EOS DSLR fényképezőgépek kezdőknek

Tedd meg könnyedén az első lépéseket az EOS fényképezés terén, és élvezd a kiváló képminőséggel párosuló számtalan kreativitási lehetőséget.
Canon Camera

Az utazásod itt kezdődik

Kezdő szintű DSLR fényképeink termékcsaládja lehetővé teszi számodra, hogy megtedd az első lépéseidet az EOS fényképezés világában. Segítségedre lehetünk, hogy a nagyszerű képminőség és a számtalan kreatív lehetőség érdekében megtaláld a számodra leginkább megfelelő fényképezőgépet.

Kiemelt termékek

EOS 250D

A világ legkönnyebb DSLR fényképezőgépe mozgatható képernyővel*, Canon DIGIC 8 processzorral, 4K videofelbontással és Kreatív segéd funkcióval.

Canon Camera

A termékcsalád egyéb termékei

Fedezd fel a benned rejlő kreativitást

Digitális tükörreflexes fényképezőgépeddel az egyszerű gyors felvételekből valami sokkal kreatívabbat alkothatsz. A kis mélységélességgel a fénykép alanyára irányíthatod a tekinteteket, a Kreatív szűrők használatával pedig egyedülállóvá varázsolhatod képeidet.

Intelligens jelenetérzékelő automatika

Könnyítsd meg a dolgod a Canon Intelligens jelenetérzékelő automatikájával, amely a témának megfelelően határozza meg a fényképezőgép-beállításokat a bámulatos képek érdekében – így nincs más dolgod, mint kreatívnak lenni.

Canon Camera
Canon Camera

Minden helyzetre felkészülve

Bármikor könnyedén kifejezheted magad a gyors és érzékeny felvételkészítés, az intuitív érintőképernyős vezérlő, valamint a könnyű képbeállítást biztosító optikai kereső segítségével. Kövesd és örökítsd meg egyszerűen a mozgó témákat az intelligens autofókusz rendszer és a sorozatfelvétel funkció használatával.

EOS videók és videós pillanatfelvételek

Készíts könnyedén mozifilm minőségű videókat. A Dual Pixel CMOS AF és a Hybrid CMOS AF technológiával könnyedén gondoskodhatsz az éles témáról és a gyönyörűen elmosódott háttérről. A Videós pillanatfelvétel funkcióval 2, 4 vagy 8 másodperces klipeket rögzíthetsz, majd ezekből kiváló minőségű videókat készíthetsz.

Canon Camera

Támogatás és inspiráció

Cseréld le az objektívet, és tekints más szemmel a világra az EOS rendszer használatával, az EOS kisokosokból pedig minden szükséges információt megtudhatsz.

  1. A funkciók nem minden fényképezőgéphez érhetők el.

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.
  1. *A 250D (fekete/ezüst) az APS-C méretű érzékelővel és mozgatható LCD-monitorral rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgépek legkönnyebbike a világon. Akkumulátort és memóriakártyát tartalmaz a CIPA irányelvek alapján. 2019. április 9-i adatok szerint (a Canon kutatásai alapján).