A FELHASZNÁLÓK ÁLTAL ELŐÁLLÍTOTT TARTALMAKRA VONATKOZÓ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Nagyon tetszik az általad készített kép („tartalom”), és szeretnénk megjelentetni a Canon közösségi oldalain, e-hírleveleiben és weboldalain. Amennyiben engedélyezed számunkra a tartalom felhasználását és megjelentetését, a tartalom Canon általi megjelentetését az alább ismertetett felhasználási feltételek határozzák meg.

Kép felhasználása kereskedelmi célra
Amennyiben felhasználjuk az általad készített tartalmat, abban az esetben a Canon Europa N.V. (székhely: Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Hollandia), valamint leányvállalatai, vállalatcsoportjai és megbízottjai (együttesen „Canon”, „mi) által történő, kereskedelmi vagy nem kereskedelmi célú megjelentetés, felhasználás és/vagy megjelenítés érdekében közzétesszük az általad készített tartalmat, és téged tüntetünk fel a tartalom készítőjeként a Canon közösségi oldalain, e-hírleveleiben és/vagy weboldalain.

A tartalom átvétele
A Canon a közösségi médiában közzétett bejegyzésedből veszi át a tartalmat, amelyet az adott közösségi oldal JPEG képként vagy MP4 videóként biztosít számunkra. A tartalom nem feltétlenül azonos azzal, amelyet eredetileg feltöltöttél az Instagramra (például előfordulhat, hogy tömörített állapotban van vagy hiányoznak a beágyazott EXIF-adatok). A tartalom kizárólag a Canon közösségi oldalain, e-hírleveleiben és/vagy weboldalain jelenik meg.

A tulajdonjog továbbra is a tiéd, de engedélyt adsz nekünk a tartalom felhasználására
A tartalom tulajdonjoga teljes egészében a tiéd marad, de korlátozott engedélyt biztosítasz számunkra a tartalom felhasználására és megjelenítésére. A Canon fenntartja a jogot arra, hogy saját kizárólagos belátása szerint eldöntse, megjeleníti-e az általad készített tartalmat a Canon közösségi oldalain, e-hírleveleiben és/vagy weboldalain. Az általad biztosított korlátozott engedély egy világszerte érvényes, nem kizárólagos, visszavonhatatlan, jogdíjmentes, átruházható engedély, amely lehetővé teszi számunkra az általad készített tartalom megjelentetését, felhasználását, sokszorosítását, terjesztését és megjelenítését, valamint származékos művek létrehozását a tartalomban szereplő anyagok felhasználásával. Az internetre felkerülő egyéb tartalmakhoz hasonlóan a tartalmadról független külső felek és végfelhasználók a mi tudomásunk és engedélyünk nélkül is készíthetnek másolatokat, valamint terjeszthetik is ezeket. Ennélfogva nem vállalunk felelősséget azért, hogy egy külső fél miképpen használja fel az általad készített tartalmat.

A tartalmad felhasználása esetén téged tüntetünk fel a tartalom készítőjeként
A fentiek mellett engedélyezed számunkra a felhasználóneved, profilképed, álneved és/vagy képed a tartalom felhasználásához kapcsolódó használatát is. A Canon akképpen ismerheti el a felhasznált tartalomra vonatkozó tulajdonjogodat, hogy a tartalom közzétételekor a te személyedet is feltünteti, emellett lehetőség szerint egy, a tartalmat megjelenítő eredeti bejegyzésedre mutató hivatkozást is közzétehet az adott közösségi oldalon.

Az általad képviselt tartalom
Tisztában vagyunk azzal, hogy a tartalom a saját alkotásod, amely semmilyen módon nem sérti a meglévő szellemi tulajdonjogokat, beleértve – korlátozás nélkül – a szerzői jog, az üzleti titok és a szerződésen alapuló jogok körét, valamint hogy nem tartalmaz olyan információt, amely közzététele esetén tisztességtelen, zaklató, becsületsértő vagy obszcén lenne, továbbá nem sért semmilyen adatvédelmi jogot, illetve törvényt vagy szabályozást. Ez azt jelenti, hogy mielőtt beleegyeznél a tartalmad általunk történő felhasználásába, rendelkezned kell az összes joggal és a tartalomban szereplő külső jogbirtokosok beleegyezésével. Ilyen jogbirtokos lehet más márka vagy cégnév tulajdonosa, a tartalomban látható személy vagy egy közismert épület.

Amennyiben beleegyezel a tartalmad általunk történő felhasználásába és megjelentetésébe, a Canon „KÉSZPÉNZNEK VESZI”, hogy rendelkezel az összes szükséges joggal, és hogy beleegyezést kértél a tartalomban megjelenő összes személytől vagy márkától. A Canon nem vállal felelősséget semmilyen, külső fél által benyújtott kárigényért és/vagy külső fél által a tartalmad használatából, megjelenítéséből vagy megjelentetéséből adódó jogsértést illetően benyújtott követelésekért, és a külső féltől származó összes követelést hozzád irányítja.

Időtartam
A jelen megállapodás időtartama attól a dátumtól kezdődik, amelyen megerősíted, hogy a Canon a jelen Felhasználási feltételeknek megfelelően felhasználhatja az általad készített tartalmat, és egészen addig folytatódik, amíg a Canon meg nem szünteti azt. A megállapodás megszüntetését írásban, a socialmedia@canon-europe.com e-mail-címre elküldött kérelemben kérheted.

Kapcsolatba léphetünk veled
Felvehetjük veled a kapcsolatot a tartalmat illetően, például ha más módokon is szeretnénk megjelentetni az általad készített tartalmat. Beleegyezel abba, hogy a Canon vagy állandó meghatalmazottja kapcsolatba lépjen veled a Canon hivatalos közösségi oldalain keresztül.

A megállapodásra alkalmazandó jog
A jelen Felhasználási feltételek értelmezését illetően, valamint a jelen Felhasználási feltételekkel, illetve a tartalom felhasználásával vagy megjelenítésével kapcsolatban felmerülő összes vita esetében Anglia és Wales joga az irányadó.