KÉSZÜLJ FELJ AZ ÚJ ÉV MINDEN KALANDJÁRA!

KÉSZÜLJ FELJ AZ ÚJ ÉV MINDEN KALANDJÁRA!

AKÁR 79 000 Ft VISSZAJÁR.

A kijelölt partnereknél történő vásárlás esetén most nem csak pénz jár vissza, hanem akár 100 GB Irista/Lifecake előfizetés is.

Résztvevő termékek

GYIK

Kérdés: Mikor kapom kézhez a visszatérített összeget?

A regisztrációk érvényesítését követően a Canon igyekszik 28 napon belül elindítani a banki átutalást – vagyis NEM a vásárlás dátumától számított 28 napon belül indítja el az átutalást. Amennyiben a regisztráció hiányos vagy helytelen információkat tartalmaz, ez tovább késlelteti a folyamatot, hiszen a helyes és hiánytalan információk beérkezése után 28 nappal indítjuk el az átutalást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Canon nem tehető felelőssé azért, ha a kiskereskedő/eladó helytelenül arról tájékoztatja a vevőket, hogy a visszatérített összeget a vásárlás napjától számított 28 nap múlva kapják kézhez.


Kérdés: Honnan
tudom meg, hogy az igénylésem nem megfelelő vagy hiányzó adatok miatt halasztásra került?

Ha online sikeresen regisztrált a Canon pénz-visszatérítési promóciójára, jelentkezésről megerősítő e-mailt fog kapni, amely tartalmaz egy hivatkozási számot és személyes belépési adatait a honlapra, ahol leellenőrizheti a regisztráció és a kifizetési folyamat állapotát. Abban az esetben, ha a regisztráció során helytelen információkat adott meg, ezt a megadott webhelyen is jelezni fogjuk, és e-mailben tájékoztatjuk a még szükséges információkról. A hiányzó információk részünkre történő megadásának leggyorsabb módja, ha bejelentkezik a megadott webhelyre, majd ott frissíti adatait.


Kérdés: Milyen
formátumok használhatók a dokumentumok regisztrációs folyamat részeként történő feltöltéséhez, és vonatkoznak-e rájuk méretkorlátozások?

Ne feledje: a feltöltött fájl mérete legfeljebb 4 MB lehet. Csak JPG-, TIF- és PDF-formátumú fájl tölthető fel.


Kérdés: Honnan
tudom meg, hogy mikor kerül sor a kifizetés teljesítésére?


Miután sikeresen érvényesítettük a regisztrációt, elindítjuk a kifizetési folyamatot, e-mailben pedig tájékoztatást küldünk arról a dátumról, ameddig várhatóan átutaljuk a kifizetett összeget a megadott számlaszámra.


Kérdés: Hogyan
jelenik meg a kifizetett összeg a bankszámlámon?


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a pénz-visszatérítési promóció keretében a Sales Promotions nevében teljesítjük a kifizetéseket, így a banki adatok között valószínűleg ezt a nevet, nem pedig a Canont fogják feltüntetni.


Kérdés:
Hitelkártyával fizettem ki a terméket, így miért nem lehet egyszerűen ugyanezen a hitelkártyán jóváírni a visszatérített összeget?


A Canon pénzvisszatérítés keretében jelenleg csak a mi bankunk és a regisztráció során megadott személyes bankszámla közötti banki átutalással lehet kifizetéseket teljesíteni.


Kérdés: Mi
a teendő akkor, ha regisztrált számlaadataim bármely eleme megváltozott a Canon pénz-visszatérítési promóciójára történő eredeti regisztrációm óta, és ezért frissíteni szeretném őket?


Banki adatait bármikor frissítheti az Online ügyfélkövetési rendszer segítségével, amely a megadott bejelentkezési adatokkal érhető el. Az adatok frissítése ezzel a módszerrel végezhető el a legbiztonságosabb módon. Ne feledje azonban, hogy ha már közeleg a kifizetés esedékességi dátuma, telefonon is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hogy tájékoztasson bennünket az adatok küszöbön álló frissítéséről, így a kifizetést biztosan nem a nyilvántartásunkban szereplő régi számlaadatok felhasználásával fogjuk teljesíteni.


Kérdés: Hogyan
garantálják számomra a Canon pénz-visszatérítési promóciója keretében megadott bankszámlaadataim biztonságát?


Webhelyünk védelméről a gyors SSL protokoll gondoskodik.


