KÉSZÜLJ FELJ AZ ÚJ ÉV MINDEN KALANDJÁRA!

KÉSZÜLJ FELJ AZ ÚJ ÉV MINDEN KALANDJÁRA!

AKÁR 79 000 Ft VISSZAJÁR.

A kijelölt partnereknél történő vásárlás esetén most nem csak pénz jár vissza, hanem akár 100 GB Irista/Lifecake előfizetés is.

Résztvevő termékek

GYIK

Mikor kapom kézhez a visszatérített összeget?

Honnan tudom meg, hogy az igénylésem nem megfelelő vagy hiányzó adatok miatt halasztásra került?

Milyen formátumok használhatók a dokumentumok regisztrációs folyamat részeként történő feltöltéséhez, és vonatkoznak-e rájuk méretkorlátozások?

Honnan tudom meg, hogy mikor kerül sor a kifizetés teljesítésére?

Hogyan jelenik meg a kifizetett összeg a bankszámlámon?

Hitelkártyával fizettem ki a terméket, így miért nem lehet egyszerűen ugyanezen a hitelkártyán jóváírni a visszatérített összeget?

Mi a teendő akkor, ha regisztrált számlaadataim bármely eleme megváltozott a Canon pénz-visszatérítési promóciójára történő eredeti regisztrációm óta, és ezért frissíteni szeretném őket?

Hogyan garantálják számomra a Canon pénz-visszatérítési promóciója keretében megadott bankszámlaadataim biztonságát?

Mi az az SSL?

Honnan tudják a webhely látogatói, hogy a webhely használ-e SSL-protokollt?

A meghirdetett promóció időtartamán belül rendeltem egy Canon terméket, amely azonban nem fog megérkezni/a kereskedő nem fogja tudni leszállítani az akció érvényességi időtartamának végéig – ennek ellenére jelentkezhetek a pénz-visszatérítési promócióra?

Nem hallottam a promócióról, és néhány héttel a megadott időtartama előtt/után vásároltam egy terméket. Van-e lehetőség arra, hogy a Canon kivételt tegyen, és engedélyezze a pénzvisszatérítést a vásárlásom esetében?

Mi számít elfogadható vásárlási igazolásnak?

Mely tranzakciók/termékek nem vesznek részt a promócióban?

Az online igénylési nyomtatványon mit jelent a „fizetési mód”?

Hol taláható a sorozatszám és az EAN kód?

Miért nem tudok bejelentkezni a webhelyre a követési kódommal?

A webhely miért nem ismerte fel az e-mail címemet, amikor a pénzvisszatérítés érdekében regisztráltam az objektívet?

A pénzvisszatérítéssel kapcsolatban kell-e adót fizetnem, vagy van-e mód az ÁFA visszaigénylésére?

Mit tegyek, ha a bankom díjat számít fel nekem a pénzvisszatérítés átutalásával kapcsolatban?

Mit tegyek, ha nem tudom online regisztrálni a pénz-visszatérítési igénylésemet?

Mely viszonteladók vesznek részt a promócióban? Hol vásárolhatom meg a fényképezőgépet?

Hol és mikor tudom leadni a szükségtelenné vált régi fényképezőgépemet?

Milyen márkájú és kategóriájú fényképezőgépet lehet leadni/beszámítani?

Kérdés: Mikor kapom kézhez a visszatérített összeget?

A regisztrációk érvényesítését követően a Canon igyekszik 28 napon belül elindítani a banki átutalást – vagyis NEM a vásárlás dátumától számított 28 napon belül indítja el az átutalást. Amennyiben a regisztráció hiányos vagy helytelen információkat tartalmaz, ez tovább késlelteti a folyamatot, hiszen a helyes és hiánytalan információk beérkezése után 28 nappal indítjuk el az átutalást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Canon nem tehető felelőssé azért, ha a kiskereskedő/eladó helytelenül arról tájékoztatja a vevőket, hogy a visszatérített összeget a vásárlás napjától számított 28 nap múlva kapják kézhez.


Kérdés: Honnan tudom meg, hogy az igénylésem nem megfelelő vagy hiányzó adatok miatt halasztásra került?

Ha online sikeresen regisztrált a Canon pénz-visszatérítési promóciójára, jelentkezésről megerősítő e-mailt fog kapni, amely tartalmaz egy hivatkozási számot és személyes belépési adatait a honlapra, ahol leellenőrizheti a regisztráció és a kifizetési folyamat állapotát. Abban az esetben, ha a regisztráció során helytelen információkat adott meg, ezt a megadott webhelyen is jelezni fogjuk, és e-mailben tájékoztatjuk a még szükséges információkról. A hiányzó információk részünkre történő megadásának leggyorsabb módja, ha bejelentkezik a megadott webhelyre, majd ott frissíti adatait.


