DR-M140 – Hatékony, megbízható, és rendkívül kompakt

Ha kis helyen kell nagy teljesítményt nyújtani, ez a lapolvasó az ideális választás. A DR-M140 masszív, megbízható adagolómechanizmussal rendelkezik, amely színes oldalak beolvasása esetén 40 lap/perc sebességre is képes – és ráadásul egy asztalfiókban is elfér.

Gyors.
A DR-M140 színes dokumentumok esetében 40 lap/perc illetve 80 kép/perc sebességű beolvasásra képes, méghozzá kiváló minőségben, így elsősorban nagy munkaterhelésű irodákba ajánljuk. Ezt a kiváló teljesítményt 300 dpi felbontás esetén is megtartja, amennyiben az adatfelismeréshez és a fájlok osztályozásához nagyobb pontosságra van szükség.

Masszív és megbízható
A DR-M140, nemcsak megbízhatóságáról ismert elődje jó tulajdonságait tartotta meg, de nagyobb terheléssel is megbirkózik: naponta akár 6000 beolvasást is megbízhatóan képes elvégezni.

Sokféle dokumentum beolvasására alkalmas.
Hatékony válogatómechanizmusának köszönhetően, amely a különféle dokumentumokat más-más papírpályántovábbítja, a DR-M140 lapolvasóval valamennyi dokumentumtípust megbízható módon olvashatja be. A vegyes dokumentumokból álló kötegeket az U alakú papírúton a vastag, dombornyomott kártyákat, a névjegykártyákat, valamint az akár 3 méter hosszú papírra nyomott dokumentumokat az egyenes papírúton olvassa be.

Helytakarékos.
A DR-M140 különlegessége az egyedülállóan kompakt kialakítás. A készülék mindössze 10 cm magas, így akár egy asztalfiókban, vagy a munkaasztal sarkán is elfér.

Könnyen kezelhető szoftver
A Canon CaptureOnTouch szoftvere nagymértékben leegyszerűsíti a beolvasás folyamatát, a CapturePerfect pedig a tömeges digitalizálási feladatok elvégzését könnyíti meg. A lapolvasó emellett számos hasznos funkciót kínál, például közvetlenül a SharePoint alkalmazásba is lehet vele fájlokat beolvasni, a hosszú távú archiváláshoz pedig PDF/A formátumban is képes elmenteni a dokumentumot. A csomagban a Nuance eCopy PDF Pro Office is megtalálható.


Picture_m140_video thumb

Ismerje meg a termék működését          

spacer
					image