Packaging sector header image

Csomagolás

Csomagoláskészítésnél az elgondolás, a produktivitás és az eredmény is létfontosságú. A Canon megoldásaival vállalkozása biztosan sikeres lesz.

Gondolkodjon másként

A csomagoláskészítés a nyomdaipar egyik leggyorsabban növekvő ága, és egyben itt a legnagyobb a verseny is, ezért fontos, hogy kitűnjön a tömegből. A Canon piacvezető digitális megoldásai a kisebb példányszámú nyomtatásnál rugalmasságot, optimalizált munkafolyamatokat, prototípus-készítést és változó adatformátumú személyre szabást kínálnak, hogy mindig naprakész legyen és meghatározó szerepet töltsön be a piacon.

Ismerje meg a legfrissebb iparági híreket

Think Packaging Guide

Think Packaging útmutató (EN)

Olvassa el Think Packaging útmutatónkat, amely a legfrissebb információkat, valamint a mai csomagolási piacon a nyomtatás szerepét meghatározó trendeket bemutató magazin.

Packaging and promotion

Csomagolás és promóció: Miért játszik fontos szerepet a digitális nyomtatás a marketing mixen belül?

A csomagolás folyamatos fejlődése során a közönséges tárolóeszközből a vásárlói döntéseket megalapozó egyik szemponttá vált.

Tudja meg, hogy az Önhöz hasonló ügyfelek mit értek el a Canonnal

Fedezze fel a vállalkozása számára legmegfelelőbb termékeket

UV-printer

Síkágyas UV-nyomtatók

A síkágyas UV-nyomtató ideális választás, ha jó minőségű nyomatot kell készíteni rugalmas és merev hordozókra. Válasszon normál vagy extra nagy asztalméretű, különböző nyomtatási sebességű, fehér tintával és/vagy bevonóanyaggal is ellátható, valamennyi poszternyomtatási igényt kielégítő, széles formátumú síkágyas UV-nyomtatóink közül.

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

Az ColorStream 6000 Chroma egy igen sokoldalú tintasugaras web press készülék, amely magában egyesíti a kimagasló minőséget és rugalmasságot a levelek, publikációk és kereskedelmi alkalmazások hatékony és megbízható gyártásához.