Differentiate, customer communication management

Különböztesse meg magát és tűnjön ki a tömegből

Kihívások

A mai folyamatosan pörgő, többcsatornás világunkban nehéz feladat kitűnni a tömegből. 

Innovatív marketingeszközeink segítenek igényt és minőségi elvárásokat teremteni, személyre szabott, szemtől szembeni kommunikációval növelni az ügyfélhűséget, illetve maximális hatású többcsatornás kampányokat kidolgozni.

Differentiate, Rohner Spiller grow their business, using marketing and customer communication solutions from Canon

Esettanulmány

Ismerje meg, hogyan segítettünk a Rohner Spiller vállalatnak üzletük növelésében az ügyfeleknek online marketing és cross-média szolgáltatásokat kínálva.

További információk

Kapcsolat

– ismerje meg, hogyan segíthetünk vállalkozása megkülönböztetésében

További információk

Ügyfél alkalmazások

Kampány-menedzsment

kampány-menedzsment
Dolgozzon ki hatékony, többcsatornás kampányokat, amelyeknél a nyomtatott és digitális média is ugyanazt az üzenetet hordozza. Kampánykezelő eszközeinkkel jobb betekintést nyerhet ügyfelei preferenciáiba – így célzottabb üzeneteket készíthet és a reakciókat is könnyebben mérheti.

Ügyfél beléptetése

ügyfél beléptetése
Gyorsítsa fel a feliratkozást, csökkentse a költséges hibák számát és gondoskodjon még produktívabb munkaerőről az ügyfelek automatikus beléptetésével. Eszközeinkkel még jobban átláthatja és irányíthatja a feliratkozási folyamatot, adatait pedig minden eddiginél biztonságosabban tárolhatja.

Outbound marketing és ügyfél-kommunikáció

outbound marketing és ügyfél-kommunikáció
Növelje termelékenység és optimalizálja költségeit az üzenetek gyorsabb és pontosabb felvázolásával. Kimenő marketingkommunikációs eszközeinkkel teljes rálátást kaphat az ügyfelekkel folytatott kommunikációra, biztonságos gyártási környezetünk pedig segít, hogy megfeleljen a biztonsági és megfelelőségi előírásoknak.

A következő is érdekelheti