Kérdés: Mi
az az SSL?


A Biztonságos csatlakozási felület (Secure-Sockets-Layer = SSL) internetes adattitkosítást lehetővé tevő protokoll, amely segítséget biztosít a webhely felhasználói számára a webhely tulajdonosának azonosításában. Az SSL-protokollt leggyakrabban a webböngészők és a kiszolgálók közötti kommunikáció védelméhez használják. Egyre inkább terjed azonban a felhasználása a kiszolgálók közötti adatátvitelek és a webalapú alkalmazások körében is.


Kérdés: Honnan
tudják a webhely látogatói, hogy a webhely használ-e SSL-protokollt?


Amikor a böngésző biztonságos webhelyhez csatlakozik, lekéri a webhely SSL-tanúsítványát, majd ellenőrzi, hogy nem járt-e le, a böngésző által megbízhatónak tartott hitelesítésszolgáltató bocsátotta-e ki, illetve az a webhely használja-e, amely számára kiadták a tanúsítványt. Ha a felsorolt ellenőrzések bármelyike negatív eredménnyel zárul, a böngésző figyelmeztető üzenetet jelenít meg a végfelhasználónak. Ha az ellenőrzés pozitív eredménnyel zárul, a korszerű böngészőkben számos beépített biztonsági jelzés utal az SSL-protokoll engedélyezett voltára.
•    Az URL- vagy webcím kezdete a http:// előtagról a következőre változik: https://
•    A böngészőablakban látható lakat nyitott állapotúról zártra változik.
•    A címsor zöld színű lesz, és megjeleníti a webhely tulajdonosának nevét, ha bővített érvényességű SSL-tanúsítvánnyal védett webhelyhez történik a csatlakozás.
Emellett az is előfordulhat, hogy a biztonságos webhelyhez tartozó weboldalakat bizalmi védjeggyel, például RapidSSL webhelypecséttel látják el.


Kérdés:
A meghirdetett promóció időtartamán belül rendeltem egy Canon terméket, amely azonban nem fog megérkezni/a kereskedő nem fogja tudni leszállítani az akció érvényességi időtartamának végéig – ennek ellenére jelentkezhetek a pénz-visszatérítési promócióra?

Kérjük, őrizze meg (a promóció időtartamára eső) megrendelést visszaigazoló üzenetet, és a regisztrációkor a számlával együtt küldje be számunkra. A promóció utolsó értékesítési napja után egy hónapos türelmi időt adunk, amely alatt el tudja küldeni a dokumentumokat.<1


Kérdés:
Nem hallottam a promócióról, és néhány héttel a megadott időtartama előtt/után vásároltam egy terméket. Van-e lehetőség arra, hogy a Canon kivételt tegyen, és engedélyezze a pénzvisszatérítést a vásárlásom esetében?

Sajnáljuk a történteket, azonban csak akkor lehet jelentkezni a promócióra, ha a terméket az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott időszakban vásárolták meg.


Kérdés: Mi
számít elfogadható vásárlási igazolásnak?

Üzletekben eszközölt hagyományos vásárlások esetében a Canonnak a kifizetés összegét feltüntető pénztári bizonylat másolatára és a termék sorozatszámára van szüksége.
Internetes vásárlások esetében a Canon a megrendeléshez kapcsolódó fizetési igazolásról, a termék sorozatszámáról, valamint a webáruház és a termék információiról kér másolatot.


Kérdés: Mely
tranzakciók/termékek nem vesznek részt a promócióban?

A kizárások részleteit a Részvételi feltételek tartalmazzák. Röviden összefoglalva a kizárások az alábbiakat foglalják magukban:
1.A nem promóciós termékek. IDE kattintva megtekintheti a promóciós termékek teljes listáját
2.A promóciós időszakon vagy területen kívül vásárolt termékek
3.Használt, felújított vagy újszerű termékek, illetve a Canon csoport vállalatainak szellemi tulajdonjogait valamilyen módon hamisító vagy megszegő termékek (a teljesség igénye nélkül például párhuzamos vagy „szürke” termékek)
 

Kérdés:
Az online igénylési nyomtatványon mit jelent a „fizetési mód”?

Ez a kifejezés arra utal, hogy eredetileg milyen módon vásárolta meg a terméket.
 

Kérdés: Hol taláható a sorozatszám és az EAN kód?

