon X MARK II részletesebb megtekintése

Kifinomult, tartós kialakítás


Karcsú és stílusos, az X MARK II számológép ergonomikus, matt felületű - fehér vagy fekete színben kapható - elegáns alumínium alsórésszel. A vékony, áramvonalas váz nemcsak kompakt, hanem tartós és megbízható is, a billentyűkbe lézeres gravírozott jelzésekkel. Mindez hozzájárul a stílushoz, megbízhatóságoz és környezet iránti felelősségérzethez.

Fokozza a hatékonyságot, megőrzi az erőforrásokat


Ez a 12 helyértékes mini asztali számológép új korszakot nyit stílusban, hatékonyságban és környezettudatosságban. Nagyméretű, világos LCD kijelzővel rendelkezik, és egyes részei újrahasznosított Canon anyagokból készültek. . Ezáltal maximálisra nő az erőforrások kihasználása és csökken a hulladék - így az X MARK II számológép a felelős gondolkodású vezetők, szakemberek és környezettudatos magánszemélyek választása.

100%-ban napelemes táplálású, nincsenek elemek, nincs hulladék


Évente sok millió számológépet dobnak ki, közülük sokat nem cserélhető használt elemekkel. Az X MARK II számológép teljesen napelemes táplálású, természetes, megújuló energiát használ. Egyáltalán nem tartalmaz elemet, ezért nincs benne veszélyes hulladék.

Kényelmes üzleti funkciók


A haszon automatikusan kiszámítható a külön költség-eladás-árrés billentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A legkönnyebb módszer a bonyolult számítások egyszerűsítésére és az időtakarékosságra. A többi funkció sorába tartozik a végösszeg-memória, valamint a százalék, előjelváltás és négyzetgyök billentyű. A gyorsbillentyűzési funkció lehetővé teszi a számok gyors bevitelét a billentyűk lefoglalása nélkül.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon X MARK II készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

12 - digits

12 - számjegy

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Egyes alkatrészek újrafelhasznált Canon termékek anyagából készültek

X MARK II Értékelések