Canon távcsövek
Páratlan minőség, kialakítás és teljesítmény

A Canon távcsövek a többféle nagyításnak, a vízálló kialakításnak és a hordozhatóságnak köszönhetően kiemelkedő minőséggel visznek közelebb a témához. Egytől egyig kivételes minőségű optikával és kialakítással rendelkeznek alkalmazások széles köréhez, és mind a Canon elismert optikai képstabilizátorával ellensúlyozza a test mozgását és a kéz rázkódását, így biztosítva a hihetetlenül stabil és kényelmes megfigyelést.

A kínálatban csúcsminőségű víz- és időjárásálló távcsövek, valamint kompakt és hordozható modellek is szerepelnek:

A távcső használata

Kattints lentebb A távcső használata címre, ha tudni szeretnéd, hogyan segít a tervezés és kialakítás abban, hogy a Canon távcsövek bármilyen jelenet megfigyelésekor ideális társak legyenek.

Gyönyörködj a hihetetlenül egyenletes képben

A kényelmesebb megtekintési élményért a téma egyszerű azonosítása és követése mellett az összes távcső a Canon optikai képstabilizátorával (IS) rendelkezik, mely ellensúlyozza a nagy nagyítás mellett jelentkező rázkódást, és hihetetlenül egyenletes képet tesz lehetővé kézben tartva is. A választék egyes modelljei pásztázást segítő lehetőséggel rendelkeznek, mely még a mozgásban lévő témák (például repülő madarak) követése során is korrigálja a rázkódást.

Rázkódások és mozgások széles tartományának gyors és pontos korrigálása

A kézremegés korrigálása mellett a képstabilizátor sok egyéb típusú mozgást (például ha mozgó járműből vagy hajóról nézed a témát) képes érzékelni és korrigálni. Még a légzés által okozott lassú rázkódást is képes ellensúlyozni, miközben a témát nézed.

Stabilizer technology Play Video


Egyenletes pásztázás

Könnyen azonosíthatod és nyomon követheted a mozgó vagy akár repülő témákat is a képstabilizátor egyenletes pásztázást támogató lehetőségének köszönhetően, mely korrigálja a témával való együttmozgás következményeként fellépő rázkódásokat. A rázkódás korrigálásával tiszta képet kapsz a témáról, és szem előtt tudod azt tartani.

Időzítő Videó lejátszása

Kényelmes használat hosszabb időn keresztül kevesebb szemterheléssel

A rázkódás hatékony ellensúlyozásával a képstabilizátor lehetővé teszi, hogy hosszabb időn keresztül is kényelmesen használd a távcsövedet, és kevésbé terheld meg a szemed. A stabil képnek köszönhetően sokkal könnyebben azonosíthatod tisztán a témát – hatékonyan növelheted a téma tisztaságát, és nagyobb nagyítást érhetsz el, ami egyszerű módja annak, hogy a lehető legközelebb kerülj a témához.

Kényelem

Kerülj közelebb a kiváló Canon minőséggel

A kínálatunkban megtalálható minden távcső a Canon elismert optikájával és korszerű technológiájával rendelkezik, hogy páratlan megtekintési élményt nyújtson a nagyítás mértékétől függetlenül. A legjobb felbontóképesség érdekében, mely gyenge megvilágítás esetén is csak minimális optikai hibát enged meg, az összes távcsövünk térelemmel és Super Spectra bevonattal rendelkezik, míg a legkiválóbbak UD lencseelemekkel büszkélkedhetnek.

Élesség a széleken is a térlencsének köszönhetően

Gyönyörködj a széleken is csodálatosan tiszta képmezőben a Canon térlencséjének köszönhetően, mely kiiktatja tér görbületét, így nem romlik a képminőség a széleken. Minden egyes Canon távcsőben van térlencse.

Be
precízió

Canon precíziós, alacsony torzítású optika

A Canon tekintélyes optikai örökséggel rendelkezik, ami tükröződik az elismert EF objektívkínálat népszerűségében és egyedülállóságában is. A távcsőválasztékot sok azonos technológia és tervezési szakértelem jellemzi, ez teszi olyan egyedivé az EF objektívválasztékot. Ennek egy példája a prémium minőségű 10x42L IS WP távcső, mely a neves L-sorozathoz tartozik. Ez a sorozat olyan objektíveket tartalmaz, melyek az élek tisztaságára és a színpontosságra vonatkozó legmagasabb Canon optikai szabványokat követik.

Super Spectra bevonatok az élénk képélményhez

Tapasztald meg az élénk, nagy kontrasztú képet pontos színegyensúllyal a Super Spectra bevonatnak köszönhetően, mely kiküszöböli a szellemképeket és „becsillanást” okozó, nem kívánatos belső tükröződéseket.

