ESETTANULMÁNY

Premier Insurance- A jövő bebiztosítása

Hero image

A Premier Insurance esettanulmány letöltése


A CANON MEGATANK NYOMTATÓ SEGÍTETT ÚJ SZINTRE EMELNI VÁLLALKOZÁSUNKAT.

Anik Islam, ügyvezető igazgató, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

A Premier Insurance 1983 óta nyújt biztosítási termékeket ügyfeleinek. Néhány évvel ezelőttig a vállalkozás önállóan működött. Ez még azelőtt volt, hogy Anik Islam átvette volna a gyeplőt, azzal az attitűddel, hogy a határ a csillagos ég. A növekedés gyors, és semmi nem utal a lassulására: a Premier Insurance mára az egyik vezető közvetítő életbiztosító az Egyesült Királyságban.

Resources need to meet demand

Az erőforrásoknak ki kell elégíteniük a keresletet

„Egyes nyomtatóink nem kapcsolódtak vezeték nélkül, mi pedig problémamentessé akartuk tenni a dolgokat anélkül, hogy mindenhol veszélyes vezetékeket kellett volna lefektetnünk. Ezen felül a tintahozammal az volt a gond, hogy állandóan a drága kazetták újbóli megrendelésével és a papír újratöltésével vesztegettük az időt” – fejtette ki Anik.

A meglévő nyomtatók csak szabványos irodai papírokkal működtek, és a nyomtatási minőség a legjobb esetben is átlagosnak bizonyult.

Canon megoldás

Anik hosszas kutatást végzett annak érdekében, hogy olyan megoldást találjon, amely kielégíti a sokféle követelményt: magas termelékenység, csatlakoztathatóság, nagy kapacitás és rugalmas nyomtatás.

„MIKOR FELFEDEZTÜK A CANON PIXMA G SOROZATOT, ÚGY TŰNT, HOGY MINDEN PROBLÉMÁNKRA MEGOLDÁST KÍNÁL”

– mondta Anik.

Quote image

A PIXMA G sorozat intuitív LCD felhasználói felülettel rendelkezik, 350 lapos kapacitással rendelkezik, és automatikus kétoldalas nyomtatásra képes, így ideális a Premier Insurance tevékeny irodai környezetéhez. Eközben az Ethernet-funkciók lehetővé teszik a nagy sebességű, biztonságos kapcsolatokat a teljes helyi irodai hálózaton keresztül.

A Canon PIXMA G sorozat újratölthető, nagy kapacitású tintatartályokat alkalmaz, amelyek a hasonló nyomtatóknál alacsonyabb áron biztosítják a leállás nélküli termelékenységet. Ez azt jelenti, hogy mindössze 3 fekete tintapalackból akár 18 000 oldal nyomtatható ki, ami felér egy teljes átalakulással – hangsúlyozta Anik.

Body image


TELJESEN LEEGYSZERŰSÍTETTE A VÁLLALKOZÁS ADMINISZTRÁCIÓS OLDALÁT. NINCSENEK MEGSZAKÍTÁSOK, ÉS A HOZAMOK MAGASAK. NEM RENDELJÜK FOLYAMATOSAN A TINTÁT, ÍGY ALACSONYAN TARTJUK A KÖLTSÉGEKET, ÉS A TINTA KÖNNYEN ÚJRATÖLTHETŐ.

A PIXMA G sorozata sokféle hordozót képes kezelni, így a normál papírt, a borítékokat, valamint a kártya- és fotópapírt 8,9 cm és A4 közötti méretben. Emellett kétutas papíradagolással is rendelkezik, aminek megfelelően a borítékok a hátsó adagolóban is elhelyezhetők, míg az elülső kazettába normál papír tehető. Így nem szükséges cserélgetni a kettőt, így értékes idő takarítható meg a nap folyamán.

A fekete pigmenttinta ideális professzionális üzleti dokumentumok alacsony áron történő nyomtatásához, míg a kiváló minőségű, festékalapú színes tinták tökéletesen megfelelnek a vásárlóknak szánt anyagokhoz.

Ezek a hatékony új funkciók hozzájárultak ahhoz, hogy a Premier Insurance új szintre emelhesse üzleti tevékenységét. A PIXMA G sorozatú nyomtató kiváló minőségben nyomtatja ki a dokumentumokat, marketinganyagokat és borítékokat, és segít abban, hogy a Premier Insurance egy új és merész márkaidentitást valósíthasson meg.

A felhőalapú funkciók is nyerőnek bizonyultak. A praktikus Canon PRINT alkalmazás használatával a Canon PIXMA Cloud Link internetkapcsolaton keresztül a világ bármely pontjáról lehetővé teszi a nyomtatást. A felhőalapú fiókokból, például a Google Drive-ból, a Dropbox-ból vagy az Evernote-ból távolról is lehet nyomtatni, így a felhőalapú szolgáltatások könnyen integrálhatók a meglévő munkafolyamatba, miáltal a távoli és az irodai alkalmazottak tökéletesen integrálhatók.

Egyesült királyságbeli terjeszkedés a PIXMA G sorozattal

A Premier Insurance a jövőre nézve ugyanilyen merész terveket sző, felismerve annak a stratégiai előnyeit, hogy az Egyesült Királyság egész területén legyenek olyan tényleges helyszínek, amelyek az ügyfelek támogatására irányulnak. Anik ragaszkodik ahhoz, hogy az összes ilyen helyszínen legyen PIXMA G6050 készülék.

A Canon PIXMA G sorozat mára minden kétséget kizáróan nélkülözhetetlen tagja a Premier Insurance csapatnak.

Kapcsolódó esettanulmányok