Business Comms sector header image

Üzleti kommunikáció

A nyomtatásnak nem kell leállnia, ha szünetet tart. A Canon megbízható, gyors és teljesen automatizált nyomtatási megoldásaival hatékonyan és pontosan végezheti el a munkát.

Mondja el a megfelelő történetet a megfelelő időben

A mai digitális világban közelebb van ügyfeleihez, mint valaha. A számtalan különböző kommunikációs csatornákat figyelembe véve személyre szabott, változó adatformátumú és teljesen automatizált megoldásainkkal biztosítható, hogy a nyomtatás erejével elmondott összes történet relevánsabb legyen, mint valaha.

Ismerje meg a legfrissebb iparági híreket

Transforming Business Guide

Útmutató a vállalkozások átalakításához (EN)

Ismerkedjen meg a négy megatrenddel, amelyek véleményünk szerint alapvetően megváltoztatják a dokumentumok és információk kezelésének módját egy szervezeten belül.

ten-ways-to-add-value-with-variable-data-printing.png

Tíz módszer érték hozzáadására a változóadat-nyomtatás segítségével

A VDP-munkák előre jelzett állandó részarányát figyelembe véve megvizsgálunk tíz módszert, amellyel a nyomdai szolgáltatók nagyobb bevételt érhetnek el, további értéket adva a kínálatukban már szereplő VDP-szolgáltatásokhoz.

Tudja meg, hogy az Önhöz hasonló ügyfelek mit értek el a Canonnal

Fedezze fel a vállalkozása számára legmegfelelőbb termékeket

 ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

Az ColorStream 6000 Chroma egy igen sokoldalú tintasugaras web press készülék, amely magában egyesíti a kimagasló minőséget és rugalmasságot a levelek, publikációk és kereskedelmi alkalmazások hatékony és megbízható gyártásához.

 VPi300

VarioPrint i300

Rendkívül innovatív, nagy teljesítményű, színes íves nyomtató, amely a tintasugaras nyomtatás bizonyítottan magas fokú hatékonyságát kombinálja a lapnyomtatók sokoldalúságával és a nyomathordozók változatosságával.

imagepress-c850_series-frt-03_530x265.png

Canon imagePRESS C850 series

Combine impressive productivity and quality with flexible workflows and professional finishing options.

Business services

Üzleti szolgáltatások

Akár a digitális, akár a papír alapú dokumentumkezelésén szeretne javítani, a Canon hatalmas tapasztalata és folyamatosan fejlődő technológiája segít, hogy a jövőbeni céljaihoz is mindig a legfrissebb megoldások álljanak rendelkezésre.