Kérdés: Milyen formátumok használhatók a dokumentumok regisztrációs folyamat részeként történő feltöltéséhez, és vonatkoznak-e rájuk méretkorlátozások?

Ne feledje: a feltöltött fájl mérete legfeljebb 4 MB lehet. Csak JPG-, TIF- és PDF-formátumú fájl tölthető fel.


Kérdés: Honnan tudom meg, hogy mikor kerül sor a kifizetés teljesítésére?


Miután sikeresen érvényesítettük a regisztrációt, elindítjuk a kifizetési folyamatot, e-mailben pedig tájékoztatást küldünk arról a dátumról, ameddig várhatóan átutaljuk a kifizetett összeget a megadott számlaszámra.


Kérdés: Hogyan jelenik meg a kifizetett összeg a bankszámlámon?


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pénz-visszatérítési promóció keretében a Sales Promotions nevében teljesítjük a kifizetéseket, így a banki adatok között valószínűleg ezt a nevet, nem pedig a Canont fogják feltüntetni.


Kérdés: Hitelkártyával fizettem ki a terméket, így miért nem lehet egyszerűen ugyanezen a hitelkártyán jóváírni a visszatérített összeget?


A Canon pénzvisszatérítés keretében jelenleg csak a mi bankunk és a regisztráció során megadott személyes bankszámla közötti banki átutalással lehet kifizetéseket teljesíteni.


Kérdés: Mi a teendő akkor, ha regisztrált számlaadataim bármely eleme megváltozott a Canon pénz-visszatérítési promóciójára történő eredeti regisztrációm óta, és ezért frissíteni szeretném őket?


Banki adatait bármikor frissítheti az Online ügyfélkövetési rendszer segítségével, amely a megadott bejelentkezési adatokkal érhető el. Az adatok frissítése ezzel a módszerrel végezhető el a legbiztonságosabb módon. Ne feledje azonban, hogy ha már közeleg a kifizetés esedékességi dátuma, telefonon is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hogy tájékoztasson bennünket az adatok küszöbön álló frissítéséről, így a kifizetést biztosan nem a nyilvántartásunkban szereplő régi számlaadatok felhasználásával fogjuk teljesíteni.


Kérdés: Hogyan garantálják számomra a Canon pénz-visszatérítési promóciója keretében megadott bankszámlaadataim biztonságát?


Webhelyünk védelméről a gyors SSL protokoll gondoskodik.


Kérdés: Mi az az SSL?


A Biztonságos csatlakozási felület (Secure-Sockets-Layer = SSL) internetes adattitkosítást lehetővé tevő protokoll, amely segítséget biztosít a webhely felhasználói számára a webhely tulajdonosának azonosításában. Az SSL-protokollt leggyakrabban a webböngészők és a kiszolgálók közötti kommunikáció védelméhez használják. Egyre inkább terjed azonban a felhasználása a kiszolgálók közötti adatátvitelek és a webalapú alkalmazások körében is.


Kérdés: Honnan tudják a webhely látogatói, hogy a webhely használ-e SSL-protokollt?


Amikor a böngésző biztonságos webhelyhez csatlakozik, lekéri a webhely SSL-tanúsítványát, majd ellenőrzi, hogy nem járt-e le, a böngésző által megbízhatónak tartott hitelesítésszolgáltató bocsátotta-e ki, illetve az a webhely használja-e, amely számára kiadták a tanúsítványt. Ha a felsorolt ellenőrzések bármelyike negatív eredménnyel zárul, a böngésző figyelmeztető üzenetet jelenít meg a végfelhasználónak. Ha az ellenőrzés pozitív eredménnyel zárul, a korszerű böngészőkben számos beépített biztonsági jelzés utal az SSL-protokoll engedélyezett voltára.
•    Az URL- vagy webcím kezdete a http:// előtagról a következőre változik: https://
•    A böngészőablakban látható lakat nyitott állapotúról zártra változik.
•    A címsor zöld színű lesz, és megjeleníti a webhely tulajdonosának nevét, ha bővített érvényességű SSL-tanúsítvánnyal védett webhelyhez történik a csatlakozás.
Emellett az is előfordulhat, hogy a biztonságos webhelyhez tartozó weboldalakat bizalmi védjeggyel, például RapidSSL webhelypecséttel látják el.


Kérdés: A meghirdetett promóció időtartamán belül rendeltem egy Canon terméket, amely azonban nem fog megérkezni/a kereskedő nem fogja tudni leszállítani az akció érvényességi időtartamának végéig – ennek ellenére jelentkezhetek a pénz-visszatérítési promócióra?

