Ismerje meg új digitális asszisztensét!

Komplex dokumentumkezelési megoldásaink segítenek a zökkenőmentes digitalizációban, így az igazán fontos feladatokra koncentrálhat!
Beyond personalisation

Ismerje meg új digitális asszisztensét!

Nem kell többé halogatnia a papírmunkát – megérkeztek az önhöz illő Canon megoldások!

Számos iparágban jelent problémát a munkafolyamatok során felhalmozódó nagy mennyiségű dokumentum kezelése és rendszerezése, pedig ennek nem kell így lennie! Léteznek olyan megoldások, amelyek időt és energiát takarítanak meg. Csökkentik a manuális folyamatokat és hatékonyabbá teszik a mindennapi munkát, így a kollégák a végeláthatatlannak tűnő papírmunka helyett a valóban fontos dolgokkal foglalkozhatnak. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kiválasztottuk azt a négy, talán leginkább érintett iparágat, melyben az adminisztráció miatt a legnagyobb szükség van innovatív megoldásainkra – a dokumentumok teljes életciklusa alatt, a nyomtató eszközöktől a szoftvereken át egészen a támogatásig. Kérje díjmentes, személyre szabott tanácsadásunkat és tudjon meg többet még ma!

Ideális Canon megoldásokkal a legjobb munkaerőért

Személyes adatok, szenzitív információk, évekre visszamenő archív dokumentumok: az emberi erőforrásokat koordináló HR szakma esetében elengedhetetlen az adminisztráció. De vajon azt sem lehet elkerülni, hogy ez mindennapos nehézséget jelentsen?

Szeretne többet tudni a megoldásainkról?

Biztonságos adatkezelés, megbízható tárolás

Házasságkötés, lakásvásárlás, cégalapítás: az élet minden mérföldköve bizony papírmunkával van kikövezve. Aki megtalálja a számára legmegfelelőbb, megbízható jogászt, szerencsésnek mondhatja magát – de vajon az a jogász megtalálta már a hozzá legjobban passzoló dokumentummenedzsment rendszert?

Szeretne többet tudni a megoldásainkról?

A Canon segít az ideális rendszer kialakításában

Megrendelés, kiszállítás, aláírás: egy logisztikusnak mindig résen kell lennie, hogy ne vesszen el a végeláthatatlannak tűnő információáradatban. De vajon mit szólna, ha mindebben segítségére lenne egy digitális asszisztens is?

Szeretne többet tudni a megoldásainkról?

Átláthatóbbá tesszük munkafolyamatait!

A gyártótól a kereskedőn át egészen a vevőig: mire egy termék a végfelhasználóhoz jut, a termelőipar megannyi munkatársa már hozzátette a maga szakértelmét. De vajon a folyamat során mennyi időt lehetne spórolni egy korszerű dokumentumkezelési rendszer bevezetésével?

Szeretne többet tudni a megoldásainkról?

Mit szólna, ha azt mondanánk: megtaláljuk a szervezetéhez illő megoldást? Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, és a személyre szabott tanácsadást ingyenesen biztosítjuk!