A Canon az oktatásban

Edu-HERO

„A célunk az volt, hogy 21. századi iskolává váljunk, ezért olyan technológiai partnert szerettünk volna találni, aki megérti elképzelésünket és azt, hogy hol szeretnénk lenni. A Canonnal való partneri kapcsolaton keresztül tovább gyarapodhatunk, a diákoknak pedig a legkorszerűbb technológiájú felszereléseket biztosíthatjuk.”

Chris Foreman, igazgatóhelyettes

Oktatási rendszerek, Homewood School

Oktatási szakemberek által létrehozott tanulástámogató rendszerek

Az oktatás nem állhat le. Napjainkban az iskolák, főiskolák és egyetemek agilis, személyre szabott oktatást kel biztosítsanak minden eddiginél korlátozottabb költségvetéssel és szigorúbb szabályozással. A Canon sok-sokéves tapasztalattal rendelkezik az oktatási intézmények, a tanárok és a diákok támogatásában, és olyan szolgáltatásokat, valamint technológiákat nyújt, amelyek a gyorsan változó, mobil és állandó csatlakozást igénylő világban is megadják a tanulás élményét.

Az iskolákat segítettük beiratkozási és beléptetési folyamataik korszerűsítésében, az adatok rögzítésének egyszerűsítésében és a költségek csökkentésében. Mobil szolgáltatásainknak, például a mobil nyomtatásnak köszönhetően a fontos szolgáltatásokat a diákok és a tanárok az iskola falain túl is igénybe vehetik.

Megoldásaink és szolgáltatásaink

Európa-szerte dolgozunk együtt oktatási intézményekkel, valamint az oktatási szektorhoz tartozó számos szolgáltatóval.

A tapasztalataink megmutatták számunkra, hogy az iskoláknak, főiskoláknak és egyetemeknek továbbra is szükségük van a fontos kommunikációs anyagokra, a folyamatkezelésre, a nyomtatásra és az információk rögzítésére.

Ugyanígy, a költségfelügyelet, a szolgáltatások minősége és a kimagasló diákélmény biztosítása szintén általános igény.

Éppen ezért fordul hozzánk annyi oktatási intézmény és szolgáltató, hogy segítsünk szolgáltatásaik, rendszereik és folyamataik javításában, aminek révén az oktatás sikeresen kiszolgálható.