Compact Digital Cameras

Kompakt digitális fényképezőgépek

Az innovatív Canon technológiák nyújtotta előnyöket kihasználva a legjobb kompakt fényképezőgépet biztosítjuk – bármekkora is a tudásod a fotózás terén.

Kicsi és hihetetlenül pontos

A mindennapos használatra nagyszerűen alkalmas, kompakt, rögzített objektíves digitális fényképezőgépek hordozhatóak és könnyűek, így ideálisak azok számára, akik olyan multifunkciós fényképezőgépet keresnek, amely egy pillanat alatt készen áll a fotózásra. A Canon választékában minden igényhez megvan a megfelelő készülék: a profi, nagy méretű érzékelővel rendelkező kompakt modellektől az egyszerű, azonnali képkészítést lehetővé tevő fényképezőgépekig.

Legújabb termékeink

Új kompakt fényképezőgépek

Az innovatív Canon technológiák nyújtotta előnyöket kihasználva a legjobb új kompakt fényképezőgépet biztosítjuk – bármekkora is a tudásod a fotózás terén.

Canon PowerShot PX

Canon PowerShot PX

Örökítsd meg az élet legfontosabb pillanatait automatikusan ezzel az intelligens fényképezőgéppel, amely felismeri az arcokat, és csatlakozik az okoseszközödhöz.

További információ

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

Egy tenyérnyi PowerShot gép a varázslatos családi vagy természeti pillanatok megörökítéséhez 100 mm-ről, 400 mm-ről1 vagy digitális kiterjesztéssel 800 mm-ről.

1A feltüntetett fókusztávolságok 35 mm-es formátumban vannak megadva.

További információ

CANON PowerShot ZOOM
PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III

Ideális vloggerek és bloggerek számára. Online követőidet le fogják nyűgözni e csatlakoztatható fényképezőgéppel készített nagyszerű videofelvételek és fotók.

További információ

Kompakt fényképezőgépek termékcsaládja és szűrő

Konkrét terméket keresel? Keresés szűkítése
Szűrés a következők szerint:

canon-camera

Örökítsd meg az élet legfontosabb pillanatait automatikusan ezzel az intelligens fényképezőgéppel, amely felismeri az arcokat, és csatlakozik az okoseszközödhöz.

További információk

IXUS 285 HS

A 12-szeres zoommal rendelkező IXUS formájában egy igazán stílusos, nagy teljesítményű fényképezőgép lapulhat a zsebedben – a tartalmakat pedig egyszerűen megoszthatod a Wi-Fi és NFC segítségével.

További információk

Maradj kapcsolatban

Az USB-s videokonferencia-csomag és az EOS Webcam Utility szoftver lehetővé teszi, hogy Canon fényképezőgépedet webkamerává változtasd. Az USB-megoldások az EOS és a PowerShot fényképezőgépeink meghatározott választékával működnek. Nem tudod, melyik fényképezőgépet válaszd? Ne aggódj, készítettünk egy vásárlási útmutatót annak érdekében, hogy megtaláld a számodra megfelelő Canon fényképezőgépet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Tudj meg többet az EOS Webcam Utility szoftverről

Livestreaming Kits

Meríts inspirációt

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Az összes cikk megtekintése

Készíts jobb úti fotókat a Canon PowerShot G5 X Mark II segítségével

James North, akciófotós bemutatja képességeit, és elmagyarázza, hogy miért a funkciógazdag Canon PowerShot G5 X Mark II az ideális útitárs.

További információ

Take better travel shots with the Canon PowerShot G5 X Mark II

A következő is érdekelhet...

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Iratkozz fel most!