Canon AS-1200

AS-1200

Ez a 12 helyértékes, félig asztali számológép intelligens, ívelt kialakítással és sok hasznos billentyűfunkcióval rendelkezik. További jellemzője a kettős áramellátás, döntött kijelző és a stílusos, sötétszürke felület.

Előnyök

  • 12 helyértékes félig asztali számológép ívelt formájú házzal
  • A ház alsó és felső része újrafelhasznált Canon anyagokból készül
  • Haszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítási képességek
  • Kerekítés és tizedespont választás
  • Kettős áramellátás (napelem és elem)
  • Nagyméretű, döntött kijelző

Termékjellemzők

A(z) Canon AS-1200 részletesebb megtekintése

Nagyméretű, döntött LCD kijelző


Az ívelt formának köszönhetően ez a 12 helyértékes számológép nagy, döntött LCD kijelzővel rendelkezik, így az összes szám egyetlen pillantással könnyedén leolvasható a legkülönfélébb fényviszonyok mellett is. A felhasználóbarát, ésszerűen elrendezett, nagyméretű, színkódolt billentyűkkel felszerelt készülék a számok könnyű és hibamentes bevitelét biztosítja.

Környezetbarát kivitel


Ez a modell nemcsak ergonomikus, de a környezetre gyakorolt káros hatása is minimális: ez manapság jelentős szempont a vállalati és egyéni felhasználók számára egyaránt. Egyes műanyag összetevőket Canon termékek újrafelhasznált anyagából gyártottak.

Energiatakarékos


A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében körülbelül 7 perc után kikapcsolja a számológépet, ha nem használják.

Hasznos funkciók


Egyszerűsítse számításait és nyerjen időt az ügyes csúszó kapcsolóval, amivel könnyen kiválasztható a tizedespont helye és a kerekítés. További jellemzője a haszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítás.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon AS-1200 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

AS-1200 Értékelések