canon cameras mirrorless

Tükör nélküli vagy DSLR készülék? 

Fedezd fel mindkét kategória legjobbjait

Az ideális fényképezőgép kiválasztásához szükséges információk

Válaszd a számodra tökéletes fényképezőgépet

Ha a cserélhető objektíves fényképezőgépek előnyeivel ismerkedsz, vagy a kreativitás izgalmas, új szintjeit szeretnéd feltérképezni, válaszd a kompakt EOS M tükör nélküli fényképezőgépet vagy az EOS digitális tükörreflexes fényképezőgépet. Mindkettő rendelkezik a legjobb képalkotási technológiával, nagy teljesítményű, lenyűgöző eredményeket és lélegzetelállító kreatív lehetőségeket nyújt, valamint jellemző rájuk az EOS objektívek és tartozékok páratlan rugalmassága. Ezzel az útmutatóval segítünk kiválasztani a tökéletes fényképezőgépet.

eos m5 ambient comparison

Ideális választás a fotózsás elkezdéséhez

Tedd meg az első lépéseket az EOS világában, és fedezd fel a benned rejlő kreativitást kezdő szintű – EOS M10 és 1300D – fényképezőgépeink segítségével. Mindkét gép ideális bevezetőkészülék a cserélhető objektívvel rendelkező fényképezőgépek használatába. Segítségükkel lenyűgöző képeket és videókat készíthetsz a 18 megapixeles érzékelőnek köszönhetően, a Wi-Fi pedig lehetővé teszi az egyszerű megosztást.

M100 & 2000D

EOS M10

A kicsi, könnyű és sokoldalú EOS M10 készüléket bárhova magaddal viheted, valamint a szín- és fényképezőgéptok-választék segítségével testre szabhatod saját stílusodnak megfelelően. Ideális előrelépés okostelefonod és kompakt fényképezőgéped után. Nemcsak tökéletes eredményt és a cserélhető objektívek kreatív rugalmasságát kínálja, hanem a nagy méretű dönthető érintőképernyő segítségével könnyedén készíthetsz szelfiket is, valamint lehetővé teszi az azonnali felvételkészítést is, ha arra van szükséged.

További információk

EOS_M100
Készült: EOS M100
 • f/4.5
 • 1/40
 • 2000

EOS 1300D

Kreatív opciókkal ellátott, ugyanakkor egyszerűen használható: az EOS 1300D a tökéletes DSLR gép egy kezdő fotós számára. Tanulj a fotózásról, és fejleszd a művészi készségeidet az ízlésednek megfelelő beállítások segítségével.

További információk

EOS 2000D

Ideális választás a következő lépéshez

Ha magasabb szintre szeretnéd emelni a fotózást, vagy egyszerűen jobb teljesítményű univerzális fényképezőgépre van szükséged, akkor válaszd a kis méretű, hordozható EOS M3 fényképezőgépet vagy a technológiákban gazdag EOS 760D készüléket. Mindkettő gép 24,2 megapixeles felbontású, rendelkezik dönthető érintőképernyős vezérléssel valamint Wi-Fi-vel az egyszerű megosztáshoz. Ráadásul a könnyen használható automata üzemmódoknak köszönhetően nagyszerű eredményekben lehet részed, illetve felfedezheted a teljes kézi vezérlés nyújtotta kreatív lehetőségeket.

M50 & 200D

EOS M3

Kicsi, kompakt, DSLR gépekhez hasonló kezelés: az EOS M3 ötvözi a nagy teljesítményt, a kiváló minőséget és a hordozhatóságot. Elég gyors a spontán pillanatok rögzítéséhez, valamint számos kreatív funkció közül válogathatsz. Ráadásul opcionális elektronikus keresővel bővítheted a képkomponálási lehetőségeket.

További információk

EOS_M50
Készült: EOS M3
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 760D

A sokoldalú vezérlőelemekkel és a DSLR gépek kifinomult ergonómiájával rendelkező EOS 760D készülékkel egy magasabb kreatív szintre emelheted fényképezési lehetőségeidet. Rendkívül alkalmazkodó, fejlett 19 pontos AF-rendszerrel rendelkezik, amellyel egyszerűbb a gyorsan mozgó tárgyak követése, valamint kiváló eredményeket garantál, legyen szó sportesemények, portrék vagy tájképek rögzítéséről. A dönthető érintőképernyő pedig tökéletes arra, hogy különböző szemszögekből készíts nagyszerű videókat.

További információk

EOS_200D
Készült: EOS 200D
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 200

Haladó felhasználók számára ideális

A haladó szintű, teljes mértékben csatlakoztatható, 24,2 megapixeles EOS fényképezőgépekkel új témákat és technikákat fedezhetsz fel, valamint megismerheted a kreativitás izgalmasan új területeit. Az EOS M5 és az EOS 80D készülékek korszerű funkciói, például a gyors AF-rendszerek és a 7 kép/mp-es sorozatfelvétel jobb vezérlésről és nagyobb sebességről gondoskodnak, a magasabb szintű teljesítménynek és minőségnek köszönhetően pedig új magasságokba emelik a fotózást és a videózást.

eos m5 eos 80d

EOS M5

Egy gépbe sűríti a Canon kompakt és digitális tükörreflexes gépeinek legjobb tulajdonságait: az EOS M5 tökéletesen ötvözi a teljesítményt a kis mérettel, amely tökéletes az utcai fényképezéshez. A középen elhelyezkedő, nagy felbontású elektronikus kereső ráadásul autentikus EOS-kezelést tesz lehetővé. Ideális választás már meglévő EOS fényképezőgépek mellé az objektívekkel kompatibilis második készülékként vagy kisebb alternatívaként a hagyományos DSLR fényképezőgéphez.

További információk

eos m5 sample gail tibbon
Készült: EOS M5
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 80D

Végtelen kreativitás ezzel a nagy teljesítményű, sokoldalú és gyors reagálású EOS 80D készülékkel, amely tökéletes a sport-, a portré-, a tájkép-, az utcakép-, az úti képek és a kedvezőtlen fényviszonyok melletti fotózás terén, valamint kiválóan használható kreatív videorögzítéses feladatokhoz. Ez az innovatív technológiákkal felszerelt készülék biztosítja azt a vezérlést és rugalmasságot, amely a bármilyen helyzetben lenyűgöző képek megörökítéséhez szükséges.

További információk

eos 80d sample
Készült: EOS 80D
 • f/9.0
 • 1/125
 • 200

További segítségre van szükséged?

Böngéssz tovább a tökéletes fényképezőgép megtalálásához.