Kérjük, őrizze meg (a promóció időtartamára eső) megrendelést visszaigazoló üzenetet, és a regisztrációkor a számlával együtt küldje be számunkra. A promóció utolsó értékesítési napja után egy hónapos türelmi időt adunk, amely alatt el tudja küldeni a dokumentumokat.<1


Kérdés: Nem hallottam a promócióról, és néhány héttel a megadott időtartama előtt/után vásároltam egy terméket. Van-e lehetőség arra, hogy a Canon kivételt tegyen, és engedélyezze a pénzvisszatérítést a vásárlásom esetében?

Sajnáljuk a történteket, azonban csak akkor lehet jelentkezni a promócióra, ha a terméket az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott időszakban vásárolták meg.


Kérdés: Mi számít elfogadható vásárlási igazolásnak?

Üzletekben eszközölt hagyományos vásárlások esetében a Canonnak a kifizetés összegét feltüntető pénztári bizonylat másolatára és a termék sorozatszámára van szüksége.
Internetes vásárlások esetében a Canon a megrendeléshez kapcsolódó fizetési igazolásról, a termék sorozatszámáról, valamint a webáruház és a termék információiról kér másolatot.


Kérdés: Mely tranzakciók/termékek nem vesznek részt a promócióban?

A kizárások részleteit a Részvételi feltételek tartalmazzák. Röviden összefoglalva a kizárások az alábbiakat foglalják magukban:
1.A nem promóciós termékek. IDE kattintva megtekintheti a promóciós termékek teljes listáját
2.A promóciós időszakon vagy területen kívül vásárolt termékek
3.Használt, felújított vagy újszerű termékek, illetve a Canon csoport vállalatainak szellemi tulajdonjogait valamilyen módon hamisító vagy megszegő termékek (a teljesség igénye nélkül például párhuzamos vagy „szürke” termékek)
 

Kérdés: Az online igénylési nyomtatványon mit jelent a „fizetési mód”?

Ez a kifejezés arra utal, hogy eredetileg milyen módon vásárolta meg a terméket.
 

Kérdés: Hol taláható a sorozatszám és az EAN kód?

Válasz: A pénzvisszatérítés regisztrációjához szükség van az akcióban részt vevő Canon termék sorozatszámának és az ún. EAN kódnak a megadására. Az, hogy ezek hol találhatók meg, az alábbi képen látható:


EAN.jpg

A sorozatszám magán a terméken is megtalálható; a termék leírása általában segít abban, hogy hol keresse,de az alábbi oldalon oldalon is talál segítséget: http://www.canon.hu/Support/Consumer_Products/where_to_find_your_serial_number/

Kérdés: Miért nem tudok bejelentkezni a webhelyre a követési kódommal?

A belépési kód érzékeny a kis- és nagybetűkre, ezért kérjük ellenőrizze, hogy pontosan ütötte-e be a kódot (kis- és nagybetűkkel).
 
Az internetes regisztrációmra tett kísérlet során az alábbi problémák merülnek fel:
- Már próbálok egy ideje regisztrálni, a webhely azonban nem enged
- Rendre a „Nem jogosult” üzenetet kapom
- Megpróbáltam újra elküldeni a kódot, de nem működik.

A LEGTÖBB esetben ezek a problémák arra az eszközre vezethetők vissza, amelyről megpróbálja elérni a webhelyet (pl. mobil-/okostelefon, Apple Mac számítógép vagy egyéb eszköz), így nem a webhely okozza őket. Ezekben az esetekben érdemes konzultálni a készülék gyártójával a probléma ügyében. Ha a fenti gyakran ismételt kérdések nem adtak választ a kérdéseire, kérjük küldjön e-mailt az alábbi e-mail címre, sürgős esetben hívjon minket a +36 1 235 5315-ös telefonszámon, vagy látogasson el a Canon támogatási oldalára.


Kérdés: A pénzvisszatérítéssel kapcsolatban kell-e adót fizetnem, vagy van-e mód az ÁFA visszaigénylésére?

Alapvetően a résztvevők felelősek a törvények által előírt minden adó megfizetéséért, a Canon pedig nem vállal felelősséget a résztvevőkkel szemben azokért a károkért, veszteségekért vagy kiadásokért, amelyek az ezen adók megfizetésének elmulasztása vagy késedelmes teljesítése miatt a résztvevőket terhelik.
A Canon hasonlóképp az adóbevallási eljárások egyikére sem tehet javaslatot. A végső illetékesség a helyi adóhatóságé, de a pénzvisszatérítés tényéből általában nem keletkezik jövedelemadó-fizetési kötelezettség


Kérdés: Mit tegyek, ha a bankom díjat számít fel nekem a pénzvisszatérítés átutalásával kapcsolatban?

