Canon WS-1210T

WS-1210T

Ez a 12 számjegyű asztali számológép hasznos adószámítási funkciókkal és állítható LCD-kijelzőpanellel rendelkezik. Ezen kívül "IT-touch" billentyűzet, kettős áramforrás, valamint professzionális, fekete külső jellemzi.

Előnyök

  • Adószámítás, és a funkciók kiemelten széles választéka
  • Állítható LCD-kijelzőpanel
  • "IT-touch" billentyűzet
  • Kettős áramforrás: elem és napelem
  • Kompakt és könnyű, elegáns és professzionális külső megjelenéssel

Termékjellemzők

A(z) Canon WS-1210T részletesebb megtekintése

Átfogó funkciók adószámítással együttA 12 számjegyű WS-1210T számológép a funkciók kiemelten széles választékát kínálja. A három adószámítási billentyűvel egyetlen mozdulattal kezelheti az adókulcsokat. A csúsztatható választókapcsoló könnyű tizedespont-kiválasztást és kerekítést tesz lehetővé. A végösszeg-memória automatikusan tárolja a részösszegeket. Az egyéb kényelmi célokat szolgáló billentyűk közé tartozik a haszonkulcsra, előjelváltásra és fordított sorrendre vonatkozó billentyű, továbbá az összes normál funkció, amely egy Canon számológéptől elvárható.

Állítható LCD-kijelzőpanelA nagyméretű, tiszta, állítható LCD-kijelzőpanel minimálisra csökkenti a tükröződést. Bármilyenek is legyenek a fényviszonyok, egyszerűen döntse a megfelelő szögbe a kijelzőpanelt a lehető legjobb leolvashatóságért és kényelemért. A számok hosszas használat után is könnyedén leolvashatók.

Felhasználóbarát "IT-touch" billentyűzetA Canon tágas elrendezésű "IT-touch" billentyűzete biztosítja a könnyű és hatékony működtetést. Az itt alkalmazott alapelv a számítógépes billentyűzet kialakításából származik a számok stabil és pontos bevitelének biztosításához. A gyorsbillentyűzési funkció lehetővé teszi a számok gyors bevitelét, a billentyűk blokkolása nélkül. A nagyméretű, színkódolt billentyűk tartós öntvényből készültek, hogy ellenálljanak a folyamatos használat általi igénybevételnek.

Praktikus kettős áramforrásAz elem/akkumulátor és a napelem kettős áramellátást biztosít, így a készüléket megbízhatóan használhatja minden helyzetben, a fényviszonyoktól függetlenül.

Tetszetős és professzionális stílusEz a kompakt és könnyű, fekete színű számológép elegáns és professzionális külső megjelenéssel rendelkezik. Arra tervezték, hogy szervesen illeszkedjen íróasztalára vagy polcára.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon WS-1210T készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.