Canon AS-2200

AS-2200

A 12 helyértékes asztali számológép elegáns ívelt kivitele jelentős környezetvédelmi előnyökkel jár együtt: így ideális választás szervezetek és egyéni felhasználók számára is.

Előnyök

  • 12 helyértékes asztali számológép
  • Stílusos, ívelt ház
  • Nagyméretű, állítható, dönthető kijelző
  • Az alsó és felső rész részben újrahasznosított Canon termékekből készült
  • Dupla áramforrás: napelem és higanymentes elem
  • Kerekítés, tizedesjel-választás
  • Automatikus kikapcsolás

Termékjellemzők

A(z) Canon AS-2200 részletesebb megtekintése

Elegáns, professzionális


A 12 helyértékes AS-2200 az eleganciát és a praktikumot egyaránt szem előtt tartja. A karcsú, ívelt ház nem csak kinézetre professzionális; jól elfér az asztalon vagy a polcon.

Állítható, dönthető kijelző


A nagyméretű, világos és állítható LCD kijelzőpanel minimálisra csökkenti a tükröződést. A panel dönthetősége jóvoltából minden megvilágításnál jól olvasható.

Környezetbarát kivitel


Ez a modell nemcsak ergonomikus, de a környezetre gyakorolt káros hatása is minimális: ez manapság jelentős szempont a vállalati és egyéni felhasználók számára egyaránt. Egyes műanyag összetevőket Canon termékek újrafelhasznált anyagából gyártottak.

Energiatakarékos


Dupla tápforrás (napelem és higanymentes elem) biztosítja az energiahatékony és biztonságos működést a különböző megvilágítási körülmények között. Ha az AS-2200 készülék használaton kívül van, életbe lép az energiatakarékosságot szolgáló automatikus kikapcsolás.

Összetett funkciók


Az AS-2200 számológép funkciók széles körét kínálja. A csúsztatható választókapcsoló könnyű tizedespont-kiválasztást és kerekítést tesz lehetővé. A végösszeg-memória automatikusan tárolja a részösszegeket. Az egyéb kényelmi célokat szolgáló billentyűk közé tartozik a haszonkulcsra és fordított sorrendre vonatkozó billentyű, továbbá az összes normál funkció, amely egy Canon számológéptől elvárható.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon AS-2200 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

AS-2200 Értékelések