L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF objektívek

Hogyan tovább?

A semmiből teremtve

Az EOS R rendszer és az RF objektívfoglalat egészen új magasságba emeli a már létező EOS rendszert. A technológiai újítások és a felhasználói visszajelzések alapján tervezett EOS R rendszer esetében a Canon mérnökei két fő szempontot tartottak szem előtt. A könnyű kezelhetőség mellett az objektívportfólió jövőbeli bővíthetősége volt a másik fontos cél.

Minőségre tervezve

Az RF objektívfoglalat radikálisan új optikai kialakítást tesz lehetővé, hiszen a nagyobb objektívrészek az érzékelőhöz a lehető legközelebb helyezkednek el, így azt közvetlenül éri a fény. Ez a technológia csökkenti az optikai hibákat, és javítja a képminőséget.

Canon The RF mount

Rugalmasságra tervezve

Az objektívfoglalat rövid hátsó fókusza és 54 mm-es átmérője egy új fokú szabadságot biztosított a Canon optikai mérnökei számára, lehetővé téve egy újgenerációs optikai rendszer megalkotását. A csökkentett méret, a kiváló képminőség és a kiváló műszaki jellemzők biztosította teljesítmény ideális egyensúlyának megtestesülése.

Canon eos r back folts

2019 újdonságaA Canon büszkén jelenti be a 2019-es megjelenés reményében jelenleg is fejlesztés alatt álló hat teljes képmezős RF objektívet, amelyek segítségével az EOS R rendszer előtt számos új fotózási lehetőség nyílhat meg.

A következő is érdekelhet...