DR-C125 – Ultravékony és rendkívül könnyen használható

Egy különlegesen helytakarékos kompakt lapolvasó. A DR-C125 készülékben egyedülálló, függőleges J alakú papírút található, így akár egy polcon, vagy közvetlenül a fal mellett is elhelyezhető. Nagy teljesítményű szoftverének hála a papíralapú információ digitálissá alakítása is gyerekjáték.

Innovatív, helytakarékos kialakítás
A Canon egyedülálló, függőleges J alakú papírútnak köszönhetően sokkal kevesebb hely szükséges a dokumentumok adagolásához és kiadásához. Mivel valamennyi vezeték a készülék oldalán jön ki, a DR-C125 könnyedén elhelyezhető egy polcon, vagy közvetlenül a fal mellé is odatolható.

Produktív teljesítmény
Kiemelkedő beolvasási sebesség színes és fekete-fehér dokumentumok esetében egyaránt (25 oldal/perc, illetve 50 oldal/perc).

Egyszerű üzemeltetés
A dokumentumok adagolása nyomtatott oldallal fölfelé történik, így még kényelmesebb a készülék használata. A Canon CaptureOnTouch szoftver még egyszerűbbé teszi a beolvasást.

Rendkívül megbízható.
A 3D ultrahangos kettősbehúzás-felismerő rendszernek köszönhetően a behúzási problémák még könnyebben észlelhetők és elháríthatók.

Rendkívül gazdaságos.
A kiegészítő szoftvercsomagban az eCopy PDF Pro (Windows), a PaperPort (Windows), a PageManager (Mac), a BizCard (Windows/ Mac) és az Evernote (Windows / Mac) is megtalálható.

Többplatformos kompatibilitás.
A DR-C125 készülékhez Mac platformra szánt TWAIN illesztőprogram és CaptureOnTouch szoftver is tartozik, így kompatibilis a Macintosh rendszerekkel.


Picture_c125 video thumb

Ismerje meg a termék működését                

 

spacer
					image