TRANZAKCIÓS KOMMUNIKÁCIÓ

A tintasugaras megoldások rugalmassága gyönyörű kis példányszámú nyomtatást eredményez.

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Tranzakciós kommunikációs szakértők

A hollandiai és spanyolországi központú AddComm Group könyvnyomtatási szolgáltatásokkal, például tranzakciós dokumentumok automatizált kibocsátásával, közvetlen marketinggel és vásárlói kommunikációkkal segít a vállalkozások kommunikációjának javításában.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

A digitális nyomtatás kihívásai

A digitális csatornákra váltással egyre kevesebb az igény a kis példányszámú nyomtatásra. A kisebb munkák az AddComm tekercses tintasugaras nyomtatóin – amelyeket nagy mennyiségű gyártásra terveztek – már nem voltak gazdaságosak, a toneres nyomdagép használata pedig a költségek és a nyomatok minőségének rovására ment.

Az AddComm Group vállalatnak a kis példányszámú nyomtatáshoz olyan hatékony nyomtatási eljárásra volt szüksége, amely nem rontja a képek minőségét.

Two men working at digital printing machine

Színes tintasugaras megoldás

Az elmúlt húsz évben a Canonnal erős partneri kapcsolatot kiépítő AddComm vállalatnál tudták, hogy a Canon előre gondolkodó megközelítésével sikeres megoldást fognak találni – így is lett a Canon Németországban rendezett Commercial Printing Business Day (Munkanap a kereskedelmi nyomtatásban) rendezvényen.

Az VarioPrint i300 színes tintasugaras, lapadagolós nyomdagép problémamenetesen integrálható az AddComm könyvnyomtatási gyártási folyamatába, és azt a minőséget, produktivitást és sokoldalúságot képes nyújtani, amely a 2500 oldalnál kisebb példányszámú nyomtatáshoz szükséges, és pontosan olyan minőséget biztosít, mint a vállalat meglévő ColorStream nyomdagépei.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


AZÁLTAL, HOGY A KIS PÉLDÁNYSZÁMÚ NYOMTATÁST MÁR NEM A TONERES NYOMDAGÉPEKKEL VÉGEZZÜK, AZ EGÉSZ NYOMTATÁSI FOLYAMAT GÖRDÜLÉKENYEBB ÉS HATÉKONYABB.

Leonie van der Veen,
Az AddComm elnök-vezérigazgatója
Man examines colour digital prints for book printing

Új lehetőségek a jövőre nézve

Az VarioPrint i300 nyomtató rugalmassága átalakította az AddComm digitális és nyomtatási kommunikációját. A drága toneres technológiát felváltotta egy, a kis példányszámú, személyre szabott dokumentumok hatékony kezelésére képes digitális nyomdagép, amely az eredeti, nagy mennyiségű nyomtatásnál megszokott minőséget garantál.

A különböző hordozók kezelésére képes AddComm kiemelkedik versenytársai közül – az új piacokon a lehetőségek egész tárházával a vállalat máris újabb és újabb ügyfélszerződéseket köt.A VARIOPRINT i300 TELJESÍTMÉNYE EDDIG KIVÁLÓ VOLT.

Érjen el maximális hatást átfogó megoldásainkkal a nyomtatási és a digitális kommunikáció terén.

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal