Enteriőr Reggeli

Vegyen részt Ön is a Canon exkluzív bemutatóján, amely lehetővé teszi az enteriőr tervezők számára, hogy kreatívan reagáljanak a személyre szabott dekoráció iránti növekvő igényekre.

Enteriőr Reggeli

A digitális nyomtatás innovációi Magyarországon is!

A hagyományos fali dekorációkat az analóg berendezések úgynevezett nyomóforma hossza, „rapportja” is korlátozta. A technológia meghatározza a motívumok hosszát, emiatt a tapéta mintázata ismétlődik. A digitális nyomatok lehetővé teszik a belsőépítészek számára, hogy szó szerint „a kereteken kívül”, azaz kreatív módon gondolkodjanak.

A piaci trend az egyedi dizájn irányába mutat a tapéták terén is, legyen szó otthoni enteriőrről, vagy márka megjelenítésről üzleti környezetben. A nyomdaiparban is manapság mindent személyre kell szabni, amelynek hatékony gyártási módja a digitális tapéta nyomtatás.

Ennek lehetőségeit fogjuk bemutatni a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) és az Europa Design közreműködésével megszervezésre kerülő rendezvényünkön, ahol az alapanyagokról, a legújabb digitális technológia lehetőségekről tájékozódhat elsőkézből.

UVgel nyomtatási technológia

A Canon technológiája egyedi struktúrájú, különleges nyomathordozókat is kezel oly módon, hogy a folyamat során az UVgel nyomtatási technológiának köszönhetően a tinta UV LED fény hatására alacsony, 28-33 Celsius fok közötti állandó hőmérsékleten térhálósodik.

Ez nem változtatja meg a papír/tapéta/vinyl mechanikai tulajdonságait, így a tapétaszegmensek egymás mellé illesztése tizedmilliméter pontossággal történik. Továbbá, az UVgel festék a térhálósodás után strapabíró, karcálló, és a nyomat tisztítható vízzel, vagy háztartási tisztítószerekkel egyaránt.

Canon Camera

Kapcsolódó termékek

 • SZÉLES FORMÁTUMÚ NYOMTATÓK

  Colorado 1630

  Ötvözze az UVgel bizonyított előnyeit a teljesen moduláris Colorado 1630 készülékkel. Okos befektetés, hiszen az alaprendszert az adott helyzetnek megfelelően konfigurálhatja, és később a vállalkozás növekedésével párhuzamosan bővítheti. Akár 111 m2/óra nyomtatási sebesség.
 • SZÉLES FORMÁTUMÚ NYOMTATÓK

  Colorado 1650

  Egyetlen nyomtató. Kétféle felület – fényes és matt nyomatok egyetlen eszközön. A Colorado 1650 alapfelszereltsége az FLXfinish funkció, amely lenyűgöző, akár 159 m2/órás nyomtatási sebességgel történő nyomtatást tesz lehetővé.
 • Picture of vintage sofa - Canon UK

  Beltéri dekoráció nyomtatása

  Fedezze fel a dekoráció jövőjét maximálisan testre szabható, kiváló minőségű, magas profitot biztosító termékek létrehozásával.

REGISZTRÁCIÓ

Szeretettel várjuk Önt is Enteriőr Reggelinken a Városliget Caféban 2022. október 25-én!

A bemutatón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát mielőbb jelezze!