Válasz: A pénzvisszatérítés regisztrációjához szükség van az akcióban részt vevő Canon termék sorozatszámának és az ún. EAN kódnak a megadására. Az, hogy ezek hol találhatók meg, az alábbi képen látható:


A sorozatszám magán a terméken is megtalálható; a termék leírása általában segít abban, hogy hol keresse,de az alábbi oldalon oldalon is talál segítséget: http://www.canon.hu/Support/Consumer_Products/where_to_find_your_serial_number/

Kérdés: Miért nem tudok bejelentkezni a webhelyre a követési kódommal?

A belépési kód érzékeny a kis- és nagybetűkre, ezért kérjük ellenőrizze, hogy pontosan ütötte-e be a kódot (kis- és nagybetűkkel).
 
Az internetes regisztrációmra tett kísérlet során az alábbi problémák merülnek fel:
- Már próbálok egy ideje regisztrálni, a webhely azonban nem enged
- Rendre a „Nem jogosult” üzenetet kapom
- Megpróbáltam újra elküldeni a kódot, de nem működik.

A LEGTÖBB esetben ezek a problémák arra az eszközre vezethetők vissza, amelyről megpróbálja elérni a webhelyet (pl. mobil-/okostelefon, Apple Mac számítógép vagy egyéb eszköz), így nem a webhely okozza őket. Ezekben az esetekben érdemes konzultálni a készülék gyártójával a probléma ügyében. Ha a fenti gyakran ismételt kérdések nem adtak választ a kérdéseire, kérjük küldjön e-mailt az alábbi e-mail címre, sürgős esetben hívjon minket a +36 1 235 5315-ös telefonszámon, vagy látogasson el a Canon támogatási oldalára.


Kérdés:
A pénzvisszatérítéssel kapcsolatban kell-e adót fizetnem, vagy van-e mód az ÁFA visszaigénylésére?

Alapvetően a résztvevők felelősek a törvények által előírt minden adó megfizetéséért, a Canon pedig nem vállal felelősséget a résztvevőkkel szemben azokért a károkért, veszteségekért vagy kiadásokért, amelyek az ezen adók megfizetésének elmulasztása vagy késedelmes teljesítése miatt a résztvevőket terhelik.
A Canon hasonlóképp az adóbevallási eljárások egyikére sem tehet javaslatot. A végső illetékesség a helyi adóhatóságé, de a pénzvisszatérítés tényéből általában nem keletkezik jövedelemadó-fizetési kötelezettség


Kérdés: Mit
tegyek, ha a bankom díjat számít fel nekem a pénzvisszatérítés átutalásával kapcsolatban?

A Canon a meghirdetett feltételek szerint a pontos pénz-visszatérítési összeget utalja majd át a helyi pénznemben, azonban a felmerülő banki költségekért a Canon nem vállal felelősséget. Amennyiben a visszatérítés után a kedvezményezett bankja pótdíjat/jutalékot számít fel, azt a fogyasztónak kell viselnie.


Kérdés: Mit
tegyek, ha nem tudom online regisztrálni a pénz-visszatérítési igénylésemet?

Ha nem tudja használni az online regisztrációt és a canon.hu/cashback2017 oldalt, vegye fel a kapcsolatot a Canon ügyfélszolgálatával a +36 1 235 5315-ös telefonszámon.


Kérdés: Mely forgalmazók vesznek részt a promócióban? Hol vásárolhatom meg a fényképezőgépet?

Látogasson el a weboldal Hol kapható? című részére.


Kérdés: Hol és mikor tudom leadni a szükségtelenné vált régi fényképezőgépemet?

A korábbi fényképezőgép leadása annál a kiskereskedőnél lehetséges, akinél a promóciós modell megvásárlásra került.


Kérdés:
Milyen márkájú és kategóriájú fényképezőgépet lehet leadni/beszámítani?

Tetszőleges márkájú, digitális tükörreflexes vagy akár kompakt fényképezőgép érvényesen leadható és beszámít a promócióba. Egyetlen kikötés, hogy működőképes készüléket kell leadni a főbb tartozékok (akkumulátor, akkumulátortöltő) kíséretében.