HDR be városkép

Csökkentett kromatikus aberráció az UD lencseelemekkel

A csúcsminőségű 18x50 IS AW, a 15x50 IS AW és a 10x42L IS WP modellek mind 1 vagy 2 rendkívül kis fényszórású üveg (UD) lencseelemmel rendelkeznek a csökkentett kromatikus aberráció érdekében (szivárványszerű torzítás). Nagy átmérőjű, 50 vagy 42 mm-es tárgylencséjük és nagy kilépő pupilla átmérőjük világos és viszonylag széles képmezőt eredményez gyenge megvilágítás mellett is.

HDR be városkép

Víz- és időjárásálló távcsövek

Víz- és időjárásálló távcsöveink a legviszontagságosabb szabadtéri körülmények elviselésére lettek tervezve, strapabíró kialakítással és a Japán Ipari Szabványoknak (JIS) megfelelő időjárásálló szigeteléssel rendelkeznek. A Canon L-sorozatú optikájával rendelkező prémium vízálló 10x42L IS WP távcsövektől (JIS 7) a nagy nagyítást és kiváló stabilitást nyújtó 18x50 IS AW és 15x50 IS AW modellekig (JIS 4) terjed a választék.

Vízálló tevékenységek

Szabadtéri tevékenységek széles skálájához megfelelő

Strapabíró, víz- és időjárásálló távcsöveink ideálisak számos édesvízi vagy tengeri alkalmazáshoz, például jachton vagy horgászás közben. Nézd a csillagokat a szárazföldről vagy a tengerről a legnagyobb nagyítású időjárásálló modelljeinkkel, vagy válaszd a hordozható 10x42L IS WP távcsöveket az elsőrangú madárfigyelési élményhez. Az időjárás- és vízállóság révén bármilyen időjárási körülmény között használhatod a távcsövedet.

Strapabíró

Strapabíró kialakítás

A három vízálló modell nedves időben is stabil fogást biztosító markolattal rendelkezik, a masszív gumiburkolatnak köszönhetően pedig az összes rázós kalandot kibírják. Környezetbarát, ólommentes alkatrészek találhatóak az egész választékban, a tárgylencse valamennyi alkatrészét fedő nagy és tartós gumiborítás pedig ütésállóságot eredményez.

Kiváló időjárásálló szigetelés

Időjárásálló távcsöveink a Japán Ipari Szabvány (JIS) szerinti JIS4 besorolású időjárásálló szigeteléssel rendelkeznek, aminek köszönhetően esőben és hóban is használhatók, a sár és a kosz pedig folyó víz alatt lemosható róluk. Eközben a teljesen vízálló távcsöveinket JIS7 besorolású időjárásálló szigetelés jellemzi, ami által akár 5 percig is kibírják a víz alatt egyméteres mélységben.

Időjárásálló szigetelés

Kompakt, könnyen hordozható távcsövek

Kompakt és könnyen hordozható távcsöveink a kényelmet és a hordozhatóságot szem előtt tartva lettek megtervezve, egyszerű hozzáférést biztosítanak a képstabilizátorhoz és a fókuszálási vezérlőelemekhez, valamint nagy felbontású képet nyújtanak sokféle nagyítás mellett: a közepes tartományú 12x36 IS III modelltől az ultrakompakt és könnyű 8x25 IS modellig, mely tökéletesen hordozható.

Időjárásálló_kialakítás

Ideális utazáshoz, eseményekhez és látványsportokhoz

Kompakt és hordozható távcsöveink tökéletes útitársak, kényelmesen elférnek egy kis táskában, és elővehetők, amikor észre szeretnél venni vagy azonosítani akarsz valamit a távolban. Kompakt méretük és nagy teljesítményük eredményeként jelentősen közelebb visznek a sporteseményekhez és koncertekhez, és stabil nézetet biztosítanak.

Nagyítások választéka a megtekintési igényeidnek megfelelően

A Canon távcsőválasztéka a 8-szoros és a 18-szoros között többféle nagyítást kínál, hogy megfeleljen a megtekintési igényeidnek, és hogy a lehető legközelebb vigyen a témához. A választott nagyítást a témától való távolságnak és a téma méretének kell meghatároznia. Ha egy távcső 10-szeres nagyítással rendelkezik, a tárgyak 10-szer nagyobb méretben jelennek meg. Vagyis a távcsövön keresztül a tárgyak 100 méterről akkorának tűnnek, mintha 10 méterre lennének. A 10-szeres vagy 12-szeres távcsövek általában madarak megfigyeléséhez és látványsportokhoz valók, míg a nagyobb, 15-szörös és 18-szoros nagyítások extrém közeli képeket és az esti égbolt megfigyelését teszik lehetővé. Válaszd ki az egyik témakörhöz kapcsolódó oldalt, és bemutatjuk azokat a modelleket, melyek érdekelhetnek téged.

0%

    Nagyítás mértéke