Canon LS-120TSG

LS-120TSG

A 12 helyértékes kompakt asztali számológép nagyméretű LCD kijelzővel, illetve kényelmes üzleti és adószámítási funkciókkal rendelkezik. Részben Canon termékek újrahasznosításából készült az erőforrások maximálisan hatékony felhasználása érdekében.

Előnyök

  • 12 helyértékes mini asztali számológép
  • Részben újrahasznosított Canon alapanyagokból készült
  • Nagy LCD-kijelző
  • Üzleti és adószámítási funkciók
  • Gyorsbillentyűzés a gyors adatbevitel érdekében
  • Kettős áramforrás: napelem és elem
  • Automatikus kikapcsolás

Termékjellemzők

A(z) Canon LS-120TSG részletesebb megtekintése

Környezetbarát kivitel


Az LS-120TSG egy 12 helyértékes, részben újrahasznosított Canon anyagokból készült kompakt asztali számológép, amely a véges természeti erőforrások fenntartható használatát segíti elő.

Nagy méretű, világos LCD-kijelző


A számok egy pillantással leolvashatók a kompakt számológép nagy méretű, függőlegesen döntött LCD-kijelzőjéről. A nagy méretű, tartós műanyag billentyűkből álló billentyűzet kényelmes, pontos használatot biztosít. A gyorsbillentyűzési funkció lehetővé teszi a számok gyors bevitelét, a billentyűk lefoglalása nélkül. A megbízhatóan, hatékonyan működő, mutatós szürke-ezüst LS-120TSG készülék ideális a mindennapi üzleti, irodai és otthoni használatra.

Időtakarékos üzleti és adószámítási funkciók


Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A haszonrés automatikusan kiszámítható a külön költség-eladás-árrés billentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A két praktikus adószámítási billentyű segítségével könnyedén meghatározhatók a különböző adókulcsokkal módosított összegek. A számítási parancs jelzése és egyéb funkciók szolgálják a számológép állapotellenőrzését. Ezen felül shift, százalékszámítási és előjelváltó gomb is található rajta.

Energiatakarékos, hatékony működés


Az LS-120TSG készülék praktikus módon kétféle áramforrásról is táplálható. A napenergia maximális energiatakarékosságot biztosít, a tartalék elemes táplálásnak köszönhetően pedig a készülék bármilyen megvilágításnál használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energia-megtakarítás érdekében kikapcsolja a számológépet, ezzel még takarékosabbá válik a használata. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb - nem kell eldobni, amint az elem kimerül.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon LS-120TSG készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

LS-120TSG Értékelések