1. PROMÓCIÓS PARTNEREK, PROMÓCIÓS TERMÉKEK, PROMÓCIÓS IDŐSZAK ÉS RÉSZTVEVŐK

1.1 Ez a promóció kizárólag a www.canon.hu/cashback2017 oldalon a „Résztvevő partnerek” fülön felsorolt kereskedők („promóciós partnerek”) valamelyike által végfelhasználó felé értékesített, meghatározott típusszámú – a www.canon.hu/cashback2017 oldalon a „Résztvevő termékek” fülön felsorolt – termékek („promóciós termékek”) 2017. november 02. és 2018. január 31. közötti időszak („promóciós időszak”) alatt történő vásárlására vonatkozik. A Promóciós Termékeket lehet önállóan használható készülékként, fényképezőgép-vázként, objektívként, illetve kit (fényképezőgép váz+objektív) formájában is értékesíteni, de kit-enként, illetve csomagonként csak EGY promóciós igény érvényesíthető. Így, amennyiben egy kit 2 Promóciós Terméket (fényképezőgép-váz+objektív) tartalmaz, abban az esetben a magasabb értékű Promóciós Termék (fényképezőgép-váz) értéke után jár, illetve kerül kiszámításra a visszatérítendő összeg. Abban az esetben, ha a megvásárolt kit olyan fényképezőgép-vázat tartalmaz, amely nem szerepel a promócióban, nem jár visszatérítés – még akkor sem, ha a kit részeként szereplő objektív önállóan megvásárolva promóciós termék lenne.

1.2 A Résztvevők jogi személyek, vagy 18. életévüket betöltött személyek lehetnek. („Résztvevő”)

1.3 A Résztvevők elfogadják és tudomásul veszik, hogy az alábbi feltételek valamennyi Résztvevőre nézve kötelező érvényűek.

1.4 A promócióban a kijelölt promóciós partnerek-től vásárolt olyan termékek vehetnek részt, amelyek a CANON HUNGARIA Kft. (a továbbiakban CANON HUNGARIA Kft, vagy Canon) közvetítésével kerültek magyarországi forgalomba. Ezért kérjük, hogy a csalódás elkerülése érdekében, egyeztesse a terméket a kereskedővel. (A promócióban résztvevő kereskedők listája a www.canon.hu/cashback2017 oldalon megtalálható, a promócióban résztvevő termékek listájával együtt.)

1.5 A promócióban csak bizonyos EAN kóddal ellátott modellváltozatok regisztrálhatók. A promóció szempontjából érvényes EAN kódokat a jelen Szerződési Feltételek végén felsorolva találja.

1.6 A promócióban résztvevő termékek csak új, eredeti Canon termékek lehetnek. Használt, felújított, átalakított, hamisított, és a Canon cégcsoport szellemi tulajdonjogait bármiféle módon sértő termékek (pl. parallel importból származó termékek, vagy „szürke termékek”) nem vehetnek részt ebben a promócióban.

1.7 Nem vehetnek részt a Canon által kit-ben (pl. fényképezőgép váz+objektív) forgalomba hozott, de a továbbértékesítést végző kiskereskedő által megbontott és így külön-külön értékesített termékek.

1.8 Különleges értékesítői kizárások: minthogy csak a kijelölt magyarországi kiskereskedőktől vásárolt termékek minősülnek promóciós terméknek, ezért az Ebay-en, vagy Amazon-on vásárolt, akár új, akár használt termékek nem vehetnek részt a jelen promócióban.

2. RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK

2.1. A promócióban való részvétel feltétele, hogy a Résztvevő a Promóciós Időszak alatt vásároljon legalább 1 darab promóciós terméket a promócióban részt vevő kereskedők valamelyikétől ÉS érvényes igénybejelentést nyújtson be online legkésőbb 2018. február 28-ig..

2.2. Az igénybejelentést a promóciós termék megvásárlását követően 2017. november 02-a és 2018. február 28-a között a www.canon.hu/cashback2017 oldal „Regisztráció” link-jén található űrlap teljes és pontos kitöltésével lehet benyújtani – ahol meg kell adni a készülék sorozatszámát, EAN vonalkódját és a vásárlást igazoló bizonylatot is. A Résztvevőknek az online igénybejelentéshez be kell szkennelni (vagy olvashatóan lefotózni), fel kell tölteni és csatolni kell a vásárlás során kapott pénztári bizonylatot, vagy internetes vásárlás esetén a rendelés visszaigazolását, továbbá bármilyen jellegű vásárlás esetén a termék sorozatszámát és vonalkódját is.