A Canon a meghirdetett feltételek szerint a pontos pénz-visszatérítési összeget utalja majd át a helyi pénznemben, azonban a felmerülő banki költségekért a Canon nem vállal felelősséget. Amennyiben a visszatérítés után a kedvezményezett bankja pótdíjat/jutalékot számít fel, azt a fogyasztónak kell viselnie.


Kérdés: Mit tegyek, ha nem tudom online regisztrálni a pénz-visszatérítési igénylésemet?

Ha nem tudja használni az online regisztrációt és a canon.hu/cashback2017 oldalt, vegye fel a kapcsolatot a Canon ügyfélszolgálatával a +36 1 235 5315-ös telefonszámon.


Kérdés: Mely forgalmazók vesznek részt a promócióban? Hol vásárolhatom meg a fényképezőgépet?

Látogasson el a weboldal Hol kapható? című részére.


Kérdés: Hol és mikor tudom leadni a szükségtelenné vált régi fényképezőgépemet?

A korábbi fényképezőgép leadása annál a kiskereskedőnél lehetséges, akinél a promóciós modell megvásárlásra került.


Kérdés: Milyen márkájú és kategóriájú fényképezőgépet lehet leadni/beszámítani?

Tetszőleges márkájú, digitális tükörreflexes vagy akár kompakt fényképezőgép érvényesen leadható és beszámít a promócióba. Egyetlen kikötés, hogy működőképes készüléket kell leadni a főbb tartozékok (akkumulátor, akkumulátortöltő) kíséretében.

Canon 2017. Téli pénzvisszatérítési promóció – Általános Szerződési Feltételek

1. PROMÓCIÓS PARTNEREK, PROMÓCIÓS TERMÉKEK, PROMÓCIÓS IDŐSZAK ÉS RÉSZTVEVŐK

1.1 Ez a promóció kizárólag a www.canon.hu/cashback2017 oldalon a „Résztvevő partnerek” fülön felsorolt kereskedők („promóciós partnerek”) valamelyike által végfelhasználó felé értékesített, meghatározott típusszámú – a www.canon.hu/cashback2017 oldalon a „Résztvevő termékek” fülön felsorolt – termékek („promóciós termékek”) 2017. november 02. és 2018. január 31. közötti időszak („promóciós időszak”) alatt történő vásárlására vonatkozik. A Promóciós Termékeket lehet önállóan használható készülékként, fényképezőgép-vázként, objektívként, illetve kit (fényképezőgép váz+objektív) formájában is értékesíteni, de kit-enként, illetve csomagonként csak EGY promóciós igény érvényesíthető. Így, amennyiben egy kit 2 Promóciós Terméket (fényképezőgép-váz+objektív) tartalmaz, abban az esetben a magasabb értékű Promóciós Termék (fényképezőgép-váz) értéke után jár, illetve kerül kiszámításra a visszatérítendő összeg. Abban az esetben, ha a megvásárolt kit olyan fényképezőgép-vázat tartalmaz, amely nem szerepel a promócióban, nem jár visszatérítés – még akkor sem, ha a kit részeként szereplő objektív önállóan megvásárolva promóciós termék lenne.

1.2 A Résztvevők jogi személyek, vagy 18. életévüket betöltött személyek lehetnek. („Résztvevő”)

1.3 A Résztvevők elfogadják és tudomásul veszik, hogy az alábbi feltételek valamennyi Résztvevőre nézve kötelező érvényűek.

1.4 A promócióban a kijelölt promóciós partnerek-től vásárolt olyan termékek vehetnek részt, amelyek a CANON HUNGARIA Kft. (a továbbiakban CANON HUNGARIA Kft, vagy Canon) közvetítésével kerültek magyarországi forgalomba. Ezért kérjük, hogy a csalódás elkerülése érdekében, egyeztesse a terméket a kereskedővel. (A promócióban résztvevő kereskedők listája a www.canon.hu/cashback2017 oldalon megtalálható, a promócióban résztvevő termékek listájával együtt.)

1.5 A promócióban csak bizonyos EAN kóddal ellátott modellváltozatok regisztrálhatók. A promóció szempontjából érvényes EAN kódokat a jelen Szerződési Feltételek végén felsorolva találja.

1.6 A promócióban résztvevő termékek csak új, eredeti Canon termékek lehetnek. Használt, felújított, átalakított, hamisított, és a Canon cégcsoport szellemi tulajdonjogait bármiféle módon sértő termékek (pl. parallel importból származó termékek, vagy „szürke termékek”) nem vehetnek részt ebben a promócióban.

1.7 Nem vehetnek részt a Canon által kit-ben (pl. fényképezőgép váz+objektív) forgalomba hozott, de a továbbértékesítést végző kiskereskedő által megbontott és így külön-külön értékesített termékek.

