Canon Zoemini C
Blank-Rect Image

Canon Zoemini C

Mondd, hogy csíz és csinálj egy szelfit az azonnali fényképezésre és nyomtatásra képes készülékkel – a tökéletes, zsebméretű megoldás az utazási közbeni élményfényképezéshez.

Canon Zoemini C

Ismerd meg a Canon Zoeminit C-t

A pimasz szelfiktől a legjobb barátaiddal készített gyönyörű képekig – kiragasztható nyomatokat készíthetsz, zsebből, másodpercek alatt

Videó megtekintése

Felragasztható nyomatok zsebből, másodpercek alatt

Csak kapd elő a zsebméretű Canon Zoemini C készüléket és már nyomtathatsz is. A szelfitámogató, fényvisszaverő tükörrel, a maszatmentes Zink™ technológiával és az öntapadós nyomatokkal ez a hordozható fényképezőgép-nyomtató segít, hogy a legtöbbet hozhasd ki minden pillanatból.

A részletes műszaki leírás megtekintése

Canon Zoemini C Specification Intro

2 az 1-ben technológia

Ezen ügyes kombináció révén ugyanazzal a készülékkel készíthetsz fényképeket és nyomtathatod ki őket. Az 5 megapixeles kamerának, a MicroSD-kártya-nyílásnak* és a Zink™ technológiának köszönhetően ebben a készülékben mindent megtalálsz, amire az utazás közbeni fényképezéshez szükséged lehet.

2-in-1 technology

Pózolj

Az előlapon található tükör révén szelfijeid mindig pontosak lesznek. Nyomtasd ki a tökéletes pózt, húzd le a hátulját és varázsolj a cuccaidból klasszul kinéző, személyes tárgyakat.

Strike a pose

Kis méretű és karcsú

A négy klassz színben elérhető könnyű Canon Zoemini C a tökéletes zsebméretű útitárs – karcsú kialakítása révén kiválóan hordozható, könnyedén elfér a tenyeredben, a zsebedben vagy a táskádban.

Small and sleek

Ragaszd fel őket

A 10 darabos, öntapadós, 2×3 hüvelykes Zink™ nyomtatópapírral fényképeidet kinyomtathatod és a hűtőtől a telefonodig bárhová felragaszthatod.

8 kreatív ötlet a nyomatokhoz

Stick ’em up
From pixels to prints

A képpontoktól a nyomtatásig

A tintamentes Zink™ technológiával elfelejtheted a maszatos utántöltéseket. A mikrokristályok hő hatására aktiválódnak, így maszatmentes, szakadás- és vízálló képet hoznak létre menet közben.

Canon ZINK™ fotópapír

A ZINK papír mikrokristály-rétege hő hatására aktiválódik, így maszatmentes, szakadás- és vízálló képet hoz létre tinta felhasználása nélkül.

20 lap vásárlása

50 lap vásárlása

Canon ZINK™ Photo Paper

Főbb műszaki adatok

zink

ZINKTM

nyomtatási technológia

lightweight

Könnyűsúlyú

170 g/m2-es modell rágógumi-rózsaszín, dongósárga, mentazöld és tengerkék színben

Resolution

314×500 dpi

Felbontás

10-sheet capacity

10 lapos kapacitás

ZinkTM 2×3 hüvelykes nyomtatópapír

5 Megapixels

5 megapixeles

kamera

Micro SD

Micro SD*

Támogatott memóriakártyák

A részletes műszaki leírás megtekintése

Key Specifications
WITB

A doboz tartalma

Minden, amire a fotózáshoz, a nyomtatáshoz és a felragasztáshoz menet közben szükséged lehet

Canon instant fényképezőgép-nyomtató – Canon Zoemini C (rágógumi-rózsaszín, dongósárga, mentazöld és tengerkék színben kapható)

USB-kábel

Biztonsági megfelelőségi lap

EWS (jótállás) jegy

Rövid útmutató (A3-as oldal)

CANON Zink™ fotópapír (10 lap) + 1 SMARTSHEET

Csuklószíj

#FreeYourStory

Légy merész. Légy kifejező. Légy eredeti. Mutasd meg nekünk, milyen az élet a te lencséden keresztül. Szeretnénk megismerni egyedi perspektívádat az általad megörökített fotókon, nyomtatott tartalmakon vagy videókon keresztül.

További információk

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Canon Zoemini C
Értékelések

Kapcsolódó termékek

*A Canon Zoemini C fotói Micro SD-kártyára menthetők. A kártyáról fényképek nem tölthetők fel a Canon Zoemini C készülékre.