eos 700d sample

EOS DSLR fényképezőgépek kezdőknek

Tedd meg könnyedén az első lépéseket az EOS fényképezés terén, és élvezd a kiváló képminőséggel párosuló számtalan kreativitási lehetőséget.

Az utazásod itt kezdődik

Kezdő szintű DSLR fényképeink termékcsaládja lehetővé teszi számodra, hogy megtedd az első lépéseidet az EOS fényképezés világában. Segítségedre lehetünk, hogy a nagyszerű képminőség és a számtalan kreatív lehetőség érdekében megtaláld a számodra leginkább megfelelő fényképezőgépet.

*A 250D (fekete/ezüst) az APS-C méretű érzékelővel és mozgatható LCD-kijelzővel rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgépek legkönnyebbike a világon. Akkumulátort és memóriakártyát tartalmaz a CIPA irányelvek alapján. 2019. április 9-i adatok szerint (a Canon kutatásai alapján).

Kiemelt termékek

EOS 250D

EOS 250D

A világ legkönnyebb DSLR fényképezőgépe mozgatható képernyővel*, Canon DIGIC 8 processzorral, 4K videofelbontással és Kreatív segéd funkcióval.

Fedezd fel most

EOS 250D with optical viewfinder

A termékcsalád egyéb termékei

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Nem tudod, melyiket válaszd?

Találd meg a tökéletes fényképezőgépet a fényképezőgép-választóval.

Az én gépem

Fedezd fel a benned rejlő kreativitást

Digitális tükörreflexes fényképezőgépeddel az egyszerű gyors felvételekből valami sokkal kreatívabbat alkothatsz. A kis mélységélességgel a fénykép alanyára irányíthatod a tekinteteket, a Kreatív szűrők használatával pedig egyedülállóvá varázsolhatod képeidet.

Intelligens jelenetérzékelő automatika

Könnyítsd meg a dolgod a Canon Intelligens jelenetérzékelő automatikájával, amely a témának megfelelően határozza meg a fényképezőgép-beállításokat a bámulatos képek érdekében – így nincs más dolgod, mint kreatívnak lenni.

Scene Intelligent Auto

Minden helyzetre felkészülve

Bármikor könnyedén kifejezheted magad a gyors és érzékeny felvételkészítés, az intuitív érintőképernyős vezérlő, valamint a könnyű képbeállítást biztosító optikai kereső segítségével. Kövesd és örökítsd meg egyszerűen a mozgó témákat az intelligens autofókusz rendszer és a sorozatfelvétel funkció használatával.

Ready for action

EOS videók és videós pillanatfelvételek

Készíts könnyedén mozifilm minőségű videókat. A Dual Pixel CMOS AF és a Hybrid CMOS AF technológiával könnyedén gondoskodhatsz az éles témáról és a gyönyörűen elmosódott háttérről. A Videós pillanatfelvétel funkcióval 2, 4 vagy 8 másodperces klipeket rögzíthetsz, majd ezekből kiváló minőségű videókat készíthetsz.

EOS Movies and Video Snapshot
Készült: EOS 100D
  • f/5.0
  • 1/320
  • 100

Támogatás és inspiráció

Cseréld le az objektívet, és tekints más szemmel a világra az EOS rendszer használatával, az EOS kisokosokból pedig minden szükséges információt megtudhatsz.

A funkciók nem minden fényképezőgéphez érhetők el

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!

*A 250D (fekete/ezüst) az APS-C méretű érzékelővel és mozgatható LCD-kijelzővel rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgépek legkönnyebbike a világon. Akkumulátort és memóriakártyát tartalmaz a CIPA irányelvek alapján. 2019. április 9-i adatok szerint (a Canon kutatásai alapján).