2.3. Az igénybejelentéskor szükséges egy magyarországi banknál vezetett bankszámla adatainak megadása is, amelyre az átutalást kéri a Résztvevő. Ezt követően a Résztvevők értesítést kapnak az igénybejelentés megérkezéséről e-mail formájában. Amennyiben az igénybejelentés feldolgozásától számított 24 órán belül nem kap értesítő e-mailt, vagy nincs e-mail elérhetősége, kérjük, hogy hívja az igénybejelentő forródrótot a +36/1235-5315 számon.

2.4. A Promóció a Canon termékek készletének erejéig érvényes. A Promóter nem vállal felelősséget azért, hogyha a kereskedők a Promóciós Időszak alatt nem teljesítik a Promóciós Termékekre vonatkozó rendeléseket.

2.5. A Canon 2018. február 28-a után érkező igénybejelentéseket nem fogad el. A Canon nem vállal felelősséget azért, ha az utolsó regisztrációs napon előálló esetleges hálózati terhelés miatt meghiúsul a regisztráció. Hiányos és olvashatatlan igénybejelentéseket a Canon szintén nem fogad el.

2.6. Vásárolt termékenként csupán egy promóciós igénnyel lehet élni.

2.7. Egy sorozatszám csak egyszer regisztrálható. Ebből fakadóan a második, vagy azt követő további regisztrációs kísérlet sikertelenségéért a Canon nem felelős.

2.8. Amennyiben online vásárlást követően a vásárló él az elállási jogával, a Canon a pénz visszafizetését megtagadhatja. Amennyiben a kifizetés megtörtént, illetve ha a Canon tudomására jut bármilyen csalás, akkor jogában áll jogi lépéseket tenni bármely érintett résztvevővel szemben.

2.9. Azon személyek, akik egyszerre nagyszámú terméket (10 terméknél többet) vásárolnak, nem vehetnek részt a promócióban.

2.10. Egy résztvevő legfeljebb 10 különböző promóciós terméket regisztrálhat.

2.11. Egy résztvevő egy adott típusból csak 1 darab regisztrációjára jogosult. Hasonló promóciós termékek (pl. azonos típusú fényképezőgépvázat tartalmazó különböző kit-ek, vagy azonos típusok különböző színvariációi) ebből a szempontból nézve azonos típusnak minősülnek.

2.12. Résztvevőnként különböző bankszámlaszám megadása szükséges. A Canon nem köteles a pénzvisszatérítés teljesítésére, azokban az esetekben, ahol kettő vagy több résztvevő azonos bankszámlaszámot ad meg a regisztrációkor.

2.13. A regisztrációkor a vásárlói, illetve viszonteladói név-/cím- adatoknak a számlán, vagy egyéb, a vásárlást igazoló dokumentumon megadott megfelelő adatokkal megegyezőeknek kell lennie.

2.14. A Promóciós Partnerek nem regisztrálhatnak a promócióban, még vásárlóik nevében, illetve azok helyett sem.

2.15. Másik pénzvisszatérítési promócióban egyszer már regisztrált termékek ebben a promócióban még egyszer nem regisztrálhatók. Ilyen ismételt regisztrációból adódó sorozatszám-egyezés esetén a második regisztráció elutasításra kerül.

2.16. Ezt a promóciót a Promóter által nyújtott egyéb promóció keretében nem lehet igénybe venni.

3. PÉNZVISSZATÉRÍTÉS

3.1 Az igénybejelentés átvételét és igazolását követően a Canon promóciós partnere külföldről közvetlen banki utalást indít a regisztrációs űrlapon megadott bankszámlára. Más fizetési mód nem választható, és sem készpénz, sem pedig csekk nem adható.

3.2. A Canon törekszik arra, hogy a banki átutalást a teljes és érvényes regisztráció visszaigazolását követő 28 napon belül teljesítse.

3.3. A regisztrációkor a kedvezményezett bankszámla adatainak a hibátlan megadása a Résztvevő felelőssége. A Canon nem vállal felelősséget a helytelenül, hiányosan, vagy pontatlanul megadott bankszámla adatokból eredő károkért.

3.4. A banki átutalás pénzneme forint (HUF).

3.5. Csak magyarországi banknál vezetett bankszámlaszám adható meg érvényesen. A Canon promóciós partnere nem indít átutalást külföldi (nem magyarországi) bankszámlára.

3.6. Az egyes promóciós termékek vásárlása és regisztrációja esetén visszatérítendő pénzösszeget a jelen Szerződési Feltételek végén található táblázat tartalmazza.