1.8 Különleges értékesítői kizárások: minthogy csak a kijelölt magyarországi kiskereskedőktől vásárolt termékek minősülnek promóciós terméknek, ezért az Ebay-en, vagy Amazon-on vásárolt, akár új, akár használt termékek nem vehetnek részt a jelen promócióban.

2. RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK

2.1. A promócióban való részvétel feltétele, hogy a Résztvevő a Promóciós Időszak alatt vásároljon legalább 1 darab promóciós terméket a promócióban részt vevő kereskedők valamelyikétől ÉS érvényes igénybejelentést nyújtson be online legkésőbb 2018. február 28-ig..

2.2. Az igénybejelentést a promóciós termék megvásárlását követően 2017. november 02-a és 2018. február 28-a között a www.canon.hu/cashback2017 oldal „Regisztráció” link-jén található űrlap teljes és pontos kitöltésével lehet benyújtani – ahol meg kell adni a készülék sorozatszámát, EAN vonalkódját és a vásárlást igazoló bizonylatot is. A Résztvevőknek az online igénybejelentéshez be kell szkennelni (vagy olvashatóan lefotózni), fel kell tölteni és csatolni kell a vásárlás során kapott pénztári bizonylatot, vagy internetes vásárlás esetén a rendelés visszaigazolását, továbbá bármilyen jellegű vásárlás esetén a termék sorozatszámát és vonalkódját is.

2.3. Az igénybejelentéskor szükséges egy magyarországi banknál vezetett bankszámla adatainak megadása is, amelyre az átutalást kéri a Résztvevő. Ezt követően a Résztvevők értesítést kapnak az igénybejelentés megérkezéséről e-mail formájában. Amennyiben az igénybejelentés feldolgozásától számított 24 órán belül nem kap értesítő e-mailt, vagy nincs e-mail elérhetősége, kérjük, hogy hívja az igénybejelentő forródrótot a +36/1235-5315 számon.

2.4. A Promóció a Canon termékek készletének erejéig érvényes. A Promóter nem vállal felelősséget azért, hogyha a kereskedők a Promóciós Időszak alatt nem teljesítik a Promóciós Termékekre vonatkozó rendeléseket.

2.5. A Canon 2018. február 28-a után érkező igénybejelentéseket nem fogad el. A Canon nem vállal felelősséget azért, ha az utolsó regisztrációs napon előálló esetleges hálózati terhelés miatt meghiúsul a regisztráció. Hiányos és olvashatatlan igénybejelentéseket a Canon szintén nem fogad el.

2.6. Vásárolt termékenként csupán egy promóciós igénnyel lehet élni.

2.7. Egy sorozatszám csak egyszer regisztrálható. Ebből fakadóan a második, vagy azt követő további regisztrációs kísérlet sikertelenségéért a Canon nem felelős.

2.8. Amennyiben online vásárlást követően a vásárló él az elállási jogával, a Canon a pénz visszafizetését megtagadhatja. Amennyiben a kifizetés megtörtént, illetve ha a Canon tudomására jut bármilyen csalás, akkor jogában áll jogi lépéseket tenni bármely érintett résztvevővel szemben.

2.9. Azon személyek, akik egyszerre nagyszámú terméket (10 terméknél többet) vásárolnak, nem vehetnek részt a promócióban.

2.10. Egy résztvevő legfeljebb 10 különböző promóciós terméket regisztrálhat.

2.11. Egy résztvevő egy adott típusból csak 1 darab regisztrációjára jogosult. Hasonló promóciós termékek (pl. azonos típusú fényképezőgépvázat tartalmazó különböző kit-ek, vagy azonos típusok különböző színvariációi) ebből a szempontból nézve azonos típusnak minősülnek.

2.12. Résztvevőnként különböző bankszámlaszám megadása szükséges. A Canon nem köteles a pénzvisszatérítés teljesítésére, azokban az esetekben, ahol kettő vagy több résztvevő azonos bankszámlaszámot ad meg a regisztrációkor.

2.13. A regisztrációkor a vásárlói, illetve viszonteladói név-/cím- adatoknak a számlán, vagy egyéb, a vásárlást igazoló dokumentumon megadott megfelelő adatokkal megegyezőeknek kell lennie.

2.14. A Promóciós Partnerek nem regisztrálhatnak a promócióban, még vásárlóik nevében, illetve azok helyett sem.

2.15. Másik pénzvisszatérítési promócióban egyszer már regisztrált termékek ebben a promócióban még egyszer nem regisztrálhatók. Ilyen ismételt regisztrációból adódó sorozatszám-egyezés esetén a második regisztráció elutasításra kerül.

