Inclusivity at Canon

Merész. Tiszteletteljes. Összetartó.

Úgy gondoljuk, hogy a dolgozói csapatunknak tükröznie kell az általunk kiszolgált társadalom sokféleségét és összetettségét. Tekintve, hogy Európában 15 000, világszerte pedig 182 000 munkatársat foglalkoztatunk, nálunk mindenféle életútra akad példa.

Canon és Kyosei

A Canon által követett Kyosei filozófiája azt a törekvésünket közvetíti, hogy minden embernek segítséget nyújtunk faji, vallási vagy kulturális hovatartozástól függetlenül, hogy együtt élhessünk és dolgozhassunk a közjó érdekében. A Canon rendszeres „A te hangod” felmérései egy olyan büszke, motivált és sokszínű munkaerő történetét írja le, aki mélyen törődik az egyenlőséggel, a fenntarthatósággal és a jövővel.

Canon and Kyosei

Befogadó jövőkép megvalósítása

„A sokszínűség és a befogadás kulcsfontosságú az életfelfogásunk szempontjából, és célunk, hogy az aktív munkavállalói erőforráscsoportok, az ünneplések és az elkötelezett, befogadást előmozdító nagykövetek segítségével életre keltsük” – mondja Caroline Price, az emberi erőforrások vezető alelnöke. „Ezen keresztül tükrözzük ügyfeleink és vállalataink sokszínűségét, és ez biztosítja, hogy befogadó munkahely legyünk.”

Realising an Inclusive People Vision

Kiterjesztjük kötelezettségvállalásainkat…

A sokszínűség és befogadás a munkavállalói értékajánlatunk (EVP) részét képezi, és alkalmazottaink teljes életciklusát átszövi, a felvételtől a nyugdíjba vonulásig. A sokszínűséggel és befogadással kapcsolatos kötelezettségvállalásainkon keresztül olyan vállalati környezetet alakítunk ki, ahol mindenki úgy érezheti, hogy tisztelik és megbecsülik.

Itt még több információt kaphatsz az ehhez nyújtott támogatásról

EXPANDING OUR COMMITMENTS

…és még többre törekszik

A toborzási, tehetségfejlesztési és vezetési folyamataink során arra törekszünk, hogy minden feladatra a legjobb személyt válasszuk ki, képezzük és jutalmazzuk, a gyakornokoktól és pályakezdőktől egészen a felső vezetői állásokig.

Team members with hands in circle_GettyImages-837737106

További információk a Canonról

A sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás a vállalati társadalmi felelősségvállalási (CSR) programunk és értékeink kulcsfontosságú pillérei is. Olyan növekedési, tanulási és fejlődési lehetőségeket szeretnénk biztosítani, amelyek támogatják a tudományos és technológiai innovációk létrehozására irányuló munkánkat, és segítenek egy olyan társadalom létrehozásában, amelyben mindenki aktív szerepet játszhat.

Search our latest jobs

Legfrissebb állásaink, a következő lépésed

Találd meg a helyed


Ismerd meg feladatainkat