Canon a kisvállalkozások számára

A kisvállalkozások szenvedélyre, nem pedig papírmunkára épülnek. Ezért fejlesztettünk ki olyan nyomtatókat és szkennereket, amelyek a kis dolgokkal is foglalkoznak – így elég azzal törődnie, amit igazán szeret.

Szenvedélytől függetlenül

Ha több időt szeretne ügyfeleivel tölteni, a személyzettel foglalkozna vagy vállalkozása növekedéséhez szeretne új módszereket találni, mi támogatjuk elképzeléseiben. A megbízhatóságot a kiemelkedő minőséggel párosító nyomtatóinkkal és szkennereinkkel időt takaríthat meg, és arra koncentrálhat, ami igazán fontos – ezért nevezzük őket Business Essentials-nek, azaz az üzlethez elengedhetetlen termékeknek.

Hogyan térhet vissza ahhoz, amit igazán szeret?

need help finding printer

Nyomtatót keres?

Nyomtatóválasztó szolgáltatásunkkal most megtalálhatja a leginkább megfelelő nyomtatót kisvállalkozása számára. Hasonlítsa össze asztali multifunkciós készülékeinket, valamint lézer- és tintasugaras fotónyomtatóinkat!

Segítségre van szüksége a legjobb szkenner kiválasztásához?

Találja meg a tökéletes szkennert a Canon síkágyas fényképszkennereinek, hordozható és asztali, automatikus dokumentumadagolós dokumentumszkennereinek, valamint nagy formátumú szkennereinek választékából.

need help finding scanner

Szerviz

A Canon kiterjedt értékesítés utáni támogatást és üzleti szolgáltatásokat nyújt, melyek segítségével bővítheti vállalkozását.

A Canon szervizelési lehetőségei

Kellékanyagok

Ha meg szeretné óvni a befektetését, kizárólag kiváló minőségű, eredeti Canon kellékanyagokat használjon, ami egyben jó ár-érték arányt, rugalmasságot és biztonságot is jelent.

Kellékanyagok keresése