2.16. Ezt a promóciót a Promóter által nyújtott egyéb promóció keretében nem lehet igénybe venni.

3. PÉNZVISSZATÉRÍTÉS

3.1 Az igénybejelentés átvételét és igazolását követően a Canon promóciós partnere külföldről közvetlen banki utalást indít a regisztrációs űrlapon megadott bankszámlára. Más fizetési mód nem választható, és sem készpénz, sem pedig csekk nem adható.

3.2. A Canon törekszik arra, hogy a banki átutalást a teljes és érvényes regisztráció visszaigazolását követő 28 napon belül teljesítse.

3.3. A regisztrációkor a kedvezményezett bankszámla adatainak a hibátlan megadása a Résztvevő felelőssége. A Canon nem vállal felelősséget a helytelenül, hiányosan, vagy pontatlanul megadott bankszámla adatokból eredő károkért.

3.4. A banki átutalás pénzneme forint (HUF).

3.5. Csak magyarországi banknál vezetett bankszámlaszám adható meg érvényesen. A Canon promóciós partnere nem indít átutalást külföldi (nem magyarországi) bankszámlára.

3.6. Az egyes promóciós termékek vásárlása és regisztrációja esetén visszatérítendő pénzösszeget a jelen Szerződési Feltételek végén található táblázat tartalmazza.

3.7. A lenti táblázat alapján a feltüntetett összeg mellett a résztvevőket bizonyos promóciós modellek sikeres regisztrációja esetén megilleti egy 100GB-os Irista, VAGY Lifecake online tárhely ingyenes igénybevételére jogosító kód. A tárhely csak a Canon által működtetett www.irista.com, VAGY www.lifecake.com oldalon vehető igénybe és a pénzvisszatérítéses igénybejelentésen túl, külön regisztráció szükséges hozzá. Az ehhez az Irista/Lifecake regisztrációhoz szükséges egyéni kódot a Canon Promóciós partnere az igénylés jóváhagyásakor küldi email-en a résztvevőknek. Az Irista/Lifecake hozzáféréshez szükséges regisztráció határideje: 2018. március 31.

4. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE

4.1. A Promóter a CANON HUNGARIA Kft. 1031 Budapest, Záhony utca 7.

5. JOGNYILATKOZAT

5.1. A CANON HUNGARIA Kft. nem vállal felelősséget a jelen promóció keretében a Résztvevők által bármilyen módon okozott vagy elszenvedett bármilyen veszteségért, kárért, illetve sérülésért. Ezzel együtt a jelen feltételek semmilyen módon nem zárják ki és nem korlátozzák a Canon felelősségét a Canon alkalmazottai és ügynökei bizonyított gondatlanságából következő személyi sérülésért és halálesetért.

5.2. A CANON HUNGARIA Kft. nem vállal felelősséget azért, ha a jelen ajánlat vis maior esetnek minősülő olyan körülmény miatt nem kerül teljesítésre, amely - nem a felek hibájából - ellehetetleníti az elégséges teljesítést.

5.3. A Canon nem vállalja a visszatérített pénz jóváírása során felmerülő banki költségek (mint pl. Elszámolási jutalék) megtérítését.

5.4. A Canon fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen promóciót bármikor leállítsa, módosítsa és/vagy megváltoztassa. A Canon a jelen feltételeket mindenféle felelősség nélkül jogosult megváltoztatni. A Canon fenntartja magának a jogot arra, hogy kizárja azon igénybejelentéseket/Résztvevőket, amelyek, illetve akik tekintetében a promócióval kapcsolatos visszaélés gyanúja felmerül. A Canon promócióval kapcsolatos döntései véglegesek, és semmilyen értesítési kötelezettséggel nem járnak.

6. ADATOK

6.1. A Résztvevők által biztosított személyes adatokat a Promóter, illetve az azzal együttműködő cégek a promóció kezelése céljából, és/vagy olyan marketing célból használják, mint az információk promóció nyilvántartását végző harmadik felek számára történő biztosítása.

6.2. Amennyiben a Résztvevő nem kívánja adatait marketing célú felhasználásra, illetve jövőbeli hasonló promóciókról való értesítés céljából megadni, úgy az igénybejelentő lapon az erre vonatkozó rubrikát, NE töltse ki.

7. JOG ÉS JOGHATÓSÁG

7.1. A jelen feltételekre, illetve az azokra vonatkozóan vagy azokkal kapcsolatban felmerülő vitákra a magyar anyagi jog az irányadó, és azokkal kapcsolatban felmerülő bármely jogvitában a Canon székhelye szerinti bíróságnak van kizárólagos illetékessége.


