Photography sector header image

Fotó

A digitális világ teljesen átformálta a kreatív ipart. Kifelé tömegmarketing, befelé többcsatornás, célzott kommunikáció. Egyedülálló megoldásainkkal segítünk alkalmazkodni.

Bemutatjuk a kereskedelmi célú fényképnyomtatás forradalmát. A Canon 7 tintás festékalapú rendszerével ellátott kereskedelmi célú fotónyomtatóval tökéletesen kiegyensúlyozott, elképesztően részletes és ragyogóan élénk képminőség érhető el. A nagy sebességnek és a kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően produktivitása is megnő. Így vállalkozásának növekedése is olyan lélegzetelállító lesz, mint képei.

Ismerje meg a legfrissebb iparági híreket

wide-format-opportunity.png

A széles formátum nyújtotta lehetőségről feketén-fehéren

A széles formátumú fekete-fehér képek nyomtatásával akár professzionális fotósként, akár nyomdai szolgáltatóként kihasználhatja a piaci trendeket, valamint bővítheti szolgáltatásainak körét.

Tudja meg, hogy az Önhöz hasonló ügyfelek mit értek el a Canonnal

Fedezze fel a vállalkozása számára legmegfelelőbb termékeket

DL_5000_Default.jpg

DreamLabo 5000

A Canon első kereskedelmi célú fotónyomtatója a hagyományos ezüst-halogedin technológia új alternatíváját jelenti, melynek segítségével számos különféle, fotóval ellátott ajándéktárgy hozható létre.

Photography and fine art printers

Fényképészeti és művészeti nyomtatók

A 8 vagy 12 színű tintarendszert használó nagy formátumú nyomtatók páratlan produktivitást és kivételes képminőséget biztosítanak. A Canon pigmenttinta-rendszerei különlegesen élénk és pontos színeket adnak. Ezekkel az egyszerűen használható eszközökkel könnyedén készíthet nyomatokat A2 mérettől akár 60"-es méretig, így a készülő mesterművekre összepontosíthat.

Flatbed printers

Síkágyas nyomtatók

A síkágyas nyomtató ideális választás, ha nagy mennyiségű, jó minőségű nyomatot kell készíteni rugalmas és merev hordozókra. Válasszon normál vagy extra nagy asztalméretű, különböző nyomtatási sebességű, fehér tintával és/vagy bevonóanyaggal is ellátható, valamennyi poszternyomtatási igényt kielégítő, széles formátumú síkágyas UV-nyomtatóink közül.