Canon TS-1200TCG

TS-1200TCG

A nagy, 12 számjegyű asztali számológép dönthető LCD-kijelzőjéről bármilyen fényviszonyok mellett jól leolvashatók a számok. Az adó- és valutaszámítási funkciók növelik a készülék rugalmasságát.

Előnyök

  • 12 számjegyes számológép
  • Nagyméretű, dönthető LCD-kijelző
  • Gyorsbillentyűzés a gyors adatbevitel érdekében
  • Adó- és valutaszámítási funkciók
  • Az alsó és felső rész részben Canon termékek újrahasznosításából készült
  • Kettős áramforrás: napelem és elem
  • Automatikus kikapcsolás

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon TS-1200TCG

Környezetbarát kivitel


A TS-1200TCG egy 12 helyértékes, részben újrahasznosított Canon anyagokból készült asztali számológép, amely a véges természeti erőforrások fenntartható használatát segíti elő.

Nagyméretű, könnyen leolvasható LCD-kijelző


A számok hosszas használat után is könnyedén leolvashatók, az extra méretű, állítható LCD-kijelzőnek köszönhetően. Az ergonomikus kialakítás, a méretes billentyűzet és a strapabíró gombok biztosítják a gondtalan használatot. Sőt, a kurzor léptetés funkció lehetővé teszi a számok gyors bevitelét akadályok nélkül.

Összetett számítások egyszerűbb elvégzése


Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A két praktikus adószámítási billentyű segítségével könnyedén kiszámíthatók a különböző adónemek. A pénznemek átváltása éppilyen egyszerű. Gyorsan és könnyedén megoldható a helyi pénznem átváltása egy másikra, és viszont.

Rugalmas funkciók


A Számítási parancs jelzése billentyűvel azonnal ellenőrizheti a számológép állapotát. A készüléken választókapcsolók is találhatók a tizedesjegy-beállításhoz és kerekítéshez, továbbá Előjelváltás, Shift és Százalékszámítás gombok is.

Energiatakarékos


A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az Automatikus kikapcsolás funkció az energiamegtakarítás érdekében kikapcsolja a számológépet, ha nem végeznek rajta műveletet. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb - nem kell eldobni, amint az elem kimerül.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon TS-1200TCG funkcióiról és képességeiről.

TS-1200TCG Értékelések