Canon AS-120

AS-120

Ez a 12 helyértékes mini asztali számológép ívelt formájával minden professzionális irodában jól mutat. További jellemzője a kettős áramellátás, döntött kijelző és a stílusos, sötétszürke felület.

Előnyök

  • 12 helyértékes mini asztali számológép
  • Professzionális, ívelt formájú ház
  • A ház alsó és felső része újrafelhasznált Canon anyagokból készül
  • Haszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítások
  • Kettős áramellátás (napelem és elem)
  • Nagyméretű, döntött kijelző

Termékjellemzők

A(z) Canon AS-120 részletesebb megtekintése

Nagyméretű, döntött LCD kijelző


Az ívelt formának köszönhetően ez a 12 helyértékes számológép nagy, döntött LCD kijelzővel rendelkezik, így az összes szám egyetlen pillantással könnyedén leolvasható a legkülönfélébb fényviszonyok mellett is. A felhasználóbarát, ésszerűen elrendezett, nagyméretű, színkódolt billentyűkkel felszerelt készülék a számok könnyű és hibamentes bevitelét biztosítja.

Elegáns és professzionális stílus


Ez a kompakt és könnyű, sötétszürke számológép elegáns és professzionális külső megjelenéssel rendelkezik. Nagyon jól mutat az íróasztalon

Környezetbarát kivitel


Ez a modell nemcsak ergonomikus, de a környezetre gyakorolt káros hatása is minimális: ez manapság jelentős szempont a vállalati és egyéni felhasználók számára egyaránt. Egyes műanyag összetevőket Canon termékek újrafelhasznált anyagából gyártottak.

Energiatakarékos


A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében körülbelül 7 perc után kikapcsolja a számológépet, ha nem használják.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon AS-120 készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

AS-120 Értékelések