P-150 – Rendkívüli mobilitás. Kompakt kivitel

A legkorszerűbb lapolvasási technológia – minimális helyigénnyel. A kicsi és könnyű imageFORMULA P-150 akár egy aktatáskában vagy egy laptoptáskában is elfér; ideális a sokat utazó munkatársak számára.

Mindenütt remekül használható
Az ultrakompakt, elegáns kivitelű, karcsú P-150 készülék szinte bárhol bevethető. Ideálisan működik a korlátozott helyet kínáló kisirodákban és otthoni környezetben, és jól elfér a mobil munkaerő által használt laptoptáskában vagy aktatáskában is.

Azonnal működésbe helyezhető.
Az átlátható CaptureOnTouch Lite szoftvernek köszönhetően nincs szükség külön telepítésre és illesztőprogramokra: ha csatlakoztatja a készüléket, rögtön megkezdheti a beolvasást.

A termelékenység netovábbja.
A gyors, akár 15 lap/perces kétoldalas beolvasás és a kategóriájában kiemelkedő, 20 lapos automatikus dokumentumadagoló segíti a gyors kötegelt beolvasást. A P-150 lapolvasóval minden eddiginél több munkát tud elvégezni.

Az USB-táplálás gondtalan élménye.
Mivel a P-150 csak USB-táplálással működik, könnyebb súlyú, és kényelmesebben hordozható. A dokumentumok beolvasása gyorsan elvégezhető szinte bármilyen távoli helyszínről, így remek megoldás a sokat utazó kereskedelmi ügynökök számára.

Egyszerű és gyors beolvasás.
A CaptureOnTouch szoftverrel egygombos működést társíthat a rutinszerű beolvasási feladatokhoz. A felhőalapú Evernote alkalmazást is telepítheti, amellyel könnyen és gyorsan tölthet fel információkat az internetre, amelyeket később bárhonnét elérhet.

Környezetbarát jellemzők.
Az USB-működtetés és az 5 W-os alacsony teljesítményigény valóban környezetbarát eszközzé avatja az ENERGY STAR minősítéssel rendelkező P-150 készüléket.

Többplatformos kompatibilitás.
A P-150 készülékhez Mac platformra szánt TWAIN illesztőprogram és CaptureOnTouch szoftver is tartozik, így kompatibilis a Macintosh rendszerekkel.


Picture_p150_video thumb

Ismerje meg a termék működését   

       


                                                                         

spacer
					image