7.2. A promócióban regisztrálható típusok, érvényes EAN kódok és a visszatérítendő pénzösszegek:

TÍPUSSZÁMEAN KÓDLIFECAKE/IRISTA VOUCHERPÉNZVISSZATÉRÍTÉS
DSLR
EOS 1300D 18-55 + 100EG + 8GB8714574642390X9 500 Ft
EOS 1300D 18-55IS POWER KIT8714574642543X9 500 Ft
EOS 1300D 18-55IS +100EG + 8GB8714574643038X9 500 Ft
EOS 1300D 18-55 + 50 1.8 S8714574642697X9 500 Ft
EOS 1300D 18-55 + 75-3008714574642277X9 500 Ft
EOS 1300D 18-55 + 10-18 S 4CE8714574651590X9 500 Ft
EOS 1300D Body8714574637228X9 500 Ft
EOS 1300D 18-55 IS8714574637259X9 500 Ft
EOS 1300D 18-558714574637303X9 500 Ft
EOS 1300D 18-135IS8714574642758X9 500 Ft
EOS 750D 18-55 S+LP-E17 4CE8714574630625X16 000 Ft
EOS 750D Body8714574627908X16 000 Ft
EOS 750D 18-55IS STM8714574627977X16 000 Ft
EOS 750D 18-135IS STM8714574628240X16 000 Ft
EOS 750D 18-55 S+STRAP 4CE8714574630540X16 000 Ft
EOS 750D 18-55 S+55-2508714574644127X16 000 Ft
EOS 750D 18-55 S+100EG+8GB+LC8714574644219X16 000 Ft
EOS 750D 18-55 S+50 1.88714574644042X16 000 Ft
EOS 750D 18-55 4CE8714574650760X16 000 Ft
EOS 800D BK BODY EU264549292083552irista 100GB31 000 Ft
EOS 800D BK 18-55 IS STM EU264549292083736irista 100GB31 000 Ft
EOS 800D BK 18-200 EU268714574650494irista 100GB31 000 Ft
EOS 200D BK BODY EU264549292091328irista 100GB16 000 Ft
EOS 200D BK 18-55 EU264549292092707irista 100GB16 000 Ft
EOS 200D BK 18-55 S CP EU264549292091335irista 100GB16 000 Ft
EOS 200D WH 18-55 S CP EU264549292091434irista 100GB16 000 Ft
EOS 200D SL 18-55 S CP EU264549292091502irista 100GB16 000 Ft
EOS 200D 18-55+100EG+16GB EU268714574653501irista 100GB16 000 Ft
EOS 200D 18-55 S CP + 50 1.8 S EU268714574653532irista 100GB16 000 Ft
EOS 200D 18-55 + 75-300 EU268714574653563irista 100GB16 000 Ft
EOS 200D 18-135 S EU268714574653594irista 100GB16 000 Ft
EOS 80D Body8714574636405irista 100GB31 000 Ft
EOS 80D 18-55 IS STM8714574636412irista 100GB31 000 Ft
EOS 80D 18-135 IS USM Nano8714574636498irista 100GB31 000 Ft
EOS 80D 18-200 4CE8714574651712irista 100GB31 000 Ft
EOS 77D BK BODY EU264549292083583irista 100GB31 000 Ft
EOS 77D BK 18-55 IS STM EU264549292096255irista 100GB31 000 Ft
EOS 77D BK 18-135 IS USM EU264549292083590irista 100GB31 000 Ft
EOS 77D 18-135 IS U VUK8714574650647irista 100GB31 000 Ft
EOS 7DMKII BODY (+W-E1) 4CE8714574625010irista 100GB47 000 Ft
OBJEKTÍV
EF 16-35MM F4L IS U4549292009903irista 100GB31 000 Ft
EF 24-70 4.0L IS U4960999845807irista 100GB39 000 Ft
EF 70-200 4L IS U4960999354989irista 100GB47 000 Ft
EF 70-300 f/4-5.6L4960999665023irista 100GB55 000 Ft
EF 70-300 USM II4549292037708irista 100GB31 000 Ft
EF 100-400L IS II4549292010350irista 100GB79 000 Ft
EF 100 f/2.8L Macro4960999635170irista 100GB39 000 Ft
Speedlite 430 EX III RT8714574632926irista 100GB20 000 Ft
MIRRORLESS
EOS M5 Body style='mso-spacerun:yes'>4549292078664irista 100GB31 000 Ft
EOS M5 15-45 S4549292078718irista 100GB31 000 Ft
EOS M5 18-150 IS + Adapter8714574646589irista 100GB31 000 Ft
EOS M6 BK BODY EU264549292084344irista 100GB22 000 Ft
EOS M6 SL BODY EU264549292084702irista 100GB22 000 Ft
EOS M6 BK 15-45 EU264549292084429irista 100GB22 000 Ft
EOS M6 SL 15-45 EU264549292084764irista 100GB22 000 Ft
EOS M6 BK 18-150 EU264549292084511irista 100GB22 000 Ft
EOS M6 SL 18-150 EU264549292084832irista 100GB22 000 Ft
EOS M6 BK +M15-45 S +M55-200 S EU264549292094206irista 100GB22 000 Ft
