EOS 200D
Blank-Rect Image

Canon EOS 200D

Kompakt, egyszerű és sokoldalú – egy fényképezőgép, amely csatlakozik az életedhez

Az új modell megtekintése

Discover the EOS 200D

Fedezd fel az EOS 200D fényképezőgépet

Sosem volt még ennyire egyszerű tökéletes fotókat és videókat készíteni

Videó megtekintése

Észszerű kialakítás

Az intuitív vezérlőelemekkel és az okostelefonodhoz hasonló érintőképernyővel az EOS 200D az első pillanattól kezdve könnyen kezelhető. Készíts fotókat a világos optikai keresővel, hogy olyannak lásd a világot, amilyen valójában – vagy a változtatható képszögű képernyővel, amelynek forgása révén szokatlan perspektívákból fényképezhetsz.

Tekintsd meg a Canon EOS 200D részletes műszaki leírását

EOS 200D
EOS 200D

Fotók, amelyekért évek múlva is rajongani fogsz

Készíts 24,2 megapixeles fényképeket, amelyek megjelenése a fényképezőgépből közvetlenül részletekben és színekben gazdag. A képek így ideálisak a nagy méretű nyomatokhoz, fotókönyvekhez és online galériákhoz, valamint remekül mesélheted el velük a történeteidet. Az EOS 200D fényképezőgépet DIGIC 7 processzorral láttuk el, amellyel gyenge fényviszonyok mellett készíthetsz képeket, továbbá a Dual Pixel CMOS AF segítségével a világ leggyorsabb élőképes fókuszálását élvezheted.*

Fényképezz lágy fókusszal

Az EOS 200D nagy méretű APS-C érzékelőjének köszönhetően egyszerűen készíthetsz fotókat kis mélységélességgel, ami portrékészítés esetén jelent ideális megoldást. Az arcok tűélesek maradnak a gyönyörű, homályos háttérben. Ezt a beállítást profi fotósok világszerte használják.

Még hordozhatóbb. Még több kép. Még több helyen

Az EOS 200D a világ legkönnyebb változtatható képszögű képernyővel rendelkező DSLR fényképezőgépe,¹ amelynek könnyed hordozhatósága révén több helyszínen élvezheted a DSLR fotózást. Vidd el a nyaralásra, bulikba és ünnepségekre, vagy csak egy sétára, amikor kreatívnak érzed magad.

More portable. More photos. In more places

Hogyan készíted majd el a felvételt?

Bárhogyan is használod a fényképezőgépet, az EOS 200D ugyanazt a gyors fókuszálást és azonnali reagálású teljesítményt nyújtja. Készíts fotókat az akadásmentes optikai keresővel, amely olyannak mutatja a világot, amilyen valójában – vagy komponáld meg a képeket az okostelefonokhoz hasonló, változtatható képszögű képernyővel, és élvezd a világ leggyorsabb élőképes fókuszát.*

How will you shoot?
Movies made easy too

Videokészítés egyszerűen

Könnyedén készíthetsz kiváló minőségű Full HD videókat a Dual Pixel CMOS AF folyamatos fókuszálásával.

Videó megtekintése

Tippek a nagyszerű fotók készítéséhez

Az EOS 200D irányított felhasználói felülete segít a kívánt hatásnak megfelelő beállítások kiválasztásában. Olyan, mintha közvetlenül a saját fotótanárod állna melletted.

A lesson in great photography

Okoseszközeiddel együttműködve

Böngészd, szerkeszd és oszd meg okostelefonodon vagy táblagépeden az EOS 200D fényképezőgépen lévő képeidet² – amit most könnyedén megtehetsz. Az állandóan aktív, kis fogyasztású Bluetooth®-kapcsolatnak köszönhetően még akkor is hozzáférhetsz a fényképezőgépedhez, amikor a táskádban van.

In partnership with your smart devices

Canon Photo Companion alkalmazás

Photo Companion alkalmazásunk a vizuális történetmesélők tökéletes kiegészítője. Személyre szabott, szakértői tudásbázis - amikor a legnagyobb szükséged van rá. Így valóban életre keltheted a történeteidet.

Ismerd meg a többi részletet

Canon Photo Companion app
Welcome to the EOS family


Üdvözlünk az EOS családban

Ahogy nő a kreativitásod, a fényképezőgépekből, tartozékokból és több mint 80 objektívből álló rendszerünkben mindig megtalálhatod az igényednek megfelelőt.

További információk

Műszaki adatok

24.2 megapixel

24,2 megapixel

Felbontás

5fps

5 kép/mp

Sorozatfelvétel

Max ISO 25,600

Max. ISO 25600

ISO 51200-ig bővíthető

EOS Movies

EOS videók

Full HD 60p felbontással

Optical viewfinder

Optikai kereső

9 pontos autofókusszal

DIGIC 7

DIGIC 7

Képfeldolgozó

Live View

Élőkép

Dual Pixel CMOS AF

Wireless link

Vezeték nélküli kapcsolat

Bluetooth®, NFC és Wi-Fi

A részletes műszaki leírás megtekintése

Key Feature
What’s in the box

A doboz tartalma

EOS 200D digitálisfényképezőgép-váz

EF szemkagyló

R-F-3 védőtok

EW-400D széles szíj

LP-E17 akkumulátortöltő (akkumulátorfedéllel)

LP-E17E akkumulátor

Tápkábel

Ajánlott objektívek

Kompatibilis tartozékok

Kapcsolódó termékek

*A 250D (fekete/ezüst) az APS-C méretű érzékelővel és mozgatható LCD-kijelzővel rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgépek legkönnyebbike a világon. Akkumulátort és memóriakártyát tartalmaz a CIPA irányelvek alapján. 2019. április 9-i adatok szerint (a Canon kutatásai alapján).

Kapcsolódó alkalmazások

*Az APS-C méretű érzékelővel és a képsíkon fáziskülönbség-érzékelő AF-érzékelővel rendelkező cserélhető objektíves digitális fényképezőgépek között – 2017. február 14-ei adatok szerint, a Canon kutatása alapján.

CIPA szabványnak megfelelő irányelvekkel és egy belső mérési módszerrel mérve, EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM objektív 55 mm-re állítva, 1 pontos AF (a középpont kiválasztásával), One-shot AF és Élő nézet (az exponálógombbal rögzített kép) használatával. Kézi használatával, EV12 (ISO 100 szobahőmérsékleten).

¹A legkönnyebb APS-C érzékelővel rendelkező DSLR változtatható képszögű képernyővel. Az adatok a fekete modellre vonatkoznak: kb. 453 g, CIPA tesztelési szabványok szerint mérve. 2017. június 28-án, a Canon, Inc. kutatásai szerint.

²iOS 8.4, Android 5.0 vagy ezeknél újabb operációs rendszerekkel működik. A Canon Camera Connect alkalmazás az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból tölthető le.

Az okoseszköz és fényképezőgép közötti állandó Bluetooth®-kapcsolatot előzetesen be kell állítani a Canon Camera Connect alkalmazással. A Bluetooth®-kapcsolat stabilitása függ az okoseszköz modelljétől és egyéb környezeti tényezőktől. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye. 4 vagy újabb verziójú Bluetooth®, valamint iOS 8.4, Android 5.0 vagy újabb verzió szükséges.

Canon EOS 200D
Értékelések és vélemények

Awards