A Canon a pénzügyi szektorban

Fin-Hero

„Mielőtt bármilyen javaslatot tettek volna, a Canon munkatársai fáradságot nem kímélve feltérképezték szervezetünket, hogy megértsék, mi az, amin javítani kell, és ennek mi a legjobb módja. Ügyfeleink vállalkozásának megértése a mi üzletfilozófiánknak is szerves része, ezért biztosak voltunk benne, hogy számunkra a Canon a legjobb partner.”

David Clarkson, kereskedelmi igazgató, Armstrong Watson

Szakértők által megalkotott információkezelési megoldások és szolgáltatások

A Canon pénzügyi szolgáltatók számára biztosított üzleti megoldásai és szolgáltatásai leegyszerűsíthetik, automatizálhatják és korszerűsíthetik a folyamatokat, miközben a költségek is csökkennek, és a vásárlói élmény is személyre szabottabb lesz. Ez a papír alapú folyamatok és a digitális világ találkozása. A pénzügyi szolgáltató intézmények kihívása összeegyeztetni a digitális világba való átállást a továbbra is kiemelkedő vásárlói szolgáltatások biztosításával és az állandóan változó törvényi előírásoknak való megfeleléssel.

A szabályozások a pénzügyi termékek és tanácsok gyors növekedésével együtt terjedtek el jelentős mértékben, több adminisztrációs terhet generálva ezzel a pénzintézetek számára. A bizalom kulcsfontosságú kérdés. A különböző magas rangú intézmények ellen intézett kibertámadások elsődleges szemponttá tették a bizalmas adatok biztonságát.

Megoldásaink és szolgáltatásaink

A Canon a világ néhány vezető pénzügyi szervezetével is együtt dolgozik, például lakossági bankokkal, biztosítókkal és tőkepiacokkal. Megoldásaink mindenhol megtalálhatók, a szabályok betartásáért felelős irodáktól kezdve egészen a postázókig. Pénzügyi ügyfeleinknek segítünk kulcsfontosságú folyamataik, például az új ügyfelek beilleszkedésével járó költségek csökkentésében, hiszen korszerűsítjük fontos rendszereiket, valamint automatikusabbá tesszük az eljárásokat, és digitalizáljuk a papír alapú adminisztrációt.

Megközelítésünk rugalmasabb munkavégzést tesz lehetővé, amely alkalmazkodik a szervezet igényeihez – a munkatempó tekintetében is. Lehetőség van közvetlenül velünk is kereskedni, de partneri hálózatunkon keresztül is. Megoldásaink kihelyezett szolgáltatásként állnak rendelkezésre, ami leveszi válláról a menedzselés és adminisztráció terhét.