Expertise sector header image

Szakértelem

Megértjük, hogy egy kereskedelmi célú vagy nagy formátumú nyomtató igen jelentős beruházás. A Canon szakértői teljes körű ügyfél-támogatással segítenek meghozni a megfelelő döntést.

Önnel, az elejétől a végéig

Töviről hegyire ismerjük az iparágat, annak igényeit és követelményeit. Így ha a Canon partnere lesz, nyugodtan hátradőlhet, hiszen mi biztosan az üzleti igényeinek legmegfelelőbb és leghatékonyabb megoldásokat biztosítjuk. Az együtt bejárt út minden lépésénél átfogó szakértelmet, támogatást és tanácsadást nyújtunk, hogy versenyképes maradjon és még hatékonyabb munkamódszereket találjon.

Ismerje meg a legfrissebb iparági híreket

Think Retail Guide

Think Retail útmutató (EN)

Olvassa el Think Retail útmutatónkat, amely a legfrissebb kiskereskedelmi információkat, valamint a mai kiskereskedelmi piacon a nyomtatás szerepét meghatározó trendeket bemutató magazin.

Think Packaging Guide

Think Packaging útmutató (EN)

Olvassa el Think Packaging útmutatónkat, amely a legfrissebb információkat, valamint a mai csomagolási piacon a nyomtatás szerepét meghatározó trendeket bemutató magazin.

Think Creative Guide

Think Creative útmutató (EN)

Olvassa el Think Creative útmutatónkat, amely a legfrissebb információkat, valamint a mai tervezői piacon a nyomtatás szerepét meghatározó trendeket bemutató magazin.

Think Build Guide

Think Build Guide

Read our Think Build Guide, a magazine with the latest construction industry insights and trends identifying print’s role in the construction industry of today.

Think Décor Guide

Think Décor Guide

Read our Think Décor Guide, a magazine with the latest European décor industry insights and trends identifying digital print’s role in the décor industry of today.

Think Personal Guide

Think Personal Guide

Read our Think Personal Guide, a magazine with the insights on the personalisation trend and the opportunities print can bring to this valued service.

Fedezze fel a vállalkozása számára legmegfelelőbb termékeket

Choosing the right UV Flatbed Printer

A megfelelő síkágyas UV-nyomtató kiválasztása (pdf)

Útmutató a vállalkozásának legmegfelelőbb síkágyas UV-nyomtató kiválasztásához

THINK Guides

THINK útmutatók (EN)

Ezek a szakmai útmutatók a kiskereskedelmi, tervezési és csomagolóanyag-piac aktuális képére engednek rálátást, és bemutatják, milyen kapcsolatban áll a nyomtatás világa ezen gyorsan változó piacokkal.

Business Bytes

Üzleti hírek

Az Üzleti hírek egy hasznos és pártatlan üzleti szakértői véleményeket bemutató magazin, amelyet a Canon szerkeszt és ad ki. A tartalmat a Canon vállalaton belüli és kívüli iparági szakértők írják, és az európai üzleti vezetők és újítók olvassák.