3.7. A lenti táblázat alapján a feltüntetett összeg mellett a résztvevőket bizonyos promóciós modellek sikeres regisztrációja esetén megilleti egy 100GB-os Irista, VAGY Lifecake online tárhely ingyenes igénybevételére jogosító kód. A tárhely csak a Canon által működtetett www.irista.com, VAGY www.lifecake.com oldalon vehető igénybe és a pénzvisszatérítéses igénybejelentésen túl, külön regisztráció szükséges hozzá. Az ehhez az Irista/Lifecake regisztrációhoz szükséges egyéni kódot a Canon Promóciós partnere az igénylés jóváhagyásakor küldi email-en a résztvevőknek. Az Irista/Lifecake hozzáféréshez szükséges regisztráció határideje: 2018. március 31.

4. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE

4.1. A Promóter a CANON HUNGARIA Kft. 1031 Budapest, Záhony utca 7.

5. JOGNYILATKOZAT

5.1. A CANON HUNGARIA Kft. nem vállal felelősséget a jelen promóció keretében a Résztvevők által bármilyen módon okozott vagy elszenvedett bármilyen veszteségért, kárért, illetve sérülésért. Ezzel együtt a jelen feltételek semmilyen módon nem zárják ki és nem korlátozzák a Canon felelősségét a Canon alkalmazottai és ügynökei bizonyított gondatlanságából következő személyi sérülésért és halálesetért.

5.2. A CANON HUNGARIA Kft. nem vállal felelősséget azért, ha a jelen ajánlat vis maior esetnek minősülő olyan körülmény miatt nem kerül teljesítésre, amely - nem a felek hibájából - ellehetetleníti az elégséges teljesítést.

5.3. A Canon nem vállalja a visszatérített pénz jóváírása során felmerülő banki költségek (mint pl. Elszámolási jutalék) megtérítését.

5.4. A Canon fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen promóciót bármikor leállítsa, módosítsa és/vagy megváltoztassa. A Canon a jelen feltételeket mindenféle felelősség nélkül jogosult megváltoztatni. A Canon fenntartja magának a jogot arra, hogy kizárja azon igénybejelentéseket/Résztvevőket, amelyek, illetve akik tekintetében a promócióval kapcsolatos visszaélés gyanúja felmerül. A Canon promócióval kapcsolatos döntései véglegesek, és semmilyen értesítési kötelezettséggel nem járnak.

6. ADATOK

6.1. A Résztvevők által biztosított személyes adatokat a Promóter, illetve az azzal együttműködő cégek a promóció kezelése céljából, és/vagy olyan marketing célból használják, mint az információk promóció nyilvántartását végző harmadik felek számára történő biztosítása.

6.2. Amennyiben a Résztvevő nem kívánja adatait marketing célú felhasználásra, illetve jövőbeli hasonló promóciókról való értesítés céljából megadni, úgy az igénybejelentő lapon az erre vonatkozó rubrikát, NE töltse ki.

7. JOG ÉS JOGHATÓSÁG

7.1. A jelen feltételekre, illetve az azokra vonatkozóan vagy azokkal kapcsolatban felmerülő vitákra a magyar anyagi jog az irányadó, és azokkal kapcsolatban felmerülő bármely jogvitában a Canon székhelye szerinti bíróságnak van kizárólagos illetékessége.


