L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF objektívek

Hogyan tovább?

Újdonság 2020-ban

A Canon büszkén jelenti be az EOS R rendszer több új objektívjét és extenderét, többek között a lenyűgöző L-sorozat RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, RF 600mm F11 IS STM és RF 800mm F11 IS STM termékeket, amelyek lenyűgöző fókusztávolságot és sokoldalúságot nyújtanak. Emellett a Canon megerősíti azt a tervét is, hogy 2020 során további RF-objektíveket fog piacra dobni.

Regisztrálj, és jelezd az érdeklődésedet az EOS R rendszer iránt

Legyél az elsők között, akik megkapják a EOS R rendszerrel kapcsolatos legfrissebb információkat, a Canon ajánlatait, tippjeit és oktatóanyagait, a legfrissebb híreket, és a helyi eseményekre való meghívókat.

Iratkozz fel most!

A semmiből teremtve

Az EOS R rendszer és az RF objektívfoglalat egészen új magasságba emeli a már létező EOS rendszert. A technológiai újítások és a felhasználói visszajelzések alapján tervezett EOS R rendszer esetében a Canon mérnökei két fő szempontot tartottak szem előtt. A könnyű kezelhetőség mellett az objektívportfólió jövőbeli bővíthetősége volt a másik fontos cél.

Minőségre tervezve

Az RF objektívfoglalat radikálisan új optikai kialakítást tesz lehetővé, hiszen a nagyobb objektívrészek az érzékelőhöz a lehető legközelebb helyezkednek el, így azt közvetlenül éri a fény. Ez a technológia csökkenti az optikai hibákat, és javítja a képminőséget.

Canon The RF mount

Rugalmasságra tervezve

Az objektívfoglalat rövid hátsó fókusza és 54 mm-es átmérője egy új fokú szabadságot biztosított a Canon optikai mérnökei számára, lehetővé téve egy újgenerációs optikai rendszer megalkotását. A csökkentett méret, a kiváló képminőség és a kiváló műszaki jellemzők biztosította teljesítmény ideális egyensúlyának megtestesülése.

Canon eos r back folts

A következő is érdekelhet...