Canon LS-80TEG

LS-80TEG

Ez a 8 számjegyű mini asztali számológép újrahasznosított Canon alapanyagból készül, környezetvédelmi megfontolásból. Nagyméretű LCD-kijelzővel, valamint a kényelmes üzleti és adókalkulációs funkciókkal.

Előnyök

  • A felső és alsó burkolat, valamint az elemtartó fedele Canon másológépek újrahasznosított anyagaiból készült
  • Kettős áramforrás: napelem és normál cserélhető elem
  • Adószámítási és pénznemváltási funkciók
  • Nagy LCD-kijelző
  • Ergonomikus kialakítás, stílusos színek
  • Automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság jegyében

Termékjellemzők

A(z) Canon LS-80TEG részletesebb megtekintése

A környezetvédelem támogatása


Az LS-80TEG olyan 8 számjegyű mini asztali számológép, mely a hatékonyság és a környezettudatosság javításának célzatával készült. A természeti erőforrások megőrzése és a hulladék csökkentése érdekében az elő- és hátlap, valamint az elemfedél 100%-ban Canon másológépek újrafelhasznált anyagából készült. Tökéletes választás a környezettudatos elveket valló magánszemélyek és vállalatok számára. Környezettudatos szempontokat teljesítő üzemelésével kielégíti az ISO 14001 tanúsító szabvány szerint működő nagy társaságok igényét is.

Energiahatékonyság és hosszabb élettartam


Az energiahatékonyság záloga, hogy kettős áramforrással rendelkezik. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb - nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem kimerül bennük. Napenergiával is üzemel, ami maximális energiatakarékosságot biztosít Az automatikus kikapcsolás funkció 7 perc elteleltével kikapcsolja a számológépet, ha a gép nincs használatban - ez további energia megtakarítását jelenti.

Praktikus adószámítási és pénznemváltási funkciók


Kényelmes adószámítási és pénznemváltási funkciókkal rendelkezik, ezért tökéletes választás ez az asztali számológép mind otthoni, mind irodai használatra. Egyetlen gombnyomásra hozzáférhetőek az adókulcsok, a devizaárfolyamok számolása is gyerekjáték. Az LS-80TEG az összes, a számolás hatékonyságát biztosító standard funkcióval is rendelkezik, ami el is várható a Canontól.

Nagy LCD-kijelző


Kompakt mérete ellenére ez a mini asztali számológép nagyméretű LCD-kijelzővel biztosítja a megjelenített karakterek könnyű leolvashatóságát. Tágas elrendezésű billentyűzete és nagy, kényelmes billentyűi teszik gyorssá és könnyűvé a számok bevitelét.

Ergonomikus kialakítás, stílusos színek


A helytakarékos LS-80TEG kitűnően illeszkedik az íróasztalra - illetve arra a helyre, ahol használni szeretné. Elegáns szürke és arany megjelenésével eleganciát visz a környezetébe.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon LS-80TEG készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

LS-80TEG Értékelések