ESETTANULMÁNY

A helytakarékos megoldások szélesítik a lehetőségeket

Two men in dark trousers and light shirts stand in front of a large Canon digital printing press.

Üzleti szempontból kritikus jelentőségű dokumentumok

A Star Storage információkezelő vállalat számára magától értetődő volt a nyomtatási és forgalmazási tevékenység elindítása annak érdekében, hogy ügyfelei számára teljes körű információvédelmi és dokumentumarchiválási megoldást nyújtson. A bankoktól kezdve a telekommunikációs vállalatokon át a közműtársaságokig a Star Storage vállalatra bízzák az üzleti szempontból kritikus jelentőségű dokumentumok nyomtatását és szállítását, amely 24 órán belül megtörténik.

Woman with short dark hair wearing navy trousers and a long-sleeved white shirt uses a scanner on top of a Canon commercial digital printing press.

A csökkenés növekedéshez vezet

A konzekvens növekedési periódus után a vállalat felismerte, hogy bővíteni kell termelékenységi lehetőségeit. Mivel nagy jelentősége van a helykihasználásnak, fontos volt, hogy az új megoldás olyan módon fokozza a produktivitást, és nyisson meg új lehetőségeket, hogy közben ne legyen nagyobb helyigénye.

Man in sky blue polo shirt and a baseball cap loads A4 paper into the open drawer of a large Canon digital printing press.

Termelékeny megoldások

A Canon készülékek nagyobb produktivitásának köszönhetően a Star Storage a meglévő tíz vágott íves digitális nyomdagépét mindössze öt Canon nyomdagéppel cserélte le. Ismerve az VarioPrint megbízhatóságát, a Star Storage két VarioPrint 6250 nyomdagépet, fekete-fehér nyomtatáshoz egy Canon varioPRINT 110 készüléket és színes nyomtatáshoz két Canon imagePRESS C800 nyomdagépet vásárolt.Rengeteg lehetőség rejlik az átfogó promóciós nyomtatásban, és a Canon színes nyomdagépei jelentik a hidat a jövőbe.

Silvius Neagu, a Nyomatkezelési kiszervezési részleg igazgatója
Two middle-aged men in light blue shirts and stand behind a commercial printer as reams of printed paper weave through the open-ended machine.

Híd a jövőbe

A Canon készülékeknek a vállalatra gyakorolt hatása már eddig is hatalmas, hiszen a legerőteljesebb növekedést eredményezte a termelékenység és hatékonyság terén. A Star Storage ma már 20%-kal több nyomatot tud előállítani anélkül, hogy növelnie kellett volna a létszámot, vagy a szükéges munkaterületet.

A vállalat ma már a gyártási költségek csökkentésével tudja növelni a teljesítményét, az egy oldalra eső költségek és a készülékek energiafogyasztásának csökkentésével. A megbízható és gyors szállításon felül a Star Storage vállalat számára már az is lehetővé vált, hogy új lehetőségeket fedezzen fel, és hogy kiterjessze a tranzakciós dokumentumok nyomtatásának határait.A CANON BERENDEZÉSEK MEGBÍZHATÓSÁGA IGAZOLT.

Írta: Silvius Neagu


Tudja meg, miként fejlesztheti vállalkozását professzionális nyomtatási szolgáltatásaink segítségével.

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal!