superzoom photography

Szuperzoom fényképezőgépek

Kerülj közelebb a káprázatos részletekhez – bármerre is jársz – a kompakt fényképezőgépbe épített nagy teljesítményű szuperzoom segítségével.

Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Egy tenyérnyi PowerShot gép a varázslatos családi vagy természeti pillanatok megörökítéséhez 100 mm-ről, 400 mm-ről1 vagy digitális kiterjesztéssel 800 mm-ről.

 1A feltüntetett fókusztávolságok 35 mm-es formátumban vannak megadva.

További információ

CANON PowerShot ZOOM
Tell your story

PowerShot SX740 HS

Meséld el a történeted 4K felbontásban utazáshoz való, nagy teljesítményű 40-szeres szuperzoommal!

További információk

Lifestyle Walker Standing River

Erőteljes optikai zoom kompakt vázban

A Canon optikai minőséget célzó legújabb fejlesztésével lenyűgözően tisztán és élesen örökítheted meg az emlékezetes pillanatokat. Kerülj még közelebb a témához a ZoomPlus segítségével, amely a legújabb technológiát felhasználva megduplázza a fényképezőgép zoomtartományát.

powerful optical zoom

Intelligens optikai képstabilizátor

Örökítsd meg a mozgó témákat teljes zoommal, vagy készíts felvételeket kézben tartott fényképezőgéppel, gyenge fényviszonyok között az intelligens képstabilizátor segítségével. A dinamikus képstabilizátorral lenyűgözően stabil videókat készíthetsz, akár futás közben is.

full zoom photography
sport photography

Egy pillanatra se téveszd szem elől a témát zoomolás közben

A természetben található témák és a sportolók csak ritkán mozdulatlanok – a zoombeállító segéddel azonban egyetlen pillanatra sem tévesztheted szem elől őket. A fényképezőgép egyetlen gombnyomásra gyorsan eltávolít a jelenettől – hogy újra megtalálhasd a témát –, a gomb felengedésekor pedig azonnal visszavált a nagyított méretre.

Videó megtekintése

Örökítsd meg a pillanatot pontosan úgy, ahogy látod

Ragadd meg a pillanat varázsát a Canon innovatív HS System funkciójával. A kivételesen nagy érzékenységű érzékelő és a hatékony DIGIC processzor kombinációjának köszönhetően minden helyzetben prémium képminőséget garantál.

beach photography

Egyszerű megosztás és távoli felvételkészítés a Wi-Fi funkcióval

A Wi-Fi és a dinamikus NFC egyetlen érintéssel teszi lehetővé a kompatibilis okoseszközökhöz történő csatlakoztatást és az elkészült képek megosztását. Készíts nagyszerű természetfotókat vagy szelfiket a vezeték nélküli távoli felvételkészítéssel, a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül.

Fedezd fel kompakt wifis fényképezőgépeinket

dynamic nfc
train photography

Kísérletezz a kézi vezérlőeszközökkel

Fejleszd fényképészeti tudásodat, és adj teret a kreativitásodnak a kézi módok (Av, Tv és M) használatával, amelyek lehetővé teszik, hogy kedvedre kísérletezz a különböző záridőkkel és a rekeszértékekkel.

Hibrid automatika és Kiemelt történetek

Készíts azonnal fantasztikus képeket és videókat a Hibrid automatika használatával, amely automatikusan beállítja az élességet, a részletességet és a színvilágot bármilyen felvétel esetén. A Kiemelt történetek funkció segítségével szórakoztató videóban foglalhatod össze a nap vagy az adott esemény fontos pillanatait.

sx720 hs photography

A funkciók nem minden fényképezőgéphez érhetők el.