Általános szerződési feltételek

Utolsó frissítés: 2018. 11. 22.

CANON EUROPA N.V. CPS AJÁNDÉK EOS R AJÁNLAT SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE

A promóció szervezője a hollandiai Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen címen bejegyzett Canon Europa N.V. (a továbbiakban: „Canon”).

2. AZ AJÁNLAT

2.1. Résztvevők

2.1.1 Minden résztvevőnek („Résztvevő”) legalább 18 évesnek kell lennie.

A viszonteladók és forgalmazók nem vehetnek részt a promócióban, és számukra a részvétel az ügyfeleik képviseletében sem megengedett.

2.1.2 Minden résztvevőnek el kell fogadnia és be kell tartania az itt leírt Általános szerződési feltételeket.

2.1.3 Az ajánlat csak azon vásárlók számára érvényes, akik rendelkeznek érvényes CPS tagsági számmal. Ezt a beváltáskor ellenőrizni fogják.

2.2. Az Ajánlatban szereplő termékek, a lefedett terület és az ajánlati időszakok

2.2.1 Az ajánlat azon vásárlók számára érvényes, akik EOS R vázat vagy készletet vásároltak, és CSAK EOS R VEZÉRLŐGYŰRŰS OBJEKTÍVADAPTERRE használható fel (az „Ajánlatban szereplő termék”). A vezérlőgyűrűs objektívadapter megvásárlása után a CPS tagsággal rendelkező vásárlók a termékért 200 EURÓ (vagy annak megfelelő) értékű pénzvisszafizetést igényelhetnek.

2.2.2 Az ajánlat 2018. december 14. 00:00 órától 2019. január 10. éjfélig váltható be („Ajánlati időszak”). A vásárlók megvehetik mindkét terméket a promóciós időszakon kívül is, de az ajánlatot csak a megadott időszakban lehet beváltani.

2.2.3 Az Ajánlatban szereplő termékeket Andorra, Ausztria, Belgium, a Cseh Köztársaság, Dánia, Hollandia, Franciaország, Finnország, Magyarország, Németország, Olaszország, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Írország, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Királyság, Liechtenstein, Észtország, Lettország, Litvánia, Luxemburg vagy Monaco területén található kereskedőtől, illetve a fenti országokban bejegyzett domainnel vagy székhellyel rendelkező internetes áruháztól (a továbbiakban: „Ajánlati területek”) kell megvásárolni.

2.2.4 Az EGY EOS R vázat vagy készletet vásárló résztvevők CSAK EGY EOS R VEZÉRLŐGYŰRŰS OBJEKTÍVADAPTERRE igényelhetnek pénzvisszafizetést

Az ajánlat ÖSSZEVONHATÓ az ajándék objektív promócióval. A beváltással kapcsolatos információkért tekintsd meg a promóció részleteit.

2.2.5 Az Ajánlatban szereplő összes terméknek új és eredeti Canon terméknek kell lennie. Használt, felújított vagy újszerű termékek, illetve a Canon csoport vállalatainak szellemi tulajdonjogait valamilyen módon hamisító vagy megszegő termékek (a teljesség igénye nélkül például párhuzamos vagy „szürke” termékek) megvásárlása nem jogosít az ajánlat felhasználására.

2.2.6 Az Ajánlatban szereplő termékek mindegyikének az EGT területén és Svájcban vagy Andorrában beszerzettnek, továbbá a Canon Europa N.V. vállalat vagy a Canon csoportba tartozó, az EGT területén, Svájcban vagy Andorrában található vállalatok által értékesítettnek kell lennie. A későbbi csalódások elkerülése érdekében ezt mindig tisztázd a forgalmazóval.

2.2.7. A (nem meghibásodás miatt) az értékesítőhöz visszajuttatott Ajánlati termékek nem vehetnek részt a promócióban, és az ilyen termékekkel kapcsolatban regisztráló Résztvevők sem jogosultak a részvételre. Ha a Canonnak bármilyen ilyen jellegű visszaélés a tudomására jut, akkor a saját belátása szerint jogi lépéseket tehet az ebben részt vevőkkel szemben.

3. A részvétel módja

3.1 Az ajánlatban való részvételhez a Résztvevőnek egy EOS R vázat/készletet ÉS egy EOS R vezérlőgyűrűs objektívadaptert kell vásárolnia, ÉS érvényes online regisztrációt kell benyújtania. A regisztrációt az ajánlati időszak alatt kell benyújtani.

3.2 A regisztráció menete a következő:

(i) Tölts ki helyesen egy online regisztrációs nyomtatványt (megadva többek között a termék(ek) érvényes sorozatszámát és a CPS tagsági számot).

