SZOLGÁLTATÁSOK

Online ügyfél-kommunikációs szolgáltatások

Two women and a man sitting in front of a long white desk adorned with PCs compare notes between pieces of paper and a tablet device.

Az ügyfélélmény fokozása felhőalapú funkcióval

Az online ügyfél-kommunikáció menedzsment (CCM) nem csak a dokumentum-előállítás fejlesztését jelenti, hanem előrelépést az ügyfélközpontú, teljesen megfelelő és költséghatékony megközelítés felé, az ügyfélélmény fokozása érdekében.

A folyamat- és csatornakezelés integrálása új információcserét tesz lehetővé az Ön üzleti kommunikációi terén. Térjen át teljesen kezelt, felhőalapú szolgáltatásra, és használja ki a Canon egyedülálló CCM ügyfél-alkalmazása által nyújtott előnyöket.

Amit kínálunk

Feldolgozási szolgáltatás

A feldolgozást a kívánt szállítási módhoz kész – az ügyfelek beérkező adatfájljaiból kinyert – kommunikációs tartalmak összeállításával egyszerűsíti le.

Szállítási szolgáltatás

Az előkészített fájlok visszaküldhetők az ügyfeleknek további feldolgozás és/vagy végfelhasználóik számára történő továbbítás érdekében.

Nyomtatási és levelezési szolgáltatás

Több időt fordíthat főbb üzleti tevékenységeire, ha a nyomtatás gyártási és kézbesítési folyamatait, valamint a levelezést a Canon szakértő csapatainak szervezi ki.

E-mail-szolgáltatás

A teljesen szerkesztett kommunikációs tartalmak a végfelhasználó ügyfeleknek e-mailen keresztül kerülnek kiküldésre, a visszapattanó e-mailekkel kapcsolatos jelentések összevetésével pedig nyomon követhetők.

Nyomtatási szolgáltatás visszapattanás esetén

Automatikusan biztosított minden kommunikációs tartalom címzetthez történő továbbítása, a visszapattanó vagy sokadjára is sikertelenül elküldött e-mailek esetén pedig nyomtatásra kész fájlok kerülnek kézbesítésre.

Szállítási módok

Teljes körű kezelés

A Canon úgy kezeli az Ön beérkező adatait, hogy feldolgozásukat követően kommunikációs kimenetben alakítja át, majd biztonságosan tárolja azokat a felhőben.

Képzett szakértők

Munkatársaink magasan képzett szakemberek az adatok személyes, célzott és megfelelő kommunikációvá való átalakításában.

Felhőalapú tárhely

A biztonságos távoli hozzáférés CCM-megoldást kínál költséges licencek és belső specialisták alkalmazása nélkül.

Woman sat on the floor beside a mustard-coloured sofa with open laptop resting on her legs smiles as she looks at her pink smartphone.

Tartalom letöltése

Two women in soft focus look over a tablet device as downlights glimmer in the foreground.

Többcsatornás szállítás

Bővítse szállítási kapacitását, és spóroljon az erőforrások költségein az ügyfél-kommunikációs szolgáltatások platformjával, amely a helyszínen egyetlen központban, a felhőben kezelhető.

Használja ki a technológia által nyújtott előnyöket az ügyfélélmény fokozásához a felhőalapú kezelői platform segítségével.


A Canon kommunikációs platformjához hasonló, újszerű rendszerek nélkülözhetetlenek a meglévő és új ügyfelek megtartásához.

– Markus Stricker, ügyvezető igazgató, MSP

Kapcsolódó szolgáltatások és megoldások

Close-up of a man resting his left hand on a laptop keyboard while holding a mobile phone in his right hand, with out of focus background.

Ügyfél-kommunikációs menedzsment

Fedezzen fel új digitális kommunikációs megoldásokat, hogy ügyfelei elköteleződjenek Ön mellett!

Fedezzen fel újszerű munkafolyamatokat a Canon üzleti szolgáltatásai révén.

Vegye fel a kapcsolatot a Canon szakértőjével!

Adatvédelmi szabályzat
  • Amint lehetséges
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +36

Bármilyen információ, amely véleményed szerint segíthet szakértőinknek

Köszönöm

Egy szakértőnk hamarosan felhív téged.

[TIME]

Üdv

Sajnáljuk

Hiba