eos 700d sample

EOS DSLR fényképezőgépek kezdőknek

Tedd meg könnyedén az első lépéseket az EOS fényképezés terén, és élvezd a kiváló képminőséggel párosuló számtalan kreativitási lehetőséget.

Az utazásod itt kezdődik

Kezdő szintű DSLR fényképeink termékcsaládja lehetővé teszi számodra, hogy megtedd az első lépéseidet az EOS fényképezés világában. Segítségedre lehetünk, hogy a nagyszerű képminőség és a számtalan kreatív lehetőség érdekében megtaláld a számodra leginkább megfelelő fényképezőgépet.

Kiemelt termékek

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 2000D

Ismerd meg a fantasztikus 24,1 megapixeles fotók és Full HD videók nyújtotta lehetőségeket. Bontakoztasd ki a kreativitásodat ezzel az szórakoztató és egyszerűen kezelhető DSLR fényképezőgéppel.

Fedezd fel most

Boy stares out of bus window, showing depth of field
Készült: EOS 2000D
  • f/1.8
  • 1/320
  • 200
Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 4000D

Élvezd a kreatív DSLR minőségű fotókat és Full HD videókat ezzel az egyszerű, intuitív 18 megapixeles EOS fényképezőgéppel.

Fedezd fel most

Close-up portrait of girl in red t-shirt, lush green background
Készült: EOS 4000D
  • f/2.0
  • 1/640
  • 3200

A termékcsalád egyéb termékei

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Nem tudod, melyiket válaszd?

Találd meg a tökéletes fényképezőgépet a fényképezőgép-választóval.

Az én gépem

Fedezd fel a benned rejlő kreativitást

Digitális tükörreflexes fényképezőgépeddel az egyszerű gyors felvételekből valami sokkal kreatívabbat alkothatsz. A kis mélységélességgel a fénykép alanyára irányíthatod a tekinteteket, a Kreatív szűrők használatával pedig egyedülállóvá varázsolhatod képeidet.

Intelligens jelenetérzékelő automatika

Könnyítsd meg a dolgod a Canon Intelligens jelenetérzékelő automatikájával, amely a témának megfelelően határozza meg a fényképezőgép-beállításokat a bámulatos képek érdekében – így nincs más dolgod, mint kreatívnak lenni.

Scene Intelligent Auto

Minden helyzetre felkészülve

Bármikor könnyedén kifejezheted magad a gyors és érzékeny felvételkészítés, az intuitív érintőképernyős vezérlő, valamint a könnyű képbeállítást biztosító optikai kereső segítségével. Kövesd és örökítsd meg egyszerűen a mozgó témákat az intelligens autofókusz rendszer és a sorozatfelvétel funkció használatával.

Ready for action

EOS videók és videós pillanatfelvételek

Készíts könnyedén mozifilm minőségű videókat. A Dual Pixel CMOS AF és a Hybrid CMOS AF technológiával könnyedén gondoskodhatsz az éles témáról és a gyönyörűen elmosódott háttérről. A Videós pillanatfelvétel funkcióval 2, 4 vagy 8 másodperces klipeket rögzíthetsz, majd ezekből kiváló minőségű videókat készíthetsz.

EOS Movies and Video Snapshot
Készült: EOS 100D
  • f/5.0
  • 1/320
  • 100

Támogatás és inspiráció

Cseréld le az objektívet, és tekints más szemmel a világra az EOS rendszer használatával, az EOS kisokosokból pedig minden szükséges információt megtudhatsz.

A funkciók nem minden fényképezőgéphez érhetők el