(ii) Szkenneld be, töltsd fel és csatold az online regisztrációhoz a mindkét termékhez tartozó vásárlási nyugtát vagy internetes vásárlás esetén a rendelésről kapott (az áfás árat is feltüntető) visszaigazolást.

(iii) A rendszer ezután e-mailben értesíti a résztvevőket, hogy a regisztráció sikeresen beérkezett. Az üzenet tartalmazni fogja a bejelentkezési adatokat, amelyekkel a honlapon megtekinthetik a regisztráció állapotát.

3.3 Az Ajánlatban szereplő termékek a készlet erejéig érhetők el. A Canon nem vonható felelősségre, ha a promóciós időszak alatt a viszonteladó a promóciós termékekre vonatkozó megrendeléseket nem teljesíti.

3.4 A regisztráció beérkezését és jóváhagyását követően a Canon gondoskodik a 2.2.4 pontban meghatározott visszafizetendő pénzösszeg átutalásáról a Résztvevő bankszámlájára. Egyéb jellegű megoldás és készpénzes vagy csekkes kifizetés nem lehetséges.

3.5 A Canon igyekszik a hiánytalan és érvényes regisztráció beérkezését követő 28 napon belül átutalni az összeget.

3.6 Ha a Résztvevő nem választ a regisztrációs űrlapon feltüntetett pénznemek közül, a Canon a saját kizárólagos belátása alapján dönthet a fizetés pénzneméről.

3.7 A Canon nem dolgozza fel a hiányos vagy olvashatatlan regisztrációkat. A Canon nem vállal felelősséget az olyan regisztrációkért, amelyeket késve vagy egyáltalán nem kapott meg.

3.8 Minden egyes érvényes regisztráció kapcsán csak egy átutalás indítható.

3.9 Ha áfaalany vagy és pénzvisszafizetést kapsz, az csökkentheti a vásárlás nettó értékét, és ennek megfelelően kell módosítanod a visszaigényelhető áfa összegét is.

4. A FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

4.1. A Canon semmilyen körülmények között sem tartozik felelősséggel semmilyen természetű veszteségért, kárért vagy sérülésért, amelyet bármely Részvevő ezzel az Ajánlattal kapcsolatban bejelent. A jelen Általános szerződési feltételekben semmi sem tekinthető azonban a Canon felelőssége kizárásának vagy korlátozásának olyan személyi sérüléssel vagy halálesettel kapcsolatban, amely bizonyíthatóan a Canon alkalmazottjainak vagy ügynökeinek gondatlanságából fakadt.

4.2. A Canon fenntartja a jogot, hogy ezt az Ajánlatot bármikor érvénytelenítse, kiegészítse és/vagy módosítsa anélkül, hogy ezért bármilyen felelősséget kellene vállalnia, de mindig törekedni fog arra, hogy ennek a Résztvevőre gyakorolt hatását a lehető legkisebb mértékűvé tegye, hogy ezzel elkerülje a szükségtelen kellemetlenségeket.

4.3. A Canon fenntartja a jogot arra, hogy ellenőrizze, hogy a regisztrációk eleget tesznek-e a jelen feltételeknek, és hogy ezzel kapcsolatban kiegészítő információkat és támogató dokumentumokat kérjen. A Canon fenntartja a jogot arra, hogy a promócióból regisztrációkat és/vagy résztvevőket zárjon ki, ha úgy véli, hogy az Ajánlattal bármilyen módon visszaélnek.

A Canon Ajánlattal kapcsolatos döntései véglegesek, és velük kapcsolatban fellebbezésnek helye nincs.

5. ADATVÉDELEM

A Canon Europa N.V. (59 Bovenkerkerweg, 1185 XB, Hollandia) minősül adatkezelőnek a résztvevők által rendelkezésre bocsátott bármely személyes adat vonatkozásában. A megadott személyes adatokat biztonságosan tároljuk, és biztonságos kiszolgálóra továbbíthatjuk az EGT területén kívülre. A Résztvevőktől begyűjtött személyes adatokra a Canon Fogyasztói adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

6. TÖRVÉNY ÉS JOGHATÓSÁG

A promócióban részt vevő fogyasztóként a lakóhelyed jogszabályai vonatkoznak a promócióinkra, te pedig jogosult lehetsz bírósági eljárást indítani a saját nyelveden és a saját helyi bíróságaid előtt. A jogaiddal kapcsolatban a helyi fogyasztói érdekvédelmi szervezetek tudnak bővebb tájékoztatással szolgálni. A jelen Feltételek nem korlátoznak semmilyen törvényes jogot, amely egyébként alkalmazandó lenne.