DR-M160 – Példa nélküli hatékonyság kompakt kivitelben

A DR-M160 készülék még nagyobb teljesítményt, és még megbízhatóbb asztali lapolvasási élményt nyújt. A DR-M160 napi 7000 oldalt is biztonsággal képes beolvasni, de elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen az íróasztalán.

Gyors.
A DR-M160 lenyűgöző minőséget nyújt, méghozzá igen hatékony módon. Színes és fekete-fehér dokumentumok esetében egyaránt 60 lap/perc, illetve 120 kép/perces sebességre képes. Ezt a teljesítményt akár 300 dpi felbontás esetén is képes tartani.

Helytakarékos
A DR-M160 rendkívül kompakt, így nem foglal el sok helyet az íróasztalán.

Masszív és megbízható
Ez a lapolvasó rendkívül masszív, naponta 7000 beolvasást képes megbízhatóan elvégezni. A 60 lap kapacitású dokumentumadagolóval egyszerre többféle méretű dokumentum is beolvasható. Kettős behúzás esetén a lapolvasó papírszétválasztást újból elvégző, egyedülálló rendszere automatikusan újratölti a papírokat, így maximális hatékonyságot tesz lehetővé.

Egyszerű üzemeltetés
A Canon nagy hatékonyságú CaptureOnTouch szoftverével gyerekjáték a dokumentumok beolvasása.

Gyors problémamegoldás.
A maximális hatékonyság érdekében a hibanaplót a felhasználók is elérhetik, így a szükséges adatokat könnyebben továbbíthatják az ügyfélszolgálat munkatársainak, akik így sokkal gyorsabban meg tudják oldani a felmerülő problémákat.


Picture_m160_video thumb

Ismerje meg a termék működését          

spacer
					image