7.2. A promócióban regisztrálható típusok, érvényes EAN kódok és a visszatérítendő pénzösszegek:

TÍPUSSZÁM EAN KÓD LIFECAKE/IRISTA VOUCHER PÉNZVISSZATÉRÍTÉS
DSLR
EOS 1300D 18-55 + 100EG + 8GB 8714574642390 X 9 500 Ft
EOS 1300D 18-55IS POWER KIT 8714574642543 X 9 500 Ft
EOS 1300D 18-55IS +100EG + 8GB 8714574643038 X 9 500 Ft
EOS 1300D 18-55 + 50 1.8 S 8714574642697 X 9 500 Ft
EOS 1300D 18-55 + 75-300 8714574642277 X 9 500 Ft
EOS 1300D 18-55 + 10-18 S 4CE 8714574651590 X 9 500 Ft
EOS 1300D Body 8714574637228 X 9 500 Ft
EOS 1300D 18-55 IS 8714574637259 X 9 500 Ft
EOS 1300D 18-55 8714574637303 X 9 500 Ft
EOS 1300D 18-135IS 8714574642758 X 9 500 Ft
EOS 750D 18-55 S+LP-E17 4CE 8714574630625 X 16 000 Ft
EOS 750D Body 8714574627908 X 16 000 Ft
EOS 750D 18-55IS STM 8714574627977 X 16 000 Ft
EOS 750D 18-135IS STM 8714574628240 X 16 000 Ft
EOS 750D 18-55 S+STRAP 4CE 8714574630540 X 16 000 Ft
EOS 750D 18-55 S+55-250 8714574644127 X 16 000 Ft
EOS 750D 18-55 S+100EG+8GB+LC 8714574644219 X 16 000 Ft
EOS 750D 18-55 S+50 1.8 8714574644042 X 16 000 Ft
EOS 750D 18-55 4CE 8714574650760 X 16 000 Ft
EOS 800D BK BODY EU26 4549292083552 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 800D BK 18-55 IS STM EU26 4549292083736 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 800D BK 18-200 EU26 8714574650494 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 200D BK BODY EU26 4549292091328 irista 100GB 16 000 Ft
EOS 200D BK 18-55 EU26 4549292092707 irista 100GB 16 000 Ft
EOS 200D BK 18-55 S CP EU26 4549292091335 irista 100GB 16 000 Ft
EOS 200D WH 18-55 S CP EU26 4549292091434 irista 100GB 16 000 Ft
EOS 200D SL 18-55 S CP EU26 4549292091502 irista 100GB 16 000 Ft
EOS 200D 18-55+100EG+16GB EU26 8714574653501 irista 100GB 16 000 Ft
EOS 200D 18-55 S CP + 50 1.8 S EU26 8714574653532 irista 100GB 16 000 Ft
EOS 200D 18-55 + 75-300 EU26 8714574653563 irista 100GB 16 000 Ft
EOS 200D 18-135 S EU26 8714574653594 irista 100GB 16 000 Ft
EOS 80D Body 8714574636405 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 80D 18-55 IS STM 8714574636412 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 80D 18-135 IS USM Nano 8714574636498 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 80D 18-200 4CE 8714574651712 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 77D BK BODY EU26 4549292083583 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 77D BK 18-55 IS STM EU26 4549292096255 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 77D BK 18-135 IS USM EU26 4549292083590 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 77D 18-135 IS U VUK 8714574650647 irista 100GB 31 000 Ft
EOS 7DMKII BODY (+W-E1) 4CE 8714574625010 irista 100GB 47 000 Ft
OBJEKTÍV
EF 16-35MM F4L IS U 4549292009903 irista 100GB 31 000 Ft
EF 24-70 4.0L IS U 4960999845807 irista 100GB 39 000 Ft
EF 70-200 4L IS U 4960999354989 irista 100GB 47 000 Ft
EF 70-300 f/4-5.6L 4960999665023 irista 100GB 55 000 Ft
EF 70-300 USM II 4549292037708 irista 100GB 31 000 Ft
EF 100-400L IS II 4549292010350 irista 100GB 79 000 Ft
EF 100 f/2.8L Macro 4960999635170 irista 100GB 39 000 Ft
Speedlite 430 EX III RT 8714574632926 irista 100GB 20 000 Ft
MIRRORLESS
EOS M5 Body style='mso-spacerun:yes'> 4549292078664 irista 100GB 31 000 Ft
EOS M5 15-45 S 4549292078718 irista 100GB 31 000 Ft
EOS M5 18-150 IS + Adapter 8714574646589 irista 100GB 31 000 Ft
EOS M6 BK BODY EU26 4549292084344 irista 100GB 22 000 Ft
EOS M6 SL BODY EU26 4549292084702 irista 100GB 22 000 Ft
EOS M6 BK 15-45 EU26 4549292084429 irista 100GB 22 000 Ft
EOS M6 SL 15-45 EU26 4549292084764 irista 100GB 22 000 Ft