EOS M6 SL +M15-45 S +M55-200 S EU264549292094244irista 100GB22 000 Ft
EOS M100 BK BODY EU264549292093650Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 BK M15-45 S+M55-200 S EU264549292093759Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 BK M15-45 S+M22 EU264549292096903Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 BK M15-45 S LTD EDITION EU188714574654539Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 WH BODY EU264549292093810Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 WH M15-45 S+M55-200 S EU264549292093896Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 WH M15-45 S+M22 EU264549292096958Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 WH M15-45 S LTD EDITION EU188714574654546Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 GY BODY EU264549292093940Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 GY M15-45 S+M55-200 S EU264549292094022Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 GY M15-45 S+M22 EU264549292100846Lifecake 100GB16 000 Ft
EOS M100 GY M15-45 S LTD EDITION EU188714574654553Lifecake 100GB16 000 Ft
>KOMPAKT
POWERSHOT G3X4549292034615irista 100GB16 000 Ft
POWERSHOT G5X4549292052893irista 100GB12 500 Ft
POWERSHOT G7X MKII4549292056365irista 100GB9 500 Ft
POWERSHOT G7X MKII Premium kit8714574639543irista 100GB9 500 Ft
POWERSHOT G9X Mark II BK4549292081039Lifecake 100GB9 500 Ft
POWERSHOT G9X Mark II SL4549292081107Lifecake 100GB9 500 Ft
POWERSHOT SX730 HS BK4549292082524irista 100GB9 500 Ft
POWERSHOT SX730 HS SL4549292082616irista 100GB9 500 Ft
POWERSHOT SX730 HS BK Travel kit8714574651620irista 100GB9 500 Ft
POWERSHOT SX730 HS SL Travel kit8714574651651irista 100GB9 500 Ft
SELPHY CP1300 BK4549292090512Lifecake 100GB4 500 Ft
SELPHY CP1300 WH4549292091182Lifecake 100GB4 500 Ft
SELPHY CP1300 PK4549292091243Lifecake 100GB4 500 Ft
>VIDEÓ
LEGRIA HF R88 BK8714574648002Lifecake 100GB12 500 Ft
style='mso-spacerun:yes'>LEGRIA HF R87 BK8714574648019Lifecake 100GB12 500 Ft
LEGRIA HF R86 BK8714574648026Lifecake 100GB12 500 Ft
LEGRIA HF R88 PREMIUM KIT8714574648781Lifecake 100GB12 500 Ft
LEGRIA HF R87 PREMIUM KIT8714574648811Lifecake 100GB12 500 Ft
LEGRIA HF R86 PREMIUM KIT8714574648835Lifecake 100GB12 500 Ft
LEGRIA HF R806 BK8714574647982Lifecake 100GB9 500 Ft
LEGRIA HF R806 WH8714574647999Lifecake 100GB9 500 Ft
LEGRIA HF R806 BK ESSENTIAL KIT8714574648859Lifecake 100GB9 500 Ft
LEGRIA HF R806 WH ESSENTIAL KIT8714574648880Lifecake 100GB9 500 Ft
HF G408714574633534irista 100GB31 000 Ft
HF G40 Power kit ( BP-820)8714574636917irista 100GB31 000 Ft
XC10 BK 4CE8714574627403irista 100GB93 000 Ft
XC10 BK 4CE CFAST 128GB8714574631332irista 100GB93 000 Ft
XC10 BK CFAST 4CE 64GB8714574631127irista 100GB93 000 Ft
XC15 BK 4CE8714574646114irista 100GB62 000 Ft
NYOMTATÓ
PIXMA TS6150 BK EUR4549292090598irista 100GB6 300 Ft
PIXMA TS6151 WH EUR4549292090659irista 100GB6 300 Ft
PIXMA TS6151+PP-201 SQUARE WH EUR8714574654782irista 100GB6 300 Ft
PIXMA TS8150 BK EUR4549292093209irista 100GB6 300 Ft
PIXMA TS8151 WH EUR4549292093308irista 100GB6 300 Ft
PIXMA TS8152 RE EUR4549292093391irista 100GB6 300 Ft
PIXMA TS9150 GY EUR4549292091779irista 100GB8 000 Ft
IJ MFP G3400 EUM/EMB4549292040357X6 300 Ft
IJ MFP G3400 BK TWIN PACK EUM/EMB8714574636580X6 300 Ft

Vissza a tetejére