P-215 - nélkülözhetetlen eszköz a szkennelésnél

Akár irodában vagy otthon van, akár utazik, a Canon stílusos, USB-tápellátással rendelkező imageFORMULA P-215 szkennere hatékony kötegelt beolvasást tesz lehetővé Windows és Mac rendszereken egyaránt. Ez a könnyen használható és ultrakompakt szkenner a hordozhatóság és hatékonyság érdekében könnyen befér egy laptoptáskába is.

• Tökéletesen hordozható. Az ultrakompakt, elegáns kivitelű, karcsú P-215 készüléket bárhol használni lehet. Ideális az olyan otthonokban és irodákban, ahol nagyon kevés a hely. Ugyanilyen kényelmesen használható a laptoptáskával vagy aktatáskával utazó mobil munkaerő számára is.

• Gyors és praktikus. Az USB-tápellátás azt jelenti, hogy a P-215 készüléket közvetlenül a laptophoz lehet csatlakoztatni – nem kell nehéz tápegységet cipelni. A 15 lap/perc, illetve 30 kép/perc sebességnek és a kétoldalas lapolvasásnak köszönhetően ultrakompakt kialakítása ellenére is rendkívül hatékony.

• Hatékony kötegelt beolvasás. A kategóriaelső 20 lapos dokumentumadagoló megkönnyíti a dokumentumok kötegelt beolvasását – nagyon hasznos az üzleti szerződések, biztosítás, közüzemi számlák stb. esetén.

• Kártyabeolvasás. A P-215 beolvassa a műanyag azonosító kártyákat és dombornyomott kártyákat - ideális az olyan mobil munkaerő számára, akiknek igazolásul rögzíteni kell az ügyfelek azonosító adatait.

• Azonnali beolvasás. Az intuitív, újonnan fejlesztett CaptureOnTouch Lite szoftvernek köszönhetően nincs szükség külön telepítésre és illesztőprogramokra: ha csatlakoztatja a készüléket, rögtön megkezdheti a beolvasást.

• Windows és Mac operációs rendszerek A Windows és Mac számítógépekhez egyaránt elérhető szoftveralkalmazások magukba foglalják az OCR-feldolgozást, több formátum támogatását, átalakító eszközöket és a kényelmes névjegykártya szoftvert is. Hatékonyabb lehet az irodában, otthon vagy utazás közben.

• Beolvasás felhőbe. A Capture OnTouch szoftverrel a dokumentumokat közvetlenül GoogleDocs, Evernote és SharePoint környezetbe töltheti fel.

• Energiahatékonyság. Az USB-működtetés és az 5 W-os alacsony teljesítményigény valóban környezetbarát eszközzé avatja a P-215 készüléket. Könnyedén megfelel az ENERGY STAR program energiahatékonysági követelményeinek, és tovább csökkenti áramköltségeit.

• Szoftverfejlesztő készlet (SDK) A fejlesztők a CaptureOnTouch beépülő SDK csomaggal közvetlenül a P-215 szkenneren futó vagy azzal működő testreszabott alkalmazásokat készíthetnek.


Picture_p215 video thumb

Ismerje meg a termék működését                

 

 

spacer
					image