EOS M6 BK 18-150 EU26 4549292084511 irista 100GB 22 000 Ft
EOS M6 SL 18-150 EU26 4549292084832 irista 100GB 22 000 Ft
EOS M6 BK +M15-45 S +M55-200 S EU26 4549292094206 irista 100GB 22 000 Ft
EOS M6 SL +M15-45 S +M55-200 S EU26 4549292094244 irista 100GB 22 000 Ft
EOS M100 BK BODY EU26 4549292093650 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 BK M15-45 S+M55-200 S EU26 4549292093759 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 BK M15-45 S+M22 EU26 4549292096903 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 BK M15-45 S LTD EDITION EU18 8714574654539 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 WH BODY EU26 4549292093810 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 WH M15-45 S+M55-200 S EU26 4549292093896 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 WH M15-45 S+M22 EU26 4549292096958 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 WH M15-45 S LTD EDITION EU18 8714574654546 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 GY BODY EU26 4549292093940 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 GY M15-45 S+M55-200 S EU26 4549292094022 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 GY M15-45 S+M22 EU26 4549292100846 Lifecake 100GB 16 000 Ft
EOS M100 GY M15-45 S LTD EDITION EU18 8714574654553 Lifecake 100GB 16 000 Ft
>KOMPAKT
POWERSHOT G3X 4549292034615 irista 100GB 16 000 Ft
POWERSHOT G5X 4549292052893 irista 100GB 12 500 Ft
POWERSHOT G7X MKII 4549292056365 irista 100GB 9 500 Ft
POWERSHOT G7X MKII Premium kit 8714574639543 irista 100GB 9 500 Ft
POWERSHOT G9X Mark II BK 4549292081039 Lifecake 100GB 9 500 Ft
POWERSHOT G9X Mark II SL 4549292081107 Lifecake 100GB 9 500 Ft
POWERSHOT SX730 HS BK 4549292082524 irista 100GB 9 500 Ft
POWERSHOT SX730 HS SL 4549292082616 irista 100GB 9 500 Ft
POWERSHOT SX730 HS BK Travel kit 8714574651620 irista 100GB 9 500 Ft
POWERSHOT SX730 HS SL Travel kit 8714574651651 irista 100GB 9 500 Ft
SELPHY CP1300 BK 4549292090512 Lifecake 100GB 4 500 Ft
SELPHY CP1300 WH 4549292091182 Lifecake 100GB 4 500 Ft
SELPHY CP1300 PK 4549292091243 Lifecake 100GB 4 500 Ft
>VIDEÓ
LEGRIA HF R88 BK 8714574648002 Lifecake 100GB 12 500 Ft
style='mso-spacerun:yes'>LEGRIA HF R87 BK 8714574648019 Lifecake 100GB 12 500 Ft
LEGRIA HF R86 BK 8714574648026 Lifecake 100GB 12 500 Ft
LEGRIA HF R88 PREMIUM KIT 8714574648781 Lifecake 100GB 12 500 Ft
LEGRIA HF R87 PREMIUM KIT 8714574648811 Lifecake 100GB 12 500 Ft
LEGRIA HF R86 PREMIUM KIT 8714574648835 Lifecake 100GB 12 500 Ft
LEGRIA HF R806 BK 8714574647982 Lifecake 100GB 9 500 Ft
LEGRIA HF R806 WH 8714574647999 Lifecake 100GB 9 500 Ft
LEGRIA HF R806 BK ESSENTIAL KIT 8714574648859 Lifecake 100GB 9 500 Ft
LEGRIA HF R806 WH ESSENTIAL KIT 8714574648880 Lifecake 100GB 9 500 Ft
HF G40 8714574633534 irista 100GB 31 000 Ft
HF G40 Power kit ( BP-820) 8714574636917 irista 100GB 31 000 Ft
XC10 BK 4CE 8714574627403 irista 100GB 93 000 Ft
XC10 BK 4CE CFAST 128GB 8714574631332 irista 100GB 93 000 Ft
XC10 BK CFAST 4CE 64GB 8714574631127 irista 100GB 93 000 Ft
XC15 BK 4CE 8714574646114 irista 100GB 62 000 Ft
NYOMTATÓ
PIXMA TS6150 BK EUR 4549292090598 irista 100GB 6 300 Ft
PIXMA TS6151 WH EUR 4549292090659 irista 100GB 6 300 Ft
PIXMA TS6151+PP-201 SQUARE WH EUR 8714574654782 irista 100GB 6 300 Ft
PIXMA TS8150 BK EUR 4549292093209 irista 100GB 6 300 Ft
PIXMA TS8151 WH EUR 4549292093308 irista 100GB 6 300 Ft
PIXMA TS8152 RE EUR 4549292093391 irista 100GB 6 300 Ft
PIXMA TS9150 GY EUR 4549292091779 irista 100GB 8 000 Ft
IJ MFP G3400 EUM/EMB 4549292040357 X 6 300 Ft
IJ MFP G3400 BK TWIN PACK EUM/EMB 8714574636580 X 6 300 Ft