A Canon és a kiskereskedelem

Retail-hero

„Komolyan át kellett gondolni, hogy a vásárlóink mit szeretnének, hogy az általunk árult termék valóban megoldást jelent-e a számukra. Tanácsadói megközelítésre volt szükségünk, hogy bepillantást nyerjünk ügyfeleink valós igényeibe.”

Roland Laschet, vezérigazgató, Staples Benelux

Szakértők által megalkotott kereskedelmi megoldások és szolgáltatások

A Canon kereskedelmi célú üzleti megoldásaival csökkenthető az információk bonyolultsága, növelhető az adatok védelme, a szabályoknak való megfelelés és a felügyelet kezelése, ösztönözhető a működési hatékonyság, valamint versenyképes előny érhető el. A beszállítók kezelésétől és a beszerzéstől kezdve a rendelések teljesítésén át egészen a vásárlói élmény javításáig, mi segítünk fenntartani versenyképes előnyét, és a költségeire is vigyázunk.

Megoldásaink és szolgáltatásaink

A Canon kereskedelmi megoldásainak segítségével az információk a megfelelő helyre, a megfelelő személyhez és a megfelelő időben jutnak el. A legfontosabb folyamatok és kommunikációk összekötésével és optimalizálásával – például az ellátási láncon keresztül és a vásárlókkal – lehetővé tesszük, hogy termékei hatékonyabban kerüljenek a piacra, nagyobb fokú felügyeletet és biztonságot nyújtunk, ösztönözzük a látogatottságot, csökkentjük a költségeket, valamint felszabadítjuk az adminisztrációra szánt időt, így más, nagyobb hasznot jelentő tevékenységekre koncentrálhat.