Scanners Cashback
alt text goes here

EXKLUZÍV CPS AJÁNLAT

61 000 Ft értékű pénzvisszafizetést igényelhetsz az EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadapterre, amennyiben január 10. előtt EOS R fényképezőgépet vásárolsz.

*Általános szerződési feltételek érvényesek

A CPS újraindulásának és az új EOS R fényképezőgép megünneplésének keretén belül a CPS tagok 61 000 Ft értékű pénzvisszafizetést igényelhetnek a vezérlőgyűrűs objektívadapterre, amennyiben EOS R fényképezőgépet vásárolnak.

Az EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadapter az EF-EOS R objektívadapterhez képest plusz funkciókkal rendelkezik, így jobb vezérlést biztosít, ráadásul a személyre szabható gyűrű segítségével EF objektíveidet is a saját igényeidnek megfelelően állíthatod be.

Hogyan működik?

Vásárolj 2019. január 10. előtt egy résztvevő viszonteladótól EOS R készletet és EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadaptert, és igényelj 61 000 Ft értékű pénzvisszafizetést. A promóció a 2018. szeptember 5. és 2019. január 10. között vásárolt termékekre érvényes, pénzvisszafizetést azonban csak a promóciós időszakban igényelhetnek az érvényes tagsági számmal rendelkező CPS tagok.

Még nem vagy CPS tag? A csatlakozáshoz kattints ide

Résztvevő termékek

Pénzvisszafizetést igényelhetsz az EF-EOS R vezérlőgyűrűs objektívadapterre, amennyiben EOS R készletet vásárolsz.

EOS R készletek

Vezérlőgyűrűs objektívadapter

Hol kapható?

Most pénzvisszafizetést igényelhetsz bizonyos, résztvevő viszonteladóktól vásárolt Canon termékekre.

Résztvevő viszonteladók

EOS_R_Control_Ring_Mount_Adapter.jpg

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS elsőbbségi támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi Fast Track szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket és ingyenes visszaküldést kapnak. Emellett a rendszeres exkluzív tagsági ajánlatokat is igénybe vehetik.

További információk és jelentkezés

A CPS member looking pleased with his Canon photography equipment

További információk