Industrial sector header image

Ipari és funkcionális nyomtatás

A tapétától, a telefontokokon keresztül a prototípusokig egy nap alatt – vállalkozásának rugalmasnak, gyártásának pedig sokoldalúnak kell lennie. A Canon megoldásaival mindig egy lépéssel előrébb járhat.

Nyomtasson ki szinte mindent

A termékek napról napra változnak. Emiatt csak olyan gyártási megoldásokra van szüksége, amelyek nemcsak lépést tartanak a technikával, de kiemelkedőek is – megoldások, amelyekkel bármilyen munka elvégezhető, és amelyek elég sokoldalúak ahhoz, hogy a bonyolultabb, személyre szabott igényeket is gond nélkül kielégítsék. A Canon UV síkágyas és utófeldolgozási megoldásaival egyszerűen kielégítheti ügyfelei minden igényét, és könnyedén betöltheti a piaci rést.

Ismerje meg a legfrissebb iparági híreket

Think Creative Guide

Think Creative útmutató (EN)

Olvassa el Think Creative útmutatónkat, amely a legfrissebb információkat, valamint a mai tervezői piacon a nyomtatás szerepét meghatározó trendeket bemutató magazin.

Digital print in industry

Digitális nyomtatás az iparban

Ahogy a nyomdaipar a digitális nyomdai piac növekedési időszakát követően jelentősen átalakul, fedezze fel, hogyan lehet a Canon a nyomdai szolgáltatók segítségére az új és izgalmas iparági lehetőség kiaknázásában.

Manufacturing your future with digital print

A jövő digitális nyomtatással készül

A digitális nyomtatás egy gyorsan fejlődő terület, és a gyártáson belüli innovatív megoldások az ügyfelek megelégedése mellett növelhetik az árbevételt is.

Tudja meg, hogy az Önhöz hasonló ügyfelek mit értek el a Canonnal

Fedezze fel a vállalkozása számára legmegfelelőbb termékeket

Flatbed Printers for Industrial Applications

Síkágyas nyomtatók ipari alkalmazásokhoz

Az ipari és speciális nyomtatási alkalmazások a grafikai piacon kívüli kereskedelmi célú nyomtatást célozza.

Arizona_6170_XTS_Default.jpg

Arizona 6170 XTS

Az egyszerűen használható, nagy teljesítményű Arizona 6100 sorozat rendkívül hatékony táblanyomtatást tesz lehetővé, és példát mutat a nyomtatási minőség, a sokoldalú alkalmazás